04 Ekim 2011, Salı 16:55:35

THY SOMALİ'YE NE KADAR YARDIM TOPLADI?

Türk Hava Yolları'nın Somali için topladığı yardım 1 milyona dayandı...
  • yapilan insanlik adina yapiliyor.. tenkid edecegine sen bir fazlasini yap .. acaba sen böyle yardima muhtac olsaydin acaba yardim eden kim olursa olsun.. buna karsi cikarmiyidin-- baska bir sebep ararmiydin.-. biraz insaf..biraz EDEP .. biraz INSANLIK.. Yardim etmek ne zaman .. gericilik cikarcilik menfaat oldu .. sen yardim etseydin-- bunu da KÖPEK bezetmesi yapsalardi .. acaba nasil tepki verirdin-- merak ediyorum .. YARDIM dan sen ne gibi bir basari bekliyorsun..bunda basari aranirmi???
  • ''Bırakin bunlari'' diyen kisiye; Ben de senin, Türkçe konusunda ciddi sıkıntılara sahip olduğunu, bu sıkıntılarını cözmeden daha buyuk konulara kafa yormaman gerektiğini düşünüyor ve umuyorum. Anladun sen oni...:) ismin ve soyismin G ile baslıyorsa zannımca seni tanıyorum.
  • gurur verici, aslında şirket personelinden bu kadar paranın toplanması amaçlanmakta idi ne yazıkki birhaftada yolculardan toplanan paralar ile bu rakama ulaşıldı. Thy personelinden kalp gözleri açık olanlar yardımda bulunanlar allah razı olsun, yardıma katkısı olmayanların ise kalp gözlerinin açılması ümidiyle
  • BIR KOPEK EGITTIYSENIZ NEYI SEVDIGINI BILIR VE ONA GORE OYUNCAK ATIP OYNAMASINI SEYREDEREK KEYIF ALIRSINIZ... BU KIMSEYE ZARAR VERMEYEN MASUM OYUNLARDIR. AMA BU SIRKETIN ARTIK BAGIMSIZ ISLEMESINI BOYLESI OYUNCAKLAR ATILARAK KEYIFLE IZLENDIGINI BILMEYEN GERCEK KARAKTERLER ILE COK BASARILI OLACAGINI DUSUNUYORUM. UMARIM
Türk Hava Yolları'nın Ağustos ayında başlattığı yardım kampanyasında ulaşılan 968.644 Türk Lirası Ahmet Lütfi Akar'a teslim edildi.

Milli havayolumuz Türk Hava Yolları'nın Kızılay ile birlikte geçtiğimiz Ağustos ayının 5'inde başlattığı Somali için yardım kampanasında personel ve uçaklarındaki yolculardan elde edilen gelir 1 milyona dayandı. Türk halkının Somali için yoğun çaba gösterdiği yardımlar, THY uçaklarında da kendini gösterdi.

Yaklaşık iki ay içinde THY yolcularının ve personelinin yardım miktarı 968 bin 644 Türk Lirası'na ulaştı. Bu rakamı simge eden sembolik çek ise THY Genel Müdürlüğü'nde Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Müdür Temel Kotil tarafından Türk Kızılayı Başkanı Ahmet Lüfi Akar'a teslim edildi.

Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen teslim töreni THY'nin twitter hesabında da kamuoyuna aktarıldı.


THY SOMALİ'YE NE KADAR YARDIM TOPLADI?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yapilan insanlik adina yapiliyor.. tenkid edecegine sen bir fazlasini yap .. acaba sen böyle yardima muhtac olsaydin acaba yardim eden kim olursa olsun.. buna karsi cikarmiyidin-- baska bir sebep ararmiydin.-. biraz insaf..biraz EDEP .. biraz INSANLIK.. Yardim etmek ne zaman .. gericilik cikarcilik menfaat oldu .. sen yardim etseydin-- bunu da KÖPEK bezetmesi yapsalardi .. acaba nasil tepki verirdin-- merak ediyorum .. YARDIM dan sen ne gibi bir basari bekliyorsun..bunda basari aranirmi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
''Bırakin bunlari'' diyen kisiye; Ben de senin, Türkçe konusunda ciddi sıkıntılara sahip olduğunu, bu sıkıntılarını cözmeden daha buyuk konulara kafa yormaman gerektiğini düşünüyor ve umuyorum. Anladun sen oni...:) ismin ve soyismin G ile baslıyorsa zannımca seni tanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gurur verici, aslında şirket personelinden bu kadar paranın toplanması amaçlanmakta idi ne yazıkki birhaftada yolculardan toplanan paralar ile bu rakama ulaşıldı. Thy personelinden kalp gözleri açık olanlar yardımda bulunanlar allah razı olsun, yardıma katkısı olmayanların ise kalp gözlerinin açılması ümidiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BIR KOPEK EGITTIYSENIZ NEYI SEVDIGINI BILIR VE ONA GORE OYUNCAK ATIP OYNAMASINI SEYREDEREK KEYIF ALIRSINIZ... BU KIMSEYE ZARAR VERMEYEN MASUM OYUNLARDIR. AMA BU SIRKETIN ARTIK BAGIMSIZ ISLEMESINI BOYLESI OYUNCAKLAR ATILARAK KEYIFLE IZLENDIGINI BILMEYEN GERCEK KARAKTERLER ILE COK BASARILI OLACAGINI DUSUNUYORUM. UMARIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000