20 Haziran 2014, Cuma 10:15:27

THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Aşkabat seferini yapan yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak seferi, 4 saat 10 dakika gecikmeye uğradı.
  • yatak odamıza kadar girdiniz herşeyi biliyorsunuz bir bomba ihbarı yapanı bulamıyorsunuz
  • Delinin birisi bir kuyuya tas atiyor Bin tane akilli cikarmaya calisiyor cok yazik yaziklar Olsun boyle kisilere ne diyeyim

Türk Hava Yolları'nın tarifeli olarak 01:05'te kalkış yapması planlanan İstanbul-Aşkabat seferini yapacak yolcu uçağına, yolcu alımının tamamlanmasının ardından bomba ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine park pozisyonuna çekilen uçağın yolcuları terminale alınarak tekrar X-Ray aramasından geçirildi. Güvenlik güçleri de uçağa girerek detaylı bir arama gerçekleştirdi. Aramalar neticesinde bomba ihbarının asılsız olduğu anlaşılınca uçak 05:30'da Aşkabat'a gitmek üzere havalandı.

Tarifeli olarak yerel saatle 06:35'te Aşkabat'a iniş yapması planlanan TK324 sefer sayılı uçak, yaşanan olay nedeniyle yaklaşık 4 saat 10 gecikmeyle saat 10:43'te Aşkabat'a teker koydu.

Polis ihbarı yapan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.

THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI

Yorumlar

KENAN ~ 10 yıl önce
yatak odamıza kadar girdiniz herşeyi biliyorsunuz bir bomba ihbarı yapanı bulamıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Delinin birisi bir kuyuya tas atiyor Bin tane akilli cikarmaya calisiyor cok yazik yaziklar Olsun boyle kisilere ne diyeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000