20 Mart 2015, Cuma 14:38:48

THY UÇAĞINDA YOLCU KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Türk Hava Yolları'nın bugün TK 1525 sefer sayısıyla İstanbul'dan Dusseldorf'a giden yolcu uçağında bir yolcu kalp krizi geçirdi.
  • Hala milli havayolumuz demeniz acikcasi havacilik ile ilgili hicbirsey bilmediginiz anlamina geliyor. %56 si yabancilarin ve geri kalanin bir bolumude halka arz oldu 10 sene oluyor. Avuc ici kadar sandvice ve bir bardak meyve suyuna kanip, Atatürk rozetini yasaklayan bir sirketi öve öve bitiremiyorsunuz. Gercekten cehalet bu olsa gerek.
  • tabiki aksini ima ediyorum. Hic hayatinda ucaga binmemis birinin ve de evinde otururken, turbulanstan dolayi kalp krizi gecirmis olma ihtimali var mi?
  • Standart konuşma dışında ATC İİle nasıl anlaştılar diyorsun.Hey KARDEŞ Herkesi kendin gibi bilme.Askerler hava yoluna gelinceye kadar ana dili gibi İngilizce öğreniyorlar.
  • Alemin derdi asker olmuş demek ki fena
  • Merak ettigim: pilotlar ATC Ile nasil anlasdi. Bizkiler normalde Standard AtC dili konusur ondan. Ondan sonrasi fasafiso
  • TK farkıyla hayat kurtarma diger firmada olanları gördünüz. THY de yakıt değil insan canı önemli..
  • Üye olmayanlar yorum yapamasınlar.Açık isim olmadan sallayanlar, bakalım nasıl yorum yapacaklar?Airport haberleri açık isimle yapabiliyor,yorumlarda açık isimle olmalı.Kritik yapma,başka bir bakış açısı sunma önemli ve gereklidir.Ama bu havacılıkla alakası olmayıp,ya da hasbelkader pilot olmuşların,sallayarak yapmış oldukları yorumlar artık Bayağı ve sıkıcı olmuştur.
  • Rumuzu pilot hatası olan arkadaş troll heralde ya da kendisi kilot hatası shakajaha yok dimi birader dümdüz yol ne artistlik yapıon trafikde yok shsjsja
  • Asker kökenli pilotlara kurban ol sen .!!!
  • anneannem 2 yil once vefat etti, evinde yatarken kalp krizi. Hayatinda hic ucaga binmedi ama Yine bu pilotlarin yuzunden öldü bence. Onlar ucagi turbulansa sokmasaydi anneannem simdi hayatta olurdu. Tamamen pilot hatasi. Dikkat etsinler biraz.

Türk Hava Yolları'nın bugün TK 1525 sefer sayısıyla İstanbul'dan Dusseldorf'a giden yolcu uçağında bir yolcu kalp krizi geçirdi. Kaptan pilot kuleye durumu bildirerek uçak altına ambulans istedi, yolcu hastaneye kaldırıldı.

Bugün saat 11:25'de Düsseldorf'a gitmek üzere kalkışını gerçekleştiren Türk Hava Yolları'na ait TC-JRS kuyruk tescilli A321 tipi uçağın yolcularından biri kalp krizi geçirdi. Kokpit ekibi kuleden iniş için öncelik talep ederek uçağa ambulans istedi. İnişini gerçekleştiren uçağın yolcusu sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

THY uçağı inişini tarifeli seferinden 20 dakika önce gerçekleştirirken, hastaneye kaldırılan yolcunun tedavi altına alındığı öğrenildi.

©AirportHaber

THY UÇAĞINDA YOLCU KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hala milli havayolumuz demeniz acikcasi havacilik ile ilgili hicbirsey bilmediginiz anlamina geliyor. %56 si yabancilarin ve geri kalanin bir bolumude halka arz oldu 10 sene oluyor. Avuc ici kadar sandvice ve bir bardak meyve suyuna kanip, Atatürk rozetini yasaklayan bir sirketi öve öve bitiremiyorsunuz. Gercekten cehalet bu olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp pilot'a! ~ 9 yıl önce
tabiki aksini ima ediyorum. Hic hayatinda ucaga binmemis birinin ve de evinde otururken, turbulanstan dolayi kalp krizi gecirmis olma ihtimali var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ILE ~ 9 yıl önce
Standart konuşma dışında ATC İİle nasıl anlaştılar diyorsun.Hey KARDEŞ Herkesi kendin gibi bilme.Askerler hava yoluna gelinceye kadar ana dili gibi İngilizce öğreniyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alemin derdi asker olmuş demek ki fena

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Merak ettigim: pilotlar ATC Ile nasil anlasdi. Bizkiler normalde Standard AtC dili konusur ondan. Ondan sonrasi fasafiso

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çava reş ~ 9 yıl önce
TK farkıyla hayat kurtarma diger firmada olanları gördünüz. THY de yakıt değil insan canı önemli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üyelik ~ 9 yıl önce
Üye olmayanlar yorum yapamasınlar.Açık isim olmadan sallayanlar, bakalım nasıl yorum yapacaklar?Airport haberleri açık isimle yapabiliyor,yorumlarda açık isimle olmalı.Kritik yapma,başka bir bakış açısı sunma önemli ve gereklidir.Ama bu havacılıkla alakası olmayıp,ya da hasbelkader pilot olmuşların,sallayarak yapmış oldukları yorumlar artık Bayağı ve sıkıcı olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahajakaka ~ 9 yıl önce
Rumuzu pilot hatası olan arkadaş troll heralde ya da kendisi kilot hatası shakajaha yok dimi birader dümdüz yol ne artistlik yapıon trafikde yok shsjsja

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Asker kökenli pilotlara kurban ol sen .!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot hatasi ~ 9 yıl önce
anneannem 2 yil once vefat etti, evinde yatarken kalp krizi. Hayatinda hic ucaga binmedi ama Yine bu pilotlarin yuzunden öldü bence. Onlar ucagi turbulansa sokmasaydi anneannem simdi hayatta olurdu. Tamamen pilot hatasi. Dikkat etsinler biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000