02 Kasım 2009, Pazartesi 13:31:03

THY uçağı Sivas'a inemedi

THY'nin İstanbul-Sivas seferini yapan yolcu uçağı, Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi üzerine Sivas Havaalanı'na iniş yapamadı. Uçak Kayseri'ye yönlendirildi...
  • Kis mevsimi gediya alsitirin kendiniz bu tip haberlere. Siz en iyisi trenle gidin.Ne sis ne kar kimse durduramaz onlari. DHMI'ye selamlar olsun buradan.

THY'nin İstanbul-Sivas seferini yapan TK 758 sefer sayılı uçağı, Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi üzerine Sivas Havaalanı'na iniş yapamadı.

Kayseri'ye yönlendirilen uçağın, Kayseri Erkilet Havaalanı'na iniş yaptığı öğrenildi. Uçağın hava şartlarının durumuna göre Kayseri'de yakıt ikmali yaptıktan sonra Sivas'a geleceği belirtildi.

Öte yandan, SunEkspress Havayolları'nın İstanbul-Sivas seferini yapan XQ 9434 sefer sayılı uçağının da olumsuz hava şartları nedeniyle kente rötarlı geleceği bildirildi.

THY uçağı Sivas'a inemedi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kis mevsimi gediya alsitirin kendiniz bu tip haberlere. Siz en iyisi trenle gidin.Ne sis ne kar kimse durduramaz onlari. DHMI'ye selamlar olsun buradan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000