22 Kasım 2011, Salı 16:04:26

THY TEPE YÖNETİMİNDE ŞOK ATAMA!

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, sürpriz bir kararla Kanada Satış Müdürlüğü görevine atandı.
  • Bu adam 7/24 kafeste kapalı tuttuğu köpeğini taşınırken komşu yemek su verir diye geride bıraktı.Yazın da 3 ay gidip köpeği günde 1 kere gelip yemek veren THY görevlisi şöförüne bırakmıştı.Köpeğin ahı tuttu herhalde. Umarım başka canlılara zarar vermez.
  • Cok bile tuttular yalaklaiklarla o makmalara gelip yillar once kendisinin önünü acan idarecilerinin aleyhine konusan bir kisi ancak 8 sene idare edebildi...Allahin sopasi yok...Hayirli olsun...
  • Evet duymak istiyorum.Ama senin vereceğin cevap belli,gerek kalmadı...
  • iLAÇLARIN ÜZERİNDE DE YAZAR, SON KULLANMA TARİHİ. DEMEKKİ DOLDU, KEŞKE KENDİSİ DE BUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLİP DİK DURSAYDI. 3 GÜN ÖNCE, 3 GÜN SONRA. ŞİMDİ EĞİK KALDI YAZIK !..
  • beyler siz ne kadar tanırsınız bilmem ama iyi tanıdım çalılştımda kendisi Yer işletmeden de sorumlu Gn Md Mv idi bakın yer işletme ne halde geldiği gibi 10 (on) civarında yetişmiş Yer işletme deneyimli olan Müdürleri sürdü emekli etti daha fazlasını hak ediyor ama nerede.gerçekleri gören birileri olsa. olsada görmezler hadi nerede abi diyenler. Sıra Kaytandadır inşallah.
  • Ya gider birazda ordan sebeplenir, isine gelmezse gule gule.
  • Badem değil diye uzaklaştırıldı herhalde.
  • Kimbilir kimin tavugunu urkuttu. Duzgun adamlar yamuklarin onundeki engel olduklari icin uzaklastirilmalidir. Toronto da uzak yeterince
  • deneyimli ve tecrübeli işi bilen personel acımasızca cezalandırılarak veya işten atılarak magdur edılmekte olup, çogu hıç bir iş tecrübesi olmayan yandaşlar iş başına getirilerek hemen yönetici yapılmaktadır. thy deki kadrolaşma ve adam kayırma had safhada.çok yazık thy ne hale geldi.
  • İşi bilen son birkaç eski yöneticinden biriydi. Alınması gekekiyordu ki şirkette yöneticiyim diye dolaşan diğer adamlar komplekse girmesinler!!!! E gözleri aydın hepsinin.
Bir dönem Kuzey Kıbrıs Hava Yolları genel müdürlüğü için adı geçen THY Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, Kanada Satış Müdürlüğü görevine atandı.

Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sivrikaya’nın Kanada’ya atanması sürpriz olarak değerlendirildi.

THY’nin son dönemdeki önemli isimleri arasında yer alan Sivrikaya’nın Kanada Satış Müdürlüğü görevine atanmasının şaşkınlıkla karşılandığı kaydedildi.

Orhan Sivrikaya'nın sürpriz atamasına ilişkin Airporthaber'e gelen bilgilere göre, Sivrikaya'nın atamadan son ana kadar haberdar olmadığı ve Kanada'daki yeni görev yerine gidip gitmeme konusunda kararsız olduğu bildirilirken, bazı kaynaklar geçtiğimiz günlerde açıklanan THY'nin üçüncü çeyrek bilançosuna ait rakamların bu atamada etkili olduğunu iddia ediyor.

20 YILDIR THY’DE GÖREV YAPIYOR
1967 yılında Trabzon’da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü 1991 yılında bitirdi. Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde başladığı Yüksek Lisans programını 1997 yılında tamamladı. 1991 yılında Mühendis ünvanı ile uçuş planlama bölümünde çalışmaya başladığı Türk Hava Yolları A.O.’da Müdür ve Başkan ünvanları ile değişik bölümlerde yöneticilik görevlerinde bulundu. Sivrikaya, evli ve 2 çocuk babasıdır.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY TEPE YÖNETİMİNDE ŞOK ATAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu adam 7/24 kafeste kapalı tuttuğu köpeğini taşınırken komşu yemek su verir diye geride bıraktı.Yazın da 3 ay gidip köpeği günde 1 kere gelip yemek veren THY görevlisi şöförüne bırakmıştı.Köpeğin ahı tuttu herhalde. Umarım başka canlılara zarar vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cok bile tuttular yalaklaiklarla o makmalara gelip yillar once kendisinin önünü acan idarecilerinin aleyhine konusan bir kisi ancak 8 sene idare edebildi...Allahin sopasi yok...Hayirli olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet duymak istiyorum.Ama senin vereceğin cevap belli,gerek kalmadı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iLAÇLARIN ÜZERİNDE DE YAZAR, SON KULLANMA TARİHİ. DEMEKKİ DOLDU, KEŞKE KENDİSİ DE BUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLİP DİK DURSAYDI. 3 GÜN ÖNCE, 3 GÜN SONRA. ŞİMDİ EĞİK KALDI YAZIK !..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
beyler siz ne kadar tanırsınız bilmem ama iyi tanıdım çalılştımda kendisi Yer işletmeden de sorumlu Gn Md Mv idi bakın yer işletme ne halde geldiği gibi 10 (on) civarında yetişmiş Yer işletme deneyimli olan Müdürleri sürdü emekli etti daha fazlasını hak ediyor ama nerede.gerçekleri gören birileri olsa. olsada görmezler hadi nerede abi diyenler. Sıra Kaytandadır inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya gider birazda ordan sebeplenir, isine gelmezse gule gule.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Badem değil diye uzaklaştırıldı herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kimbilir kimin tavugunu urkuttu. Duzgun adamlar yamuklarin onundeki engel olduklari icin uzaklastirilmalidir. Toronto da uzak yeterince

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
deneyimli ve tecrübeli işi bilen personel acımasızca cezalandırılarak veya işten atılarak magdur edılmekte olup, çogu hıç bir iş tecrübesi olmayan yandaşlar iş başına getirilerek hemen yönetici yapılmaktadır. thy deki kadrolaşma ve adam kayırma had safhada.çok yazık thy ne hale geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İşi bilen son birkaç eski yöneticinden biriydi. Alınması gekekiyordu ki şirkette yöneticiyim diye dolaşan diğer adamlar komplekse girmesinler!!!! E gözleri aydın hepsinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000