18 Haziran 2016, Cumartesi 09:28:25

THY uçağına apronda araç çarptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Taipei seferini yapmaya hazırlanan yolcu uçağına yükleme yapılması sırasında yer hizmeti aracı (High Loader) çarptı.
  • Ne kadar cahil ne kadar maho adam varsa tgs ye ise girmis. Adamlar konusmayi bilmiyorlar havalimaninda calisiyor. Bildigin rezillik. Salak millet dolu
  • Bismillah işe geldik neler duyuyorum. Hacım uçak emniyete yeğenini aldırmış... sanada bu yakışır her yerde elin var ö.p her fırsatta imkanları değerlendiriyorsun. Bakalım nasıl vereceksin ahir zamanı hakkını yediğin insanların hakkını.. Bakalım kutsal topraklar seni temizleyecek mi acaba,, Ahir zamanın haklarını yediklerine karşı karşıya gelince ne yapacaksın..
  • Hangi uçakmış acaba? Enson gelen LJ serisinden midir? .eğer öyle ise ; daha bikaç aylık uçağa da bu yapılmaz be abi.çok yazık çok.
  • TGS sadece 1 saat grev yapsın o zaman görürüm ben sizin bu yalanlariniz.Artık ofislerinizden atla çıkarsınız uçağı yetistiricem diye
  • APRONDA RİZE NÜFUSUNDAN ÇOK RİZELİ OLURSA OLACAĞI BUDUR
  • Hergun bir ucak teknik hata vetipte divert ediyor. Hergun bir ucak ariza sebebi ile ata ya geri donuyor seferden cekiliyor. Hergun bir ucak ariza sebebi ile bakima cekiliyor. Tk isini guzel mi yapiyor. HAYIR. AMA LAF OLUNCA MANGALDA KUL BIRAKMIYOR. BUTUN TKDAN NEFRET EDIYORUM HATTA RIZE VE TRABZON BENIM ICIN YOK.
  • onune bak arkana degil
  • ALLAH bilir o adamın aynı anda yaptığı kaçıncı uçak. . Ama şimdi ne oldu "acele etmeseydin" Yani herkes birbirinden kötü ..
  • Ayıptır sorması burda bu milleti gömenler sadrazamın sol DAŞŞAĞIDA bizlerin haberimi yok ve madem bu kadar lükssünüz daşşaklısınız THY de ne işiniz var niye çalışıyonuzki lafda katrilyonluksunuz Cepde somali o Nasıl olucak kaç para verdinizde ortak oldunuz THY ye ? 3 kuruşluk insanlarsınız ettikleriniz laf katrilyonluk nerden geliyo bu zenginlik madem zenginsin ne işin var burda. Olayın iç yüzünü bilmezsiniz boş boş konuşursunuz olaya bi bakın isterseniz bi araştırın acaba gerçekten araçmı çarpmış yoksa yoksa TEKNİĞİNDE dikkat etmediği bi ihmalmi ?
  • Hiç birinizde demezsiniz, "acaba adam kac saat mesai yapti.?""Acaba yemek yiyebildi mi.?" "Acaba uzerinden kac ton bagaj gecti.?" "Acaba bir derdi bir sıkıntısımı var.?" Hemen karalama kampanyası. O tgs'ye camur atan insanların kaci basvurdu o sirkete acaba.? Dogrudur, torpille aramizda bulunanlar cogunlukta. Fakat hicbi torpilli, high loader denen aleti kullanmaz. Ya vip aracindadir, ya cay ocaginda ya da gunde iki pushback yapip evine gidiyodur. Bilin istedim. Arz ederim.

Atatürk Havalimanında yer hizmet aracının çarptığı Türk Hava Yollarına (THY) ait İstanbul-Taipei seferini yapacak yolcu uçağında hasar meydana geldi.

THY'nin saat 02.20'de Tayvan'ın başkenti Taipei'ye gidecek TK-24 sefer sayılı Boeing 777-300 tipi uçağı, seferini yapmak üzere 209 numaralı salondan 335 yolcusunu aldı. Bu sırada yükleme aracı (High Loader), uçağın arka kargo kapağının bulunduğu kısmına çarptı.

Kaptan pilot, kaza nedeniyle uçağın hasar görmesi üzerine, Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne seferin yapılamayacağını bildirdi.

Daha sonra yolcular tekrar terminale alınırken, uçaktaki bagajlar ve kargolar da indirildi. Kaza yapan uçak teknik bakıma alınırken, yolcular THY'nin başka bir uçağıyla saat 06.05'te Taipei'ye hareket etti.

