06 Aralık 2013, Cuma 16:44:53

THY UÇAĞININ FIRTINAYLA İMTİHANI

Dünden itibaren Avrupa'nın kuzeyi başta olmak üzere birçok kesimde etkili olan fırtına nedeniyle uçaklar iniş ve kalkışta oldukça zor anlar yaşıyor.
  • türk olsa inerdi yorumu sadece türk havacılığının değil türk milleti olarak psikolojimizin ne kadar bozulduğunun, tamamen parasını verip alan, üretmeyen ama egosu da bir o kadar yüksek bir millet olduğumuzun göstergesidir. ne zaman kendimize gelmeyi düşünüyoruz?
  • bırakalım da herkes işini yapsın
  • Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.Bilmem rum yada yunanlıdır.Yok Türk olsaydı inerdi.Arkadaşlar Avrupada ve Dunyanin farkli yerlerinde ucan turk pilotlarimiz var.Yakisiyor mu sizlere insanların dini ile ayrimcilik yapmak.Allah bilir hepiniz okumuş insanlarsınızdır.Yahu o inmemiş.öyle uygun görmüş.Gereksiz egolar ( insan faktörü) yüzünden olmuyormu kazaların ve hataların çoğu?
  • Arkadasım araba mı bu?Zorladı ne demek uygun gormemıstır pas gecmıstır gozune toz kacmıstır pas gecmıstır sizin gibiler yuzunden oluyor kazalar zorlaya zorlaya kırıma ugruyorlar ınsanlar oluyor.dc-10 kazası farklı belliki eksik bilgin var kargo kapagı kopan bır ucak kabın cokmesı sonucu hıdrolık boruları kopuyor yanı kısaca baba pilot gelse dc-10 gbı hantal bır ucagı kurtaramaz malesef..
  • Saat 00:40 THY A320 Kopenhag uçağı 30 pistini Pass geçti. 1 saattir izliyorum yaklaşık 20 uçak indi önden, arkasından biri 738, biri CRJ900, biri 737-300 3 uçak daha indi. Rüzgar 315'den 18 knot. Tabi önünden inen CRJ pisti geç terk etmiş de olabilir.
  • thy pilotu denemeden pas gecti luftansa zorladi en azindan
  • 1972 1974 1975 1976 1978 deki F28 DC9 DC10 B727 yüzlerce ôlümle sonuçlanan kazalari da Rum pilotlar yapmisti. Ispartadaki bulvari Antalya havalimani pisti zanneden TC-JBH 727 "Antalya" uçaginin pilotu d a rumdu. Neyse allah hepsini affetmistir hepsi de nur içinde yatsin ama suçsuz yere yalniz düsmanlik olsun ve hristiyandir diye hiç kaza yapmayan adamlari suçlamayin.
  • türk olsa paşalar gibi inerdi....

Dünden itibaren Avrupa'nın kuzeyi başta olmak üzere birçok kesimde etkili olan fırtına nedeniyle uçaklar iniş ve kalkışta oldukça zor anlar yaşıyor.

Fırtına nedeniyle Avrupa'ya yaptığı seferlerinden bazılarını iptal eden Türk Hava Yolları, iniş ve kalkışta da zor anlar yaşıyor. THY'ye ait Boeing 737-800 tipi bir yolcu uçağının kaptan pilotu ineceği pisti fırtına nedeniyle riske girmeyerek pas geçti.

Bir önceki Lufthansa uçağı gibi ilk denemesinde pisti pas geçen THY uçağının fırtınayla imtihanı amatör bir kamera tarafından böyle görüntülendi.



Bu arada Türkiye'de de kış şartları hava trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bugün sabah THY'nin TC-JLU kuyruk tescilli İstanbul-Diyarbakır uçağı düşük görüş ve sis dolayısıyla Batman Havalimanı'na inmek zorunda kalırken, İstanbul-Konya seferini yapan TK2036 sefer sayılı TC-JHC kuyruk tescilli uçak havada Konya Havalimanı'ndaki görüşün normale dönmesi için biraz tur attıktan sonra elverişsiz hava şartlarının devam etmesi nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na inişini gerçekleştirdi.

THY UÇAĞININ FIRTINAYLA İMTİHANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

november mike yankee ~ 10 yıl önce
türk olsa inerdi yorumu sadece türk havacılığının değil türk milleti olarak psikolojimizin ne kadar bozulduğunun, tamamen parasını verip alan, üretmeyen ama egosu da bir o kadar yüksek bir millet olduğumuzun göstergesidir. ne zaman kendimize gelmeyi düşünüyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibikoglu ~ 10 yıl önce
bırakalım da herkes işini yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.Bilmem rum yada yunanlıdır.Yok Türk olsaydı inerdi.Arkadaşlar Avrupada ve Dunyanin farkli yerlerinde ucan turk pilotlarimiz var.Yakisiyor mu sizlere insanların dini ile ayrimcilik yapmak.Allah bilir hepiniz okumuş insanlarsınızdır.Yahu o inmemiş.öyle uygun görmüş.Gereksiz egolar ( insan faktörü) yüzünden olmuyormu kazaların ve hataların çoğu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorladı derken ~ 10 yıl önce
Arkadasım araba mı bu?Zorladı ne demek uygun gormemıstır pas gecmıstır gozune toz kacmıstır pas gecmıstır sizin gibiler yuzunden oluyor kazalar zorlaya zorlaya kırıma ugruyorlar ınsanlar oluyor.dc-10 kazası farklı belliki eksik bilgin var kargo kapagı kopan bır ucak kabın cokmesı sonucu hıdrolık boruları kopuyor yanı kısaca baba pilot gelse dc-10 gbı hantal bır ucagı kurtaramaz malesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
Saat 00:40 THY A320 Kopenhag uçağı 30 pistini Pass geçti. 1 saattir izliyorum yaklaşık 20 uçak indi önden, arkasından biri 738, biri CRJ900, biri 737-300 3 uçak daha indi. Rüzgar 315'den 18 knot. Tabi önünden inen CRJ pisti geç terk etmiş de olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serkan ~ 10 yıl önce
thy pilotu denemeden pas gecti luftansa zorladi en azindan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLYMPIC PILOTS ~ 10 yıl önce
1972 1974 1975 1976 1978 deki F28 DC9 DC10 B727 yüzlerce ôlümle sonuçlanan kazalari da Rum pilotlar yapmisti. Ispartadaki bulvari Antalya havalimani pisti zanneden TC-JBH 727 "Antalya" uçaginin pilotu d a rumdu. Neyse allah hepsini affetmistir hepsi de nur içinde yatsin ama suçsuz yere yalniz düsmanlik olsun ve hristiyandir diye hiç kaza yapmayan adamlari suçlamayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancıdır ~ 10 yıl önce
türk olsa paşalar gibi inerdi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha ha ~ 10 yıl önce
Sanki Turk havaciligi icin baska kurallar gecerli!!!
Rum ~ 10 yıl önce
Bence rum ya da yunandır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000