16 Eylül 2009, Çarşamba 08:10:59

"THY Teknik olarak lig atlayabiliriz"

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. yöneticileri, yönetim binasında verilen iftar yemeğinde havalimanı muhabirleriyle bir araya geldi.
  • hocam olucak işleri konuşalım olmıyacakları değil yok 4 e böl yok ayrı günlerde git bırak yaa yok tavuk yemem köfte olsun iyi be =)) bu arada 300 ü düzelten arkadşıma teşekkür ediyorum kusuruma bakmasın
  • bu insanlar hala sizi sırtında taşımaya devam ederse atlarsınız ama onlar ezilir.kendileri bilir.o iş bu iş diye devam edin bakalım siz.
  • oruc tutan birisi degilim ama arkadasin `neden THY yonetimi iftar yemegi vermiyor` isyanina bir cift lafim olacak.. arkadasim sen orucunu Allah icin tutmuyor musun? nedir bu iftar beklentisi.. sirketin boyle bir yukumlulugu olabilir mi...???!!!! Biz ekip olarak iftar yemegi duzenliyoruz kendi cebimizden odeyerek!!.. siz de boyle bir sey yapabilirsiniz. Amac birlikte olmaksa her sekilde bu yapilabilir
  • mng teknik personel sayısı toplam 650 kişidir...
  • Herkes aynı gün gitmek zorunda değil, gerekirse çalışanlar 4 gruba ayrılır 4 ayrı güne bölünür. Sen yeter ki iste 12:07:26 çare bulunur ;)
  • mng 300 kısıye ıftar verıyor thy nın 3000 kısıye ıftar vermesı gerek kım bana 3000 kısılık bır restaurant gosterebılır =))
  • mng gibi bu sektörde yeni olan firma bile çalışanlarına iftar yemeği verirken.thy teknik kimlere iftar veriyor.helal olsun mng.yazıklar olsun thy

Başta THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir olmak üzere çok sayıda yöneticinin katıldığı iftar davetinde çok sayıda gazeteci de hazır bulundu.

Hoşsohbetlerin edildiği iftar davetinde, yenilen yemekler sonrası kısa değerlendirmeler yapan THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir, “Türk Hava Yolları Teknik olarak yabancı müşterilerle çalışmayı rutin bir hale getirdik. Yaz döneminde özellikle Hat Bakım’da yoğunluk yaşıyoruz ama kapasitemiz bu yoğunluğu kaldırabilecek yeterliliğe sahip. Kış sezonunda da yoğunluk bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Demir, HABOM projesiyle ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve bayram sonrası proje hakkında değerlendirmelerde bulunacaklarını ifade etti.

İsmail Demir son olarak, yakın zamanda gerçekletirilecek 10'uncu Ulaştırma Şurası'nda önemli kararlar alınabileceğini ve artık yalnızca bakım onarım değil, üretim alanında da faaliyet gösterebilecek seviyeye geldiklerini söyledi. Demir, bu kararlar doğrultusunda THY Teknik'in "klasman atlayabileceğini" belirtti.

THY Teknik

THY Teknik

THY Teknik

THY Teknik

"THY Teknik olarak lig atlayabiliriz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
hocam olucak işleri konuşalım olmıyacakları değil yok 4 e böl yok ayrı günlerde git bırak yaa yok tavuk yemem köfte olsun iyi be =)) bu arada 300 ü düzelten arkadşıma teşekkür ediyorum kusuruma bakmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu insanlar hala sizi sırtında taşımaya devam ederse atlarsınız ama onlar ezilir.kendileri bilir.o iş bu iş diye devam edin bakalım siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
oruc tutan birisi degilim ama arkadasin `neden THY yonetimi iftar yemegi vermiyor` isyanina bir cift lafim olacak.. arkadasim sen orucunu Allah icin tutmuyor musun? nedir bu iftar beklentisi.. sirketin boyle bir yukumlulugu olabilir mi...???!!!! Biz ekip olarak iftar yemegi duzenliyoruz kendi cebimizden odeyerek!!.. siz de boyle bir sey yapabilirsiniz. Amac birlikte olmaksa her sekilde bu yapilabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mng teknik personel sayısı toplam 650 kişidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Herkes aynı gün gitmek zorunda değil, gerekirse çalışanlar 4 gruba ayrılır 4 ayrı güne bölünür. Sen yeter ki iste 12:07:26 çare bulunur ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mng 300 kısıye ıftar verıyor thy nın 3000 kısıye ıftar vermesı gerek kım bana 3000 kısılık bır restaurant gosterebılır =))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mng gibi bu sektörde yeni olan firma bile çalışanlarına iftar yemeği verirken.thy teknik kimlere iftar veriyor.helal olsun mng.yazıklar olsun thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000