15 Ağustos 2014, Cuma 12:10:11

THY TİP MÜDÜRLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Türk Hava Yolları Uçuş İşletme Başkanlığı’nda taşlar yerinden oynadı. Kimler hangi görevlere atandı?
  • Er ucan fo lar a kotu bir haber daha; 5yil dan uzun sure 37 yada 320 ucmamis olanlar tiplerini kaybedecekler ve kaptanlik icin tekrar tip egitimi almalari gerekecek asil sorun ise thy yoneticilerinin bu ikinci pilotlari 5 yil bekletmek istemelerindeki sebeb butun ikinci pilotlardan tip parasi kesmeyi planlamasi .
  • konuşmayın artık, bütün kirli çamaşırlarınız ortada, bi bitmediniz ...
  • Arkadaslar g müd yrdmcısı ve ucus işltme baskanı istediği tipte ucar , ucusa gider gelir vs vs. Cahil misiniz ? Kıskanc mısınız ? Nesiniz anlamadık arkadas. Bide bunu konusan yada yazan kişilere ucak teslim ediyorlar :)))
  • Baspilot olmus üst tipe gecmesıne laf edıyorlar komik ya. Bütün fılolardan sorumlu adama tip soruyorlar. Sen baspilot olsan cessna da ucardın zaten kesin. Varol kaptanım bu marabalar konuşsun dursun.
  • evet ilk icraatı kendini bir üst tipe gecirmek oldu kendisini bu adaletli uygulamasından dolayı kutluyorum demekki bundan sonraki davtanışları ve kararları bu doğrultuda olacak aferin valla ne denir kendisi haram ve helel ne demek bilmiyor demeki bir zamanlar cok direnen asaf bey bu konuda neden ses cıkarmadı acaba...adalet.. haram ...helal.. kul hakı yeme ,,, demeki şahıslara göre değişkenlik arz ediyor,,,,
  • Ağzı olan konuşuyor. Bır baltaya sap olamamışlar yorum yapıyor. Hepinize hayırlı olsun müdürlerim. Romen bı teknık dırektor vardı lucescu sanırım:) onun meşhur bır lafıvardı da burda söylenmez:)
  • Yahu adamlar işe başlamamış aşagı çekiyorsunuz ayıptır ayıp
  • Hta gunde 2 grup yapar 24kisi*236ytl=5664 lira gunde kazanc 15 gunde 85000 lira para eder. 0 gider ile 1 tahtakale yapimi Kalem ve 1 a4 kagidi haric. Millete yari olumsuz veriyorlar buda size 130000 para eder 15 gun icinde. Eğitim icin seans basi aldiklari 800 lira seans basi saymiyoruz millet 1 Maasi oraya gomuyor. yazik... Cok pis kokuyor bu is. Adnan Coban in thy ile iliskisi Nedir? Bilen varmi?
  • daha arkadaş gelir gelmez kendini 330 up grade etti hani cok iyiyidi hani dindardı kokpıtte namaz kılar oruc tutardı hani adeleiydi daha gelir gelmez kendimi bir ğst ucağa atadı yani hepsi menfaatci
  • Kim yumurtluyor size bu mailleri? Ekmek yedigin yeri muhbirlemeye utanmiyormusun ey sen? Yazik sana be

Türk Hava Yolları’nda Kadir Dokuyucu’nun Uçuş İşletme Başkanlığı görevine getirilmesinden sonra bugün eğitim müdürlerinde de değişimler yaşandı.

THY Genel Müdürü Temel Kotil’in duyurduğu atamalar sonucu, Mehmet Ali Bozkurt Uçuş Standartları Müdürü, Bilgin Gündüz Boeing 777 tip müdürü, Numan Manka Airbus 310-330-340 Tip Müdürü, Ahmet Acar Airbus 320 Tip Müdürü olarak atandı.

Öte yandan Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojileri Başkanlığı’nda proje yöneticisi olarak görev yapan Turgut Öztürk de ERP müdürü oldu.

 ©AirportHaber.com ÖZEL 

THY TİP MÜDÜRLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Beyaz ~ 9 yıl önce
Er ucan fo lar a kotu bir haber daha; 5yil dan uzun sure 37 yada 320 ucmamis olanlar tiplerini kaybedecekler ve kaptanlik icin tekrar tip egitimi almalari gerekecek asil sorun ise thy yoneticilerinin bu ikinci pilotlari 5 yil bekletmek istemelerindeki sebeb butun ikinci pilotlardan tip parasi kesmeyi planlamasi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
konuşmayın artık, bütün kirli çamaşırlarınız ortada, bi bitmediniz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Arkadaslar g müd yrdmcısı ve ucus işltme baskanı istediği tipte ucar , ucusa gider gelir vs vs. Cahil misiniz ? Kıskanc mısınız ? Nesiniz anlamadık arkadas. Bide bunu konusan yada yazan kişilere ucak teslim ediyorlar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dtt ~ 10 yıl önce
Baspilot olmus üst tipe gecmesıne laf edıyorlar komik ya. Bütün fılolardan sorumlu adama tip soruyorlar. Sen baspilot olsan cessna da ucardın zaten kesin. Varol kaptanım bu marabalar konuşsun dursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afalet adil ~ 10 yıl önce
evet ilk icraatı kendini bir üst tipe gecirmek oldu kendisini bu adaletli uygulamasından dolayı kutluyorum demekki bundan sonraki davtanışları ve kararları bu doğrultuda olacak aferin valla ne denir kendisi haram ve helel ne demek bilmiyor demeki bir zamanlar cok direnen asaf bey bu konuda neden ses cıkarmadı acaba...adalet.. haram ...helal.. kul hakı yeme ,,, demeki şahıslara göre değişkenlik arz ediyor,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fooo ~ 10 yıl önce
Ağzı olan konuşuyor. Bır baltaya sap olamamışlar yorum yapıyor. Hepinize hayırlı olsun müdürlerim. Romen bı teknık dırektor vardı lucescu sanırım:) onun meşhur bır lafıvardı da burda söylenmez:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimin cehennemi ~ 10 yıl önce
Yahu adamlar işe başlamamış aşagı çekiyorsunuz ayıptır ayıp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hta gunde 2 grup yapar 24kisi*236ytl=5664 lira gunde kazanc 15 gunde 85000 lira para eder. 0 gider ile 1 tahtakale yapimi Kalem ve 1 a4 kagidi haric. Millete yari olumsuz veriyorlar buda size 130000 para eder 15 gun icinde. Eğitim icin seans basi aldiklari 800 lira seans basi saymiyoruz millet 1 Maasi oraya gomuyor. yazik... Cok pis kokuyor bu is. Adnan Coban in thy ile iliskisi Nedir? Bilen varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üst tipe geciş ~ 10 yıl önce
daha arkadaş gelir gelmez kendini 330 up grade etti hani cok iyiyidi hani dindardı kokpıtte namaz kılar oruc tutardı hani adeleiydi daha gelir gelmez kendimi bir ğst ucağa atadı yani hepsi menfaatci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kim yumurtluyor size bu mailleri? Ekmek yedigin yeri muhbirlemeye utanmiyormusun ey sen? Yazik sana be

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000