10 Haziran 2008, Salı 12:19:56

THY uçağında cep telefonu krizi!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Kars seferini yapan uçakta cep telefonlarını açan 2 kişi, pilotun şikayetçi olması üzerine Kars Havaalanı'nda gözaltına alındı.
  • Gercekten biz adam olmayiz. Aferin bu adalet sistemine. Herhalde ellerine birer kere vurup, hadi bi daha yapmayin diye "komiser tarafindan affedilmislerdir"
  • yaaa; o anda diğer yolcular ne yapıyordu acaba.............Bu ayılara dur dıyecek bır allahın kulu yokmuydu.... gercı mudahale olsaydı, bu defa müdahale edenler ceza alırdı.
  • Havalimaı çalışanı olarak seslenmek istiyorum, ya uçak düşseydi o zaman ne olacaktı. Ceza verilmeyen bu kişiler bu hata yı yine yapacaklar. Bu defa ucuz atlatıldı ama bir defaki sefere ikinci bir şans olmayabilir...
  • göz altına alınıp ifade vwermişler..... Bi ceza varmı yok... Bi caydırma varmı yok.... O zaman millet sigarada içerim cep telefonuyla da konuşurum hostese sarkarım laf atarım gerekirse döverim mantıgına devam eder. Sen bunlaara ceza ver hukuki yaptırım uygula ondan sonra bak bakim bş daha yapıılıyomu.
  • krolar,magandalar,sonradan görmeler,anlama özürlüler bir olmuş düşürmeyi akıllarına koymuşlar uçakları.bunlara değil uçak 0 403 bile fazla lüks.
  • BU KONUDA YAPILACAK EN GÜZEL UYGULAMA SİLAHLAR GİBİ CEP TELEFONLARININDA BOARDING ESNASINDA KARGO YA WERİLMESİ..BATARYALAR ÇIKARILACAK SİLAH MUAMELESİ UYGULANACAK..YOLCU İNDİĞİNDE BAGAJIYLA BERABER ALACAK TELEFONUNU..BAŞKA TÜRLÜ ÇÖZÜLMEZ BU PROBLEM..!HEM ANLAMADIĞIM KARDEŞİM :? !! ? KARAYOLUYLA SEYAHAT EDERKEN 8 İLA 12 SAAT SÜREN YOLCULUKLARDA ÖZEL DONANIMLI ARAÇLAR HARİÇ CEP.TEL.AÇILMIYOR ORADA NASIL DAYANIYORSUNUZDA BUNCA SAAT UÇAKTA 1 SAAT BEKLEMEKMİ ZORUNUZA GİDİYOR??!!??!!BU KADARMI ESİRİ OLDUNUZ CEP TELEFONUNUN..?!?!? BİZ BUNU HALKIMIZA ÖĞRETEMEYECEĞİZ ,AŞILAYAMAYACAĞIZ..YAZIKKK...!!!
  • Bu işi yapan insaları ifade alıp serbest bırakılmasını anlamıyorum. Bence bu yapılan hareket o uçaktakilerin canına kastetmektir.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kars'a gitmek için dün saat 11.30'da kalkan THY'nin TK 714 sefer sayılı uçağındaki 2 kişi, konuşmak için cep telefonlarını açtı.

Yolcuların ve hosteslerin uyarasına rağmen cep telefonlarıyla konuşan N.E. ve Nahçivanlı R.A. hakkında pilotlar şikayetçi oldu.

Kars Havaalanı'nda N.E. ve R.A. polis tarafından gözaltına alınarak Merkez Polis Karakolu'na götürüldü. Cep telefonu ile uçakta görüşme yapan iki yolcu, ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı.

THY uçağında cep telefonu krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

milliyetci ~ 16 yıl önce
Gercekten biz adam olmayiz. Aferin bu adalet sistemine. Herhalde ellerine birer kere vurup, hadi bi daha yapmayin diye "komiser tarafindan affedilmislerdir"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
yaaa; o anda diğer yolcular ne yapıyordu acaba.............Bu ayılara dur dıyecek bır allahın kulu yokmuydu.... gercı mudahale olsaydı, bu defa müdahale edenler ceza alırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilhan ~ 16 yıl önce
Havalimaı çalışanı olarak seslenmek istiyorum, ya uçak düşseydi o zaman ne olacaktı. Ceza verilmeyen bu kişiler bu hata yı yine yapacaklar. Bu defa ucuz atlatıldı ama bir defaki sefere ikinci bir şans olmayabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crew737 ~ 16 yıl önce
göz altına alınıp ifade vwermişler..... Bi ceza varmı yok... Bi caydırma varmı yok.... O zaman millet sigarada içerim cep telefonuyla da konuşurum hostese sarkarım laf atarım gerekirse döverim mantıgına devam eder. Sen bunlaara ceza ver hukuki yaptırım uygula ondan sonra bak bakim bş daha yapıılıyomu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
krolar,magandalar,sonradan görmeler,anlama özürlüler bir olmuş düşürmeyi akıllarına koymuşlar uçakları.bunlara değil uçak 0 403 bile fazla lüks.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
armani_ ~ 16 yıl önce
BU KONUDA YAPILACAK EN GÜZEL UYGULAMA SİLAHLAR GİBİ CEP TELEFONLARININDA BOARDING ESNASINDA KARGO YA WERİLMESİ..BATARYALAR ÇIKARILACAK SİLAH MUAMELESİ UYGULANACAK..YOLCU İNDİĞİNDE BAGAJIYLA BERABER ALACAK TELEFONUNU..BAŞKA TÜRLÜ ÇÖZÜLMEZ BU PROBLEM..!HEM ANLAMADIĞIM KARDEŞİM :? !! ? KARAYOLUYLA SEYAHAT EDERKEN 8 İLA 12 SAAT SÜREN YOLCULUKLARDA ÖZEL DONANIMLI ARAÇLAR HARİÇ CEP.TEL.AÇILMIYOR ORADA NASIL DAYANIYORSUNUZDA BUNCA SAAT UÇAKTA 1 SAAT BEKLEMEKMİ ZORUNUZA GİDİYOR??!!??!!BU KADARMI ESİRİ OLDUNUZ CEP TELEFONUNUN..?!?!? BİZ BUNU HALKIMIZA ÖĞRETEMEYECEĞİZ ,AŞILAYAMAYACAĞIZ..YAZIKKK...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 16 yıl önce
Bu işi yapan insaları ifade alıp serbest bırakılmasını anlamıyorum. Bence bu yapılan hareket o uçaktakilerin canına kastetmektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000