16 Ocak 2009, Cuma 12:28:28

THY sefer sayılarını artırıyor

Türk Hava Yolları, bazı noktalardaki haftalık uçuş sayısını yükseltme kararı aldı...
  • acaba sabiha gokcene kaydırsa bu ucusları sabıha gokcendekı personel yetecekmı sormak lazım bu ucakların cogu bagajlar yuzunden problemlı ola biliyor ozellikle Askabat ucagını Sabiha Gökcene versinler :D
  • thy hep atatürk aırporttan uçuş artırıyo ama sabiha gökçenden sadece izmir antalya ve ankaraya uçuyo.neden fazla talep olan hatlardan sabiha gökçenden uçsun.
  • Bos buroda oturup havadan para kazanan strasbourg personelinide basel e gondersin.

Basel ve Kuveyt'e haftada 4 sefer düzenleyen THY, bu noktalardaki haftalık sefer sayısını yükseltiyor.

Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Basel'e sefer düzenleyen THY, bu noktadaki sefer sayısını 7'ye yükselterek haftanın her günü uçma kararı aldı. Uygulamanın 3 Mart tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Kuveyt seferlerini de haftalık 5'ye çıkaran Türk Hava Yolları, yeni düzenlemenin 7 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

THY sefer sayılarını artırıyor

Yorumlar

apron ~ 15 yıl önce
acaba sabiha gokcene kaydırsa bu ucusları sabıha gokcendekı personel yetecekmı sormak lazım bu ucakların cogu bagajlar yuzunden problemlı ola biliyor ozellikle Askabat ucagını Sabiha Gökcene versinler :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivaslı ~ 15 yıl önce
thy hep atatürk aırporttan uçuş artırıyo ama sabiha gökçenden sadece izmir antalya ve ankaraya uçuyo.neden fazla talep olan hatlardan sabiha gökçenden uçsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercekler ~ 15 yıl önce
Bos buroda oturup havadan para kazanan strasbourg personelinide basel e gondersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000