07 Şubat 2014, Cuma 09:03:17

THY UÇAĞINDA YUMRUKLAR KONUŞTU!

Ankara-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan uçakta karşılaşan Sabah Gazetesi yazarı eski bakan Hasan Celal Güzel ile BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık arasında çıkan münakaşada yumruklar konuştu.
  • Yarasi olan gocunur.Göstermis terörist yüzünü bir kez daha Dogru terörist iste
  • Surda Sirri sakik denen teroristi savunmayin allah butun pkk nin ve bdp lilerin belasini versin nasil olurda sirriyi savunuyorsunuz lan siz !!!! Thy bunlari nedenbaliyor ucaga hicbir bdp li binemez thy ucagina ah orda ben yoktum ki o sirrinin agzini burnunu dagitacaktim gorecekti milletvekiliigini
  • Su memleketin insanlari birbirine o kadar agir sozleri nasil soyluyebiliyor, birbirine ne kadar kotu muamele ediyor, birbirinin uzerine polisleri gonderiyor, birbirini sinirsiz hapise atiyor, birbirinin uzerine savcilari nasil saldirtiyor.... hayret ediyorum.
  • Pilot kargaşa yaratan, uçuş güvenliğini riske atma ihtimali bulunan yolcuları indirdi mi? indirmediyse neden indirmedi? böyle bir durumda yapılması gerekenler belli değil mi? havada daha büyük bir arbede yaşansa bunun sorumlusu kim olacaktı?
  • Unrully passenger muamelesi yapılmış mı, yapılmamış mı? O maça var mı, yok mu? Çağırdın polisi ne yapacak? Hangisini indireceksin? Çok zor sorular bunlar. Uçuş ekibine geçmiş olsun. Yazılacak, yorumlanacak çok şey var bu olayda. Ancak; "ayıptır, günahtır, yasaktır" diyerek sitem edelim, yoksa yazılacaklar editöre takılır.
  • "Seni doğurana sor" nasıl ağır bi laftır ya.yine edebini korumus sırrı sakık.başkası olsa kırar ağzını burnunu.oy ile seçilmiş meclise girmiş bu partiyi ve milletvekillerini beğenseniz de beğenmeseniz de hazmedeceksiniz.içinizdeki nefreti söndüreceksiniz yoksa hayat size çok zor.
  • memleketin vekillerine bak çay demle!!!
  • Uçak babanın malı, ordaki insanlar da insan değil zaten, ben merkezli adamlardan milletvekili olursa böyle olur, kimseye saygıları yok. O uçakta görevli olmayı istemezdim iki ucu pisli değnek nasıl müdahele edicen, vekillere plastik kelepçe mi takıcan, uçağa mı almıcan.
  • pilot abi ' düsüyoruz!!' anonsu yapsaydı eminim ki oturur ,helallik bile alırlardı :)))))
  • Hasan Celalal Güzel konuşması ve söylemleri ile insan sinirii bozan kişidir. İnsanları ayrıştırma yönüne gideceğine birleştirme ve toplumda karşı örnek olma yoluna yönlense daha iyi olur.keni çıkarları için insanları germenin anlamı yok.

Sabah Gazetesi yazarı Hasan Celal Güzel ile BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, uçakta yumruklaştı.

Kavga edenleri ayırmak AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak'a düştü.

Yeniçağ Gazetesi'nde yer alan habere göre; Olay, geçen hafta Ankara-İstanbul seferini yapmak üzere apronda bekleyen uçakta yaşandı. Uçağın yolcuları arasında bulunan Sırrı Sakık, business class'taki yerine oturdu. Bir süre sonra  kapıda Hasan Celal Güzel göründü. Hostes yerini gösterirken, Sırrı Sakık'ın yanlış yere oturduğu görüldü. O sırada uçağın kapıları kapandı ve hostes, yardımcı işaretleri yolculara anlatmaya başladı. Uçak hareket etmek üzereyken Sırrı Sakık, asıl koltuğuna geçerken Hasan Celal Güzel'e, "Geçen gün 'Mahluk' başlıklı bir yazı yazıp bana hakaret ettin. Dua et ki yaşlı başlı adamsın, yoksa sana anladığın dilden konuşurdum" dedi. Bu sözler üzerine sinirlenen Hasan Celal Güzel, "Sen bunu seni doğurana  anlat" diye karşılık verince ortam iyice gerildi. Tartışma ağır küfürler arasında bir süre ağız dalaşı olarak sürdü. Hasan Celal Güzel'in "Terörist" sözleri üzerine Sırrı Sakık'ın yumruklu saldırısına uğradı.

