17 Eylül 2012, Pazartesi 08:33:54

THY SEFERLERE BAŞLADI

Türk Hava Yolları (Thy), Moritanya'nın başkenti Nouakchott'a Dakar aktarmalı seferlere başladı...
  • Bu uçuş neden Dakar aktarmalı yapılıyor anlamıyor. Son iki ay içerisinde 3 kez Dakar'a uçtum ve Business class dahil olmak üzere uçağın % 80 ini doluydu. Htta iki uçuşta neredeyse tmamı doluydu. Noukchott aktarması Dakar uçuşlarına hiç bir şey katmaz. Bence bu uçuş haftada iki kez IST-DKR ve iki kezIST-NOU-DKR-IST olmalıydı. Bu arada Harare, Lusaka ve Luanda'yı bekliyoruz. Umarım bu üçüne A332 ile uçarlar.
  • Beklediğinize göre potansiyel var sanırım. Kaç günde bir (Uzun menzil) 737'i doldurabilir Namibya veya BUE? (BUE'nin neresi olduğunu da bilmiyorum aslında)
  • BUE'ye bekliyoruz ucuslari en kisa zamanda..
  • Namibya'ya ne zaman geliyorlar?

THY Afrika'da 24'üncü uçuş noktası olan Nouakchott seferleri başladı.

Uçuşlar Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada 3 gün Dakar aktarmalı icra edilecek. Yolcular, İstanbul'dan Nauakchott'a tüm vergiler dahil gidiş dönüş 299 eurodan başlayan ücretlerle seyahat edebilecek.

THY SEFERLERE BAŞLADI

Yorumlar

neden dakar ~ 12 yıl önce
Bu uçuş neden Dakar aktarmalı yapılıyor anlamıyor. Son iki ay içerisinde 3 kez Dakar'a uçtum ve Business class dahil olmak üzere uçağın % 80 ini doluydu. Htta iki uçuşta neredeyse tmamı doluydu. Noukchott aktarması Dakar uçuşlarına hiç bir şey katmaz. Bence bu uçuş haftada iki kez IST-DKR ve iki kezIST-NOU-DKR-IST olmalıydı. Bu arada Harare, Lusaka ve Luanda'yı bekliyoruz. Umarım bu üçüne A332 ile uçarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Potansiyel Var Galiba; ~ 12 yıl önce
Beklediğinize göre potansiyel var sanırım. Kaç günde bir (Uzun menzil) 737'i doldurabilir Namibya veya BUE? (BUE'nin neresi olduğunu da bilmiyorum aslında)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laik ~ 12 yıl önce
BUE'ye bekliyoruz ucuslari en kisa zamanda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Namibya'ya ne zaman geliyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000