22 Kasım 2012, Perşembe 10:20:53

THY UÇAĞI KARNAVAL ALANINA DÖNDÜ

Türk Hava Yolları (THY), yolcularına Brezilya'nın bağımsızlık günü kapsamında büyük bir sürpriz hazırladı. Uçakta adeta karnaval havası yaşandı.
  • oynayın tabi....kıvırmayı sever bunlar.
  • SUPER rumuzlu kişiye cevap: Uçak 6 dakika erken kapı kapattı, zamanında kalktı:)
  • Arkadaşlar ben portekizce dilinde turist rehberiyim, hemen hemen hergun brezilyali turistlere ulkemi gezdiriyorum, adamlar müthiş, hem keyifli insanlar hemde ülkemizi çok seviyorlar hemde kişi başına ülkemize en çok gelir bırakan turist. Turk hava yollarinin sao paolo uçuşları tam anlamiyla iki ulke arasindaki kaderi değiştirdi, hemen hemen her uçuş dolu geliyor, hem ulkemizi geziyorlar hemdebir çoğu connection yapiyor ozellikle israil-misir-yunanistan ve uzakdoğuya. Bence her uçuşta bir sürpriz yapilsa yeridir bu güzel insanlara. Birde uçuşlar artmali cunki boenas aires le beraberher uçak dolu gelcek
  • Kizlarin kiyafeti KUS kostumudur . Kus'un adi Brezilya'nin sembol kuslarindan BEIJA FLOR'dur . Beija Flor ayni zamanda samba dansi icra eden Samba Okulununda adidir . Beija Flor Brezilya'nin en meshur Karnaval okullarindandir . THY Sambacilari ortundurmus diyen cahil'e : ne yapsaydik kusun tuylerini mi yolsaydik .. kafasina , kanatlarina iyi bak bu bir KUS .. daracik da bir kiyafet . Yani korkma irtica gelmiyor . THY sefere basladiktan sonra YILDA 100.000 Brezilyali Turist gelmeye basladi . bunlar kisi basi ortalama 2000 usd para birakiyorlar ozellikle shopping ve otellere , restoranlara vs. YANI Allah'in Brezilyasindan Turk ekonomisine YILDA 200 Milyon usd para akiyor ,, THY Turkiye'nin en buyuk IHRACATCISI hatta adeta Turkiye'nin ATARDAMARI Haline geldi .. Son 3 yildir cok sayida Brezilyali Turist agarladik , herseye abuk subuk ve SIG politik bakisinizi bulastirmayin * THY'yi tebrik ederim * .. AKP'li degilim ama Kor'de degilim
  • Su THY dusmanlari yuzunden lutfen yorumlara kapatiniz Blogunuzu bunlar Ermeni olsaydi bu kadar bu havayolunu aleyhinde konusmazdi yoneticileri inanc li olur olmaz o kul ile Allah arasinda kimin ne haddine insanlari maneviyatlari yuzunden Yobaz diye asagilamak, asil yobaz sizsiniz sirf arpaniz kesildi diye boyle yorumlar yapiyorsunuz , sinek bi sey degil ama mide bulandiriyo aynen sizin yorumlariniz gibi
  • Gazzedeki müslüman katliamına seyirce kalan entel danteller ermeni öldöğünde hepimiz ermeniyiz diye caddelere döküldünüz ben ermeni değilim müslüman Türküm sizler fransız olun ermeni olun ne olursanız olun ama sakın müslüman ve Türk olmayın. sorarım size hadi gazze deki müslüman çoluk cocuk kundaki bebek öldürüldü sesiniz çıkmadı ama bir ermeni öldürüldü ortalığı ayağa kaldırdınız ülkemizde şehitlerimiz oldu çıt yok ne caddede ne sokakta vay be helal siz entellere dantellere işde o kadar. ondan sonra da konuşursunuz aklınız yok thy Türkiyeye ve Türk bayrağını gururla bütün dünyada dalgalandırıyor sizin hakaretlerinize ve engellemelerinize rağmen neymiş Türk bayrağı asmamış uçağın dışına bak bakalım Türk ayrağı nerede duruyor ya minnoş entel dantel fıstanlı her lafa bir sözüm vardır ama lakin bakarım laf laf mıdır diye..
  • 29 Ekim'de 30 Ağustos'ta kontuarına 2 tane bayrak asmaktan erinen THY, Brezilya'nın bağımsızlık gününü kutlamış. Gurur duydum.
  • BU UCAGIN TEHIR ANALIZINI GORMEK ISTIYORUM :)))
  • MUHTEŞEM. TEK KELİME İLE HARİKA. THY SENİNLE GURUR DUYUYORUM. TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MARKASISIN SEN.
  • Gurur duydum etkileyi bir operasyon olmus. Akil eden zekaya tebrikler ve saygilar. Hatta bununla birlikte, hava yollari biraz daha eglenceli olsalar ozel gunlerde. Inanin buyuk paralar harcayip sponsor olmaktan daha etkili bu tarz uygulamalar. Bir ornek: KTHY de bir pilot vardi, hava sartlarinin kotu oldugu zamanlarda kabin ile konusur sakalar yapardi. Herkes ucaktan mutlu ayrilirdi.

Brezilya'nın bağımsızlık kutlamalarına ortak olan THY, yolcularına samba coşkusu yaşattı.

Sao Paulo-İstanbul seferini gerçekleştiren Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağını bir anda müzisyenler ve özel kıyafetli dansçılar bastı.

Dünyanın birçok ülkesinden seksi sambacı kızları görmek için akın edilen festivaldeki sambacıların aksine Türk Hava Yolları uçağındaki sambacı, kapalı kıyafetiyle dikkat çekti. 