Kavga edenlerin arasına AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak girdi. Kapusuz, Sakık'ı sakinleştirmeye çalışırken, Şafak da Güzel'i koltuğuna oturtmak istedi. Bu arada Sırrı Sakık, Hasan Celal Güzel'i iterek koltuğa düşmesine neden oldu.

THY UÇAĞINDA YUMRUKLAR KONUŞTU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yarasi olan gocunur.Göstermis terörist yüzünü bir kez daha Dogru terörist iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Surda Sirri sakik denen teroristi savunmayin allah butun pkk nin ve bdp lilerin belasini versin nasil olurda sirriyi savunuyorsunuz lan siz !!!! Thy bunlari nedenbaliyor ucaga hicbir bdp li binemez thy ucagina ah orda ben yoktum ki o sirrinin agzini burnunu dagitacaktim gorecekti milletvekiliigini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayret ediyorum ~ 10 yıl önce
Su memleketin insanlari birbirine o kadar agir sozleri nasil soyluyebiliyor, birbirine ne kadar kotu muamele ediyor, birbirinin uzerine polisleri gonderiyor, birbirini sinirsiz hapise atiyor, birbirinin uzerine savcilari nasil saldirtiyor.... hayret ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
threegreen ~ 10 yıl önce
Pilot kargaşa yaratan, uçuş güvenliğini riske atma ihtimali bulunan yolcuları indirdi mi? indirmediyse neden indirmedi? böyle bir durumda yapılması gerekenler belli değil mi? havada daha büyük bir arbede yaşansa bunun sorumlusu kim olacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Kaptan ~ 10 yıl önce
Unrully passenger muamelesi yapılmış mı, yapılmamış mı? O maça var mı, yok mu? Çağırdın polisi ne yapacak? Hangisini indireceksin? Çok zor sorular bunlar. Uçuş ekibine geçmiş olsun. Yazılacak, yorumlanacak çok şey var bu olayda. Ancak; "ayıptır, günahtır, yasaktır" diyerek sitem edelim, yoksa yazılacaklar editöre takılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 10 yıl önce
"Seni doğurana sor" nasıl ağır bi laftır ya.yine edebini korumus sırrı sakık.başkası olsa kırar ağzını burnunu.oy ile seçilmiş meclise girmiş bu partiyi ve milletvekillerini beğenseniz de beğenmeseniz de hazmedeceksiniz.içinizdeki nefreti söndüreceksiniz yoksa hayat size çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezillik !!! ~ 10 yıl önce
memleketin vekillerine bak çay demle!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimin vekili ~ 10 yıl önce
Uçak babanın malı, ordaki insanlar da insan değil zaten, ben merkezli adamlardan milletvekili olursa böyle olur, kimseye saygıları yok. O uçakta görevli olmayı istemezdim iki ucu pisli değnek nasıl müdahele edicen, vekillere plastik kelepçe mi takıcan, uçağa mı almıcan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sebayat ~ 10 yıl önce
pilot abi ' düsüyoruz!!' anonsu yapsaydı eminim ki oturur ,helallik bile alırlardı :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KK ~ 10 yıl önce
Hasan Celalal Güzel konuşması ve söylemleri ile insan sinirii bozan kişidir. İnsanları ayrıştırma yönüne gideceğine birleştirme ve toplumda karşı örnek olma yoluna yönlense daha iyi olur.keni çıkarları için insanları germenin anlamı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000