08 Nisan 2009, Çarşamba 08:40:16

THY prestij kitabını yayınladı

Büyük Önder Atatürk'ün 20 Mayıs 1933'te kurduğu Devlet Havayolları İdaresi, Türk Hava Yolları adı altında hizmet vermeyi sürdürüyor...
  • THY BU SON YILLARDA İNANILMAZ PRESTİJ KAYBINA UĞRADI.BAYRAK TAŞICIYI OLAN BİR HAVA YOLU ŞİRKETİNİN BUNUN GİBİ DAHA BİRÇOK SKANDALA ADININ KARIŞMASI OLDUKÇA ÜZÜCÜ.BENCE BİRAN ÖNCE SIKI BİR REVİZYONA GİTMELİ.İŞİ BİLMEYEN,THY'NİN BİR ŞEKİLDE ADINI KÖTÜYE KULLANAN CABIN , COCKPIT, HAREKAT,DISPATCH.... PERSONELİNİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİRMELİDİR. KURALLARA UYMAYAN,İŞİNİ CİDDİYE ALMAYAN HERTÜRLÜ PERSONEL'E GEREKEN YAPILMALIDIR. DİSİPLİNSİZ VE LAKAYIT DAVRANIŞLAR THY'DE KABUL EDILMEMELIDIR.SAYGILAR.(BLACKBİRD)
  • PRESTİJDEN ÖNCE SAĞLIKLI DÜŞÜNEN BİR YAPIYA DÖNÜŞSÜN!!PERSONEL MUTSUZ, KAZALAR HERGÜN GELİYOR, HALA GELİYORUM DİYOR, SAÇMA BİR BÜYÜME SEVDASI ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR,ASLAN GİBİ BİR ÖZEL SEKTÖRÜ VARKEN NERDEYSE KİMSEYE YAŞAM HAKKI VERMEDEN KÖYLERE BİLE UÇMAYA ÇALIŞIYOR. SANKİ KAMYONCULUK YAPIYORMUŞ GİBİ ÇALIŞANA HERGÜN TEHDİT METEZORU İŞ ÇIKARMA POLİTİKASIYLA, KURAL İHLALLERİ, BASKILAR BİTİRMİŞ PERSONELİ VAH VAH VAH 50 TANE UÇUR AMA HAKKINI VER!! SEN BAYRAK TAŞIYORSUN, SEN YOLCUNA HİZMET ET, TABİKİ SAYGILI OL! AMA SANA GÜVENİ VEREN, SENİ AYAKTA TUTAN PERSONELİNE SAYGIYIDA UNUTMA. UÇAK,YOLCU,YÖNETİM,KURALLAR VE EN ÖNEMLİ UNSUR BUNLARIN HEPSİNİN SORUMLULUĞUNU ÜZERİNDE/SIRTINDA TAŞIYAN PERSONELE BİRAZ SAYGILI OLUN VE SAHİP ÇIKIN LÜTFEN!!!
  • Prestijle ilgili kitap yazacaklarına, havayolu idaresi ile ilgili kitap okusalar daha iyi olacak.
  • Øncelikle Vtandasin her søzune katiliyorum niye soracak olursaniz arkadas Erzurum denen kendisini cok iyi bilir dun kendisini baska yazida aydinlatmaya calistim ama gøruyorumki kisi hale toz pembe hayalerde uyan kardesim uyan Erzurumlu Havaciligi biraksen bildiyin isllerle ilgilen Havacili senin isin deyil yahu Cooook Guzel Yazmissin Kardesim Vatandas Ellerine saglik
  • var olmayan prestij nasıl kitaba dökülmüş valla brv.
  • ERZURUMLU adı altında yazı yazan arkadaşım, öncelikle bu tür konularda bütün bir Erzurumu zan altında bırakacak yazılarda nereli olduğunu belirterek, hedef yaratıpta birilerine saçma sapan yazılar yazdırma durumuna girme. Bu konularınada Serhat Şehir ERZURUM kelimesinide lütfen karıştırma, kendinize başka bir isim bulunuz. Teşekkür ederim.
  • Atatürkün kurduğunu bin parçaya böldüler. Şimdide parçaları birer ikişer satıp tarihe gömecekler ulusal havayolumuzu. prestijmiş ne prestiji....
  • Nasil ki bir doktorun prestiji kurtardığı veya doğru teşhis koyduğu hastalarının sayısi ile dogru orantılı ölçülüyorsa bir havayolununda prestiji de kaza/kırım oranı ile ölçülüyor. THY bu açıdan dünyada hiç bir zaman prestijli bir havayolu olmadı .Hatta uçulan km/taşınan yolcu -uçak sayısı ile ölçüldüğünde eski prestiji daha kötü idi diyebilirim . Son kazasindan sonrada prestij kazanabilmesi için kazasiz belasız temiz bir 15 yila ihtiyaci var .
  • Temele Hayırlı Yolculuklar (THY) Terliğinide al git.
  • ARKADAŞA AYNEN KATILIYORUM ÖNCE MEDENİ OLUN SONRA NE ... YERSENİZ YİYİN

THY, "75. yılında Türk Hava Yolları" adlı prestij kitabı yayınladı. Kitapta, türlü imkansızlıklara rağmen ilk kuruluş adımı atılan ve 5 uçaktan oluşan filosuyla faaliyetlerine başlayan şirketin, bugün yılda 23 milyon yolcu taşıyan, 131 uçaklık genç filoya sahip olduğu belirtildi.