THY uçağına apronda araç çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

Tgs ~ 8 yıl önce
Ne kadar cahil ne kadar maho adam varsa tgs ye ise girmis. Adamlar konusmayi bilmiyorlar havalimaninda calisiyor. Bildigin rezillik. Salak millet dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ö.P ~ 8 yıl önce
Bismillah işe geldik neler duyuyorum. Hacım uçak emniyete yeğenini aldırmış... sanada bu yakışır her yerde elin var ö.p her fırsatta imkanları değerlendiriyorsun. Bakalım nasıl vereceksin ahir zamanı hakkını yediğin insanların hakkını.. Bakalım kutsal topraklar seni temizleyecek mi acaba,, Ahir zamanın haklarını yediklerine karşı karşıya gelince ne yapacaksın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedim ~ 8 yıl önce
Hangi uçakmış acaba? Enson gelen LJ serisinden midir? .eğer öyle ise ; daha bikaç aylık uçağa da bu yapılmaz be abi.çok yazık çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
TGS sadece 1 saat grev yapsın o zaman görürüm ben sizin bu yalanlariniz.Artık ofislerinizden atla çıkarsınız uçağı yetistiricem diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor be ~ 8 yıl önce
Hepiniz iktidar torpillisiniz. Grev yapmak isteyeni ilk kendiniz bertaraf edersiniz.
Saldım çayıra ~ 8 yıl önce
Bu TGS personeli kadar lakayt çalışan bir firma görmedim. Hiçbir aidiyet duygusu yok, uçaklarda nasıl çalıştıklarını! görüyoruz. Bunları denetleyecek THY çalışanları ofislerden çıkın artık. Bütün operasyonu adamlara devretip yan gelip yatmayın.
Doğal ~ 8 yıl önce
APRONDA RİZE NÜFUSUNDAN ÇOK RİZELİ OLURSA OLACAĞI BUDUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emrah ~ 8 yıl önce
Zoruna mı gitti
Hadi ordan ~ 8 yıl önce
Rizeli sayesinde is sahibisiniz boşuna konuşma
1 ~ 8 yıl önce
Rizeliler THY'yi bu hale getirdi,kat kat büyüttü.Şükret,yoksa şuanki işine de sahip olamayacaktın.
Rizeliler mi? ~ 8 yıl önce
Dostum rizeliler olmadan iş sahibi olamazmisiz ? Çay olmasa aç kalırsınıZ.Rezervasyon usülü çalışıyorsunuz ara köyü "usagum havalimaninda is var gel" sonrasi milyon dolarlik ucaklarin hali.Eğitim şart size
Ariza ~ 8 yıl önce
Hergun bir ucak teknik hata vetipte divert ediyor. Hergun bir ucak ariza sebebi ile ata ya geri donuyor seferden cekiliyor. Hergun bir ucak ariza sebebi ile bakima cekiliyor. Tk isini guzel mi yapiyor. HAYIR. AMA LAF OLUNCA MANGALDA KUL BIRAKMIYOR. BUTUN TKDAN NEFRET EDIYORUM HATTA RIZE VE TRABZON BENIM ICIN YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ariza cevap ~ 8 yıl önce
Nefret ediyorsan defol git sana zorla TK ya bin diyen yok vatan haini
o ~ 8 yıl önce
onune bak arkana degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski personel ~ 8 yıl önce
ALLAH bilir o adamın aynı anda yaptığı kaçıncı uçak. . Ama şimdi ne oldu "acele etmeseydin" Yani herkes birbirinden kötü ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arç ~ 8 yıl önce
Ayıptır sorması burda bu milleti gömenler sadrazamın sol DAŞŞAĞIDA bizlerin haberimi yok ve madem bu kadar lükssünüz daşşaklısınız THY de ne işiniz var niye çalışıyonuzki lafda katrilyonluksunuz Cepde somali o Nasıl olucak kaç para verdinizde ortak oldunuz THY ye ? 3 kuruşluk insanlarsınız ettikleriniz laf katrilyonluk nerden geliyo bu zenginlik madem zenginsin ne işin var burda. Olayın iç yüzünü bilmezsiniz boş boş konuşursunuz olaya bi bakın isterseniz bi araştırın acaba gerçekten araçmı çarpmış yoksa yoksa TEKNİĞİNDE dikkat etmediği bi ihmalmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devam edin, bravo. ~ 8 yıl önce
Hiç birinizde demezsiniz, "acaba adam kac saat mesai yapti.?""Acaba yemek yiyebildi mi.?" "Acaba uzerinden kac ton bagaj gecti.?" "Acaba bir derdi bir sıkıntısımı var.?" Hemen karalama kampanyası. O tgs'ye camur atan insanların kaci basvurdu o sirkete acaba.? Dogrudur, torpille aramizda bulunanlar cogunlukta. Fakat hicbi torpilli, high loader denen aleti kullanmaz. Ya vip aracindadir, ya cay ocaginda ya da gunde iki pushback yapip evine gidiyodur. Bilin istedim. Arz ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turgay ~ 8 yıl önce
Pucbek lerde öyle adam yok 3 5 uçak yapıp yatma emin ol
Ruhi ~ 8 yıl önce
Yemek bol mesai bol. Sorun merkezdekilerin adam kayirmasi. Bazi ekip 5 bazisi 25 ucak yapiyor. Işçi ac kaliyorsa basta postabasi ve sefin dangalakligidir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000