28 Aralık 2011, Çarşamba 08:00:10

THY TEKNİK'TEN YENİ İMZA...

THY Teknik A.Ş ile imzalanan protokolle ilgili bilgi veren EÜ Rektörü Yılmaz, Havacılık Meslek Yüksekokulu bünyesinde hizmete girecek Tahribatsız Muayene Laboratuvarı ile sanayide ihtiyaç arz eden teknik elemanların yetiştirileceğini söyledi. ..
İzmir Ege Üniversitesi (EÜ) ile Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ arasında arıza tespiti sırasında oluşabilecek zararı ortadan kaldıran tahribatsız muayene alanında kalifiye eleman yetiştirecek olan eğitim programının protokolü imzalandı. 

Ege Üniversitesi Rektörlüğü'nde düzenlenen imza töreninde Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü İsmail Demir yer aldı. 
 
Türkiye'nin 2023 hedefi gibi çok önemli iddiaları olduğunu, dolayısıyla İzmir'in de kalkınmasının çok önemli olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: "Baktığımızda biz bugünden yarına gelişimimizi hangi boyutta devam etmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu noktada kendimizi geliştirirken THY Teknik A.Ş ile imzaladığımız protokol gibi protokollerle yolumuza devam ediyoruz. Tabii ki bunlar yeterli değil sadece arada yaptığımız çözümler. Bundan sonrası hangi programlarla zenginleşmemiz geliyor onu düşünüyoruz." 
 
Protokolle birlikte üniversitede eğitimi verilecek olan tahribatsız muayene hakkında bilgi veren THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, kullanılan teknikle arıza tespiti yapılan herhangi bir makine veya ekipmanın hiçbir zarar görmeden yapılabildiğini söyledi. 
THY TEKNİK'TEN YENİ İMZA...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000