13 Şubat 2012, Pazartesi 11:36:54

THY TEKNİK'TEN BİR İLK DAHA

THY Teknik A.Ş. bünyesinde 40 yılı aşan bir süredir hizmet veren Kalibrasyon Laboratuvarı 3 Şubat 2012 tarihinde TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından TS EN ISO/IEC 17025 standardı kapsamında akredite olarak kalitesini tescil ettirdi.
  • 13:25:24'e olumsuz yaklaşmak ile sorgulamak arasındaki farkı biliyor musunuz siz? Farkı öğrenin, sonra yorum yapıp yapmayacağınıza karar verirsiniz...
  • thy teknik haa tamamen komedi...bunlara bakım yaptıranda akıl yok kesinlikle
  • Odulu falan biraksinlarda ucaklar niye bos kargo niye yok onun hesabini versinler. Orduya luzumsuz bir havaalani yapiliyormus THY bunun hesabini vermeli. Istanbul havaalani yetersiz. Pistlerde buzlanma var. Lodos da seferler iptal oluyor. Bu nasil havaalani Temel bey uyuyor mu? Hem yetersiz hem cok pahali. Hersey disardakinden 10 kat pahali. THY yoneticeleri derhal istifa etmeli boyle soygunculuk olmaz. Oh be haberin altinda yeterince karalama goremeyince bari ben yaziyim dedim. Simdi diger arkadaslarin da onu acildi. Destek yorumlarinizi bekliyorum :)
  • Feto istedi, amerikadan gelen müdür yaptı demek ki..
  • Bu tip güzel bir haberedemi olumsuz yaklaşanlar var , insan yorum yapamıyor bu kişilere !
  • 40 YILDIR AKREDİTE OLMADAN NASIL YAPTILAR PEKİ, VE SHGM BUNU NASIL KABUL ETTİ?
  • EASA ne oluyor?
Akreditasyon çerçevesinde yapılan ölçüm ve kalibrasyonlarda uluslararası tanınırlık ve geçerlilik sağlanmakta, periyodik olarak gerçekleştirilen kalibrasyonlar sayesinde bakım kalitesi ve güvenilirliği teminat altına alınmaktadır. Test ve ölçüm cihazlarının doğru ve güvenilir ölçümler yapabilmesi için önem arzeden kalibrasyonlar, uçuş emniyetinin de temel önceliği olarak kabul edilmektedir. Bu akreditasyon ile THY Teknik A.Ş. Kalibrasyon Laboratuvarı, sivil havacılık sektöründe akreditasyon belgesi alma ayrıcalığına erişen ilk kurum oldu.

Kalibrasyon faaliyetleri sivil havacılık kuralları ve TS EN ISO/IEC 17025 standardı gerekliliklerine uygun olarak gerçekleştirilmekte, belgelendirilmekte ve laboratuvar işletme şartları sürekli olarak denetim altında tutulmaktadır. Sivil havacılık sektöründe bir ilki başarmanın haklı gururunu yaşayan THY Teknik A.Ş. Kalibrasyon Laboratuvarı, sürekli iyileştirme ve geliştirme anlayışıyla havacılık alanında en çok ihtiyaç duyulan tork ve basınç ölçümlerinde müşterilerine akredite kalibrasyon hizmeti verecektir.

Türk Hava Yolları’nın iştiraki olan THY Teknik A.Ş. bölgesinin lider bakım ve onarım merkezi olarak, Airbus ve Boeing uçaklarına gövde, motor, yedek güç ünitesi, iniş takımları ve komponent bakım hizmeti vermektedir. THY Teknik A.Ş., Türkiye merkezli müşterilere ek olarak Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden 100’ü aşkın müşteriye İstanbul ve Ankara’daki bakım merkezlerinde istihdam ettiği 3.000’den fazla nitelikli personel ile bakım ve onarım hizmeti sunmaktadır.
THY TEKNİK'TEN BİR İLK DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
13:25:24'e olumsuz yaklaşmak ile sorgulamak arasındaki farkı biliyor musunuz siz? Farkı öğrenin, sonra yorum yapıp yapmayacağınıza karar verirsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy teknik haa tamamen komedi...bunlara bakım yaptıranda akıl yok kesinlikle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Odulu falan biraksinlarda ucaklar niye bos kargo niye yok onun hesabini versinler. Orduya luzumsuz bir havaalani yapiliyormus THY bunun hesabini vermeli. Istanbul havaalani yetersiz. Pistlerde buzlanma var. Lodos da seferler iptal oluyor. Bu nasil havaalani Temel bey uyuyor mu? Hem yetersiz hem cok pahali. Hersey disardakinden 10 kat pahali. THY yoneticeleri derhal istifa etmeli boyle soygunculuk olmaz. Oh be haberin altinda yeterince karalama goremeyince bari ben yaziyim dedim. Simdi diger arkadaslarin da onu acildi. Destek yorumlarinizi bekliyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Feto istedi, amerikadan gelen müdür yaptı demek ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu tip güzel bir haberedemi olumsuz yaklaşanlar var , insan yorum yapamıyor bu kişilere !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
40 YILDIR AKREDİTE OLMADAN NASIL YAPTILAR PEKİ, VE SHGM BUNU NASIL KABUL ETTİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
EASA ne oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000