THY prestij kitabını yayınladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
THY BU SON YILLARDA İNANILMAZ PRESTİJ KAYBINA UĞRADI.BAYRAK TAŞICIYI OLAN BİR HAVA YOLU ŞİRKETİNİN BUNUN GİBİ DAHA BİRÇOK SKANDALA ADININ KARIŞMASI OLDUKÇA ÜZÜCÜ.BENCE BİRAN ÖNCE SIKI BİR REVİZYONA GİTMELİ.İŞİ BİLMEYEN,THY'NİN BİR ŞEKİLDE ADINI KÖTÜYE KULLANAN CABIN , COCKPIT, HAREKAT,DISPATCH.... PERSONELİNİ TEKRAR GÖZDEN GEÇİRMELİDİR. KURALLARA UYMAYAN,İŞİNİ CİDDİYE ALMAYAN HERTÜRLÜ PERSONEL'E GEREKEN YAPILMALIDIR. DİSİPLİNSİZ VE LAKAYIT DAVRANIŞLAR THY'DE KABUL EDILMEMELIDIR.SAYGILAR.(BLACKBİRD)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PRESTİJDEN ÖNCE SAĞLIKLI DÜŞÜNEN BİR YAPIYA DÖNÜŞSÜN!!PERSONEL MUTSUZ, KAZALAR HERGÜN GELİYOR, HALA GELİYORUM DİYOR, SAÇMA BİR BÜYÜME SEVDASI ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR,ASLAN GİBİ BİR ÖZEL SEKTÖRÜ VARKEN NERDEYSE KİMSEYE YAŞAM HAKKI VERMEDEN KÖYLERE BİLE UÇMAYA ÇALIŞIYOR. SANKİ KAMYONCULUK YAPIYORMUŞ GİBİ ÇALIŞANA HERGÜN TEHDİT METEZORU İŞ ÇIKARMA POLİTİKASIYLA, KURAL İHLALLERİ, BASKILAR BİTİRMİŞ PERSONELİ VAH VAH VAH 50 TANE UÇUR AMA HAKKINI VER!! SEN BAYRAK TAŞIYORSUN, SEN YOLCUNA HİZMET ET, TABİKİ SAYGILI OL! AMA SANA GÜVENİ VEREN, SENİ AYAKTA TUTAN PERSONELİNE SAYGIYIDA UNUTMA. UÇAK,YOLCU,YÖNETİM,KURALLAR VE EN ÖNEMLİ UNSUR BUNLARIN HEPSİNİN SORUMLULUĞUNU ÜZERİNDE/SIRTINDA TAŞIYAN PERSONELE BİRAZ SAYGILI OLUN VE SAHİP ÇIKIN LÜTFEN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Prestijle ilgili kitap yazacaklarına, havayolu idaresi ile ilgili kitap okusalar daha iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Øncelikle Vtandasin her søzune katiliyorum niye soracak olursaniz arkadas Erzurum denen kendisini cok iyi bilir dun kendisini baska yazida aydinlatmaya calistim ama gøruyorumki kisi hale toz pembe hayalerde uyan kardesim uyan Erzurumlu Havaciligi biraksen bildiyin isllerle ilgilen Havacili senin isin deyil yahu Cooook Guzel Yazmissin Kardesim Vatandas Ellerine saglik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
var olmayan prestij nasıl kitaba dökülmüş valla brv.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ERZURUMLU adı altında yazı yazan arkadaşım, öncelikle bu tür konularda bütün bir Erzurumu zan altında bırakacak yazılarda nereli olduğunu belirterek, hedef yaratıpta birilerine saçma sapan yazılar yazdırma durumuna girme. Bu konularınada Serhat Şehir ERZURUM kelimesinide lütfen karıştırma, kendinize başka bir isim bulunuz. Teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Atatürkün kurduğunu bin parçaya böldüler. Şimdide parçaları birer ikişer satıp tarihe gömecekler ulusal havayolumuzu. prestijmiş ne prestiji....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nasil ki bir doktorun prestiji kurtardığı veya doğru teşhis koyduğu hastalarının sayısi ile dogru orantılı ölçülüyorsa bir havayolununda prestiji de kaza/kırım oranı ile ölçülüyor. THY bu açıdan dünyada hiç bir zaman prestijli bir havayolu olmadı .Hatta uçulan km/taşınan yolcu -uçak sayısı ile ölçüldüğünde eski prestiji daha kötü idi diyebilirim . Son kazasindan sonrada prestij kazanabilmesi için kazasiz belasız temiz bir 15 yila ihtiyaci var .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Temele Hayırlı Yolculuklar (THY) Terliğinide al git.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞA AYNEN KATILIYORUM ÖNCE MEDENİ OLUN SONRA NE ... YERSENİZ YİYİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000