Türk Hava Yolları'nın bu kutlamayı yapmasının bir nedenininde 11 Aralık'ta başlaması planlanan Buenos Aires uçuşları olduğu kaydedildi.

İŞTE TÜRK HAVA YOLLARI UÇAĞINDA YAŞANAN O ANLAR

YouTube'da bana abone olun  

THY UÇAĞI KARNAVAL ALANINA DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

sambacı ~ 11 yıl önce
oynayın tabi....kıvırmayı sever bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 11 yıl önce
SUPER rumuzlu kişiye cevap: Uçak 6 dakika erken kapı kapattı, zamanında kalktı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rehber ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar ben portekizce dilinde turist rehberiyim, hemen hemen hergun brezilyali turistlere ulkemi gezdiriyorum, adamlar müthiş, hem keyifli insanlar hemde ülkemizi çok seviyorlar hemde kişi başına ülkemize en çok gelir bırakan turist. Turk hava yollarinin sao paolo uçuşları tam anlamiyla iki ulke arasindaki kaderi değiştirdi, hemen hemen her uçuş dolu geliyor, hem ulkemizi geziyorlar hemdebir çoğu connection yapiyor ozellikle israil-misir-yunanistan ve uzakdoğuya. Bence her uçuşta bir sürpriz yapilsa yeridir bu güzel insanlara. Birde uçuşlar artmali cunki boenas aires le beraberher uçak dolu gelcek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu ~ 11 yıl önce
Kizlarin kiyafeti KUS kostumudur . Kus'un adi Brezilya'nin sembol kuslarindan BEIJA FLOR'dur . Beija Flor ayni zamanda samba dansi icra eden Samba Okulununda adidir . Beija Flor Brezilya'nin en meshur Karnaval okullarindandir . THY Sambacilari ortundurmus diyen cahil'e : ne yapsaydik kusun tuylerini mi yolsaydik .. kafasina , kanatlarina iyi bak bu bir KUS .. daracik da bir kiyafet . Yani korkma irtica gelmiyor . THY sefere basladiktan sonra YILDA 100.000 Brezilyali Turist gelmeye basladi . bunlar kisi basi ortalama 2000 usd para birakiyorlar ozellikle shopping ve otellere , restoranlara vs. YANI Allah'in Brezilyasindan Turk ekonomisine YILDA 200 Milyon usd para akiyor ,, THY Turkiye'nin en buyuk IHRACATCISI hatta adeta Turkiye'nin ATARDAMARI Haline geldi .. Son 3 yildir cok sayida Brezilyali Turist agarladik , herseye abuk subuk ve SIG politik bakisinizi bulastirmayin * THY'yi tebrik ederim * .. AKP'li degilim ama Kor'de degilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport Haber editorlerine ~ 11 yıl önce
Su THY dusmanlari yuzunden lutfen yorumlara kapatiniz Blogunuzu bunlar Ermeni olsaydi bu kadar bu havayolunu aleyhinde konusmazdi yoneticileri inanc li olur olmaz o kul ile Allah arasinda kimin ne haddine insanlari maneviyatlari yuzunden Yobaz diye asagilamak, asil yobaz sizsiniz sirf arpaniz kesildi diye boyle yorumlar yapiyorsunuz , sinek bi sey degil ama mide bulandiriyo aynen sizin yorumlariniz gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
Gazzedeki müslüman katliamına seyirce kalan entel danteller ermeni öldöğünde hepimiz ermeniyiz diye caddelere döküldünüz ben ermeni değilim müslüman Türküm sizler fransız olun ermeni olun ne olursanız olun ama sakın müslüman ve Türk olmayın. sorarım size hadi gazze deki müslüman çoluk cocuk kundaki bebek öldürüldü sesiniz çıkmadı ama bir ermeni öldürüldü ortalığı ayağa kaldırdınız ülkemizde şehitlerimiz oldu çıt yok ne caddede ne sokakta vay be helal siz entellere dantellere işde o kadar. ondan sonra da konuşursunuz aklınız yok thy Türkiyeye ve Türk bayrağını gururla bütün dünyada dalgalandırıyor sizin hakaretlerinize ve engellemelerinize rağmen neymiş Türk bayrağı asmamış uçağın dışına bak bakalım Türk ayrağı nerede duruyor ya minnoş entel dantel fıstanlı her lafa bir sözüm vardır ama lakin bakarım laf laf mıdır diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
29 Ekim? ~ 11 yıl önce
29 Ekim'de 30 Ağustos'ta kontuarına 2 tane bayrak asmaktan erinen THY, Brezilya'nın bağımsızlık gününü kutlamış. Gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SUPER ~ 11 yıl önce
BU UCAGIN TEHIR ANALIZINI GORMEK ISTIYORUM :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afk ~ 11 yıl önce
olan tehir analiz edilir.olmayan tehirin analizi olmaz. ontime dep early ldg
MUHTEŞEM ~ 11 yıl önce
MUHTEŞEM. TEK KELİME İLE HARİKA. THY SENİNLE GURUR DUYUYORUM. TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MARKASISIN SEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
bizcede öyle de yöneticileri sorunlu.
prozac ~ 11 yıl önce
Gurur duydum etkileyi bir operasyon olmus. Akil eden zekaya tebrikler ve saygilar. Hatta bununla birlikte, hava yollari biraz daha eglenceli olsalar ozel gunlerde. Inanin buyuk paralar harcayip sponsor olmaktan daha etkili bu tarz uygulamalar. Bir ornek: KTHY de bir pilot vardi, hava sartlarinin kotu oldugu zamanlarda kabin ile konusur sakalar yapardi. Herkes ucaktan mutlu ayrilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000