01 Mart 2017, Çarşamba 09:58:38

THY Samsun satışlarına yeniden başladı

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart-31 Mayıs tarihlerinde bakıma alınması planlanan Samsun Çarşamba Havalimanı tadilatının ertelenmesi üzerine bilet satışlarına yeniden başladı.
  • KOskoca samsun u kapadiniz Yapcak birsey yok ordu giresuna komsuya ucacaz en yakin orasi ve seferlerde baya var
  • ÖZELLİKLE İKTİDAR VEKİLLERİ BU KONUYA HİÇ EL ATMADILAR..ZİRA SİYASİ BİR KARAR ALINDI. ÖYLE OLUNCA STK LARIN VE TURİZMCİLERİN SÖYLEDİKLERİ DE HAVADA ASILI KALDI. BU KARARLAR HERKESİ ZOR DURUMDA BIRAKTI. OLAN SAMSUN'LULARA OLDU. TURİZMCİSİNE ESNAFINA... HAL BİR ŞANS VAR.. TADİLAT ALAN UÇUŞLARA KAPATILMADAN YAPILMALI. BUNUN OLANAĞI VAR... DHMİ YETKİLİLERİ BU KONUYU BİZDEN İYİ BİLİYORLAR. AYRICA TERMİNAL BİNASINDAKİ EKSİKLİKLER DE GİDERİLMELİ. 2 MİLYON YOLCU KAPASİTESİ DOLMUŞ DURUMDA. YENİLEME VE BÜYÜTME ŞART. BİR SÜRE SONRA BU TADİLAT İŞİ İYİCE ZORLAŞACAK. ŞİMDİDEN ÖNLEM ALINMALI..
  • Piste tadilat lazım, Binalar eskidi yenilemek lazım. En iyisi Samsun havalimanını şehrin batısına taşımaktır, Bu şekilde hem kalıcı çözüm olur, Hem Sinop da faydalanır. Çarşamba Ordu arası 115 km iken, Çarşamba Sinop 200 km dir, Bafra'yıda unutmamak lazım çünkü nüfusu Sinoptan daha büyük. Mesela dedik. :)
  • Tadilatta terminal binasınada el atılır umarım,yapımı tamamlandıgı 2000 lerin başında sabah ve akşam saati ile sadece thy nin uçtuğu zamanlara göre ,günümüzde diğer bir çok havayolunun uçmaya başlaması ile terminal binası artan yolcu taleplerine organik şekilde cevap verememektedir,terminal binası girişine ikinci bir giriş kapısı ve iç ve dış hattaki ikinci güvenlik noktası sonrasındaki bekleme salonları genişletilmeli ve bu salonlardan aprona ekstr çıkış kapıları yapılmalıdır
  • Cok akillica yaz sezonuna alindi bakim. Bunu dusunenenlerin aklindan cidden suphe ediyorum
  • Erteleme kararını arkasında duran ve emek sarf eden herkesi ayakta alkışlıyorum, Samsuna bu kadar kötülük yapılamazdı.
  • Planlı seyahat edenler için hiç olmamış. Kaç ay öncesinden karar veriyorsun, kapatmadan bir hafta önce vazgeçiyorsun. Mantıklı bir açıklama beklemiyorum. Çünkü yok.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından 1 Mart-21 Mayıs tarihleri arasında 3 ay süreyle yapılacak bakım nedeniyle Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılacağı açıklanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada bakım onarım tarihinin 1 Ağustos-31 Ekim tarihlerine ertelendiği duyurulmuştu.

İlk tadilat tarihinin ardından 1 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında Samsun'a bilet satışını durduran Türk Hava Yolları (THY), çalışmaların ertelenmesiyle birlikte bilet satışına yeniden başladı. 

Bilet satışını güncelleyen THY, 1 Ağustos-31Ekim tarihlerinde Samsun bileti sorgulayanlara ise: "Samsun Çarşamba Havalimanı'nda yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 1 Ağustos- 31 Ekim 2017 tarihleri arasında uçuşlara kapalı olacaktır. Bu noktaya en yakın noktalar olan Sinop, Amasya ve Ordu-Giresun varışlı uçuşlarımızı tercih edebilirsiniz. İyi uçuşlar dileriz" uyarısında bulunuyor.

©AirportHaber

THY Samsun satışlarına yeniden başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Mert ~ 7 yıl önce
KOskoca samsun u kapadiniz Yapcak birsey yok ordu giresuna komsuya ucacaz en yakin orasi ve seferlerde baya var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURİZMCİ ~ 7 yıl önce
ÖZELLİKLE İKTİDAR VEKİLLERİ BU KONUYA HİÇ EL ATMADILAR..ZİRA SİYASİ BİR KARAR ALINDI. ÖYLE OLUNCA STK LARIN VE TURİZMCİLERİN SÖYLEDİKLERİ DE HAVADA ASILI KALDI. BU KARARLAR HERKESİ ZOR DURUMDA BIRAKTI. OLAN SAMSUN'LULARA OLDU. TURİZMCİSİNE ESNAFINA... HAL BİR ŞANS VAR.. TADİLAT ALAN UÇUŞLARA KAPATILMADAN YAPILMALI. BUNUN OLANAĞI VAR... DHMİ YETKİLİLERİ BU KONUYU BİZDEN İYİ BİLİYORLAR. AYRICA TERMİNAL BİNASINDAKİ EKSİKLİKLER DE GİDERİLMELİ. 2 MİLYON YOLCU KAPASİTESİ DOLMUŞ DURUMDA. YENİLEME VE BÜYÜTME ŞART. BİR SÜRE SONRA BU TADİLAT İŞİ İYİCE ZORLAŞACAK. ŞİMDİDEN ÖNLEM ALINMALI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Radikal Çözüm ~ 7 yıl önce
Piste tadilat lazım, Binalar eskidi yenilemek lazım. En iyisi Samsun havalimanını şehrin batısına taşımaktır, Bu şekilde hem kalıcı çözüm olur, Hem Sinop da faydalanır. Çarşamba Ordu arası 115 km iken, Çarşamba Sinop 200 km dir, Bafra'yıda unutmamak lazım çünkü nüfusu Sinoptan daha büyük. Mesela dedik. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 7 yıl önce
Amasya da benden gelsin.Amasya-Çarşamba arası 164 km.
Sağlıklı tadilat şart ~ 7 yıl önce
Tadilatta terminal binasınada el atılır umarım,yapımı tamamlandıgı 2000 lerin başında sabah ve akşam saati ile sadece thy nin uçtuğu zamanlara göre ,günümüzde diğer bir çok havayolunun uçmaya başlaması ile terminal binası artan yolcu taleplerine organik şekilde cevap verememektedir,terminal binası girişine ikinci bir giriş kapısı ve iç ve dış hattaki ikinci güvenlik noktası sonrasındaki bekleme salonları genişletilmeli ve bu salonlardan aprona ekstr çıkış kapıları yapılmalıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Cok akillica yaz sezonuna alindi bakim. Bunu dusunenenlerin aklindan cidden suphe ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokrasi ~ 7 yıl önce
Neden ertelediklerini açıklamalarına gerek yok. Çünkü karşılarında hesap vermeye sorumlu hissedecekleri vatandaş göremiyorlar. Sonuçta bizim seçimimiz.
LTFHHD ~ 7 yıl önce
Erteleme kararını arkasında duran ve emek sarf eden herkesi ayakta alkışlıyorum, Samsuna bu kadar kötülük yapılamazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinokyo ~ 7 yıl önce
Planlı seyahat edenler için hiç olmamış. Kaç ay öncesinden karar veriyorsun, kapatmadan bir hafta önce vazgeçiyorsun. Mantıklı bir açıklama beklemiyorum. Çünkü yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000