14 Nisan 2012, Cumartesi 17:57:03

THY PİLOTU RAHATSIZLANDI

Şanlıurfa - İstanbul seferini yapacak olan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı, pilotun rahatsızlanması üzerine iptal edildi.
  • eee globally fosss...ne yazalım ki...içi boş yazdan kalma karpuz gibi
  • Hani her ortamda bir tane soğuk espriler yapan,sıkıcı tipler vardır ya,hani grubun yalan söyleyip ektiği tipler vardır ya,bu ''globaly foss''lafını her zaman kullanan arkadaşda öyle bir tip,bilmiyorum daha ne kadar kullanacak bu sloganı,bu sloganı bulduğu için kendini dahi de hissediyordur,hani bir laf bulunca bunu sık kullanıp dehasını göstermeye çalışan tipler vardır ya bu onlardan,iyi ki arkadaşım değilsin,yoksa seni devamlı ekerdim.
  • YAZDIKLARINIZ DOĞRU DEĞİL, KAPTAN PİLOT RAHATSIZLANDI. BU OLAY ÇOK DÜŞÜK OLASILIKLA YAŞANABİLECEK BİR DURUM. YOLCULARIN HİÇ BİRİ MADUR EDİLMEDİ DURUM KENDİLERİNE BİLDİRİLDİ VE BİR ÇOĞU İSTANBULA DÖNDÜ. DÖNÜŞLERİNDE DE HİÇ BİRİ DURUMDAN RAHATSIZ DEĞİLDİ. TÜRK İNSANININ HOŞ GÖRÜSÜ SONA ERMEMİŞTİR. PİLOTTA BİR İNSANDIR VE YOLCULAR DA BU TÜR DURUMLARI ANLAYIŞLA KARŞILAMIŞTIR. ANCAK SİZLERİN DURUMU BU ŞEKİLDE HABER OLARAK YANSITMASI DOĞRU DEĞİL. BENCE O BAŞLIĞI NASIL ATTIYSANIZ ŞİMDİ YENİ BİR BAŞLIKLA HEM KAPTANA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZİ İLETİN HEMDE THY NİN ACİL ÖNLEM ALMASINDAN DOLAYI YÖNETİCİLERİ VE BU DURUMDA EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİN.
  • ne kadar sevıyosunuz bılıp bılmeden sallamayı o uçak akşam saatlerınde baska bır ekıple tam 161 yolcuyla döndu ıstanbula hangı ylcu azlıgı?kaptanımıza da yurekten gecmıs olsun dıyorum.sıtem eden yolcularıda kınıyorum neyın sıtemını edıyolar anlamak guc adam rahatsızlanmıs hastalık bu her ucakta 3 pılot mu ucsun neyın ısyanı bu?bıraz mantıklı akıllı olmakta yarar var
  • Şimdi bu yolcular şükredeceklerine olay ''Havada olmadı diye''sert tepkimi göstermişler,bence doğru değil,pilotun durumunu herkes görmüş,kimsenin bi itirazı olmamış,bunu bu haberi sızdıran havaalanı görevlileri uydurmuş bence,özellikle emniyet birimi içinde bu tip sansasyonel haber sızdırmayı seven birileri var.Havacılık hassas iş,çok kırılgan,bunlar olabilir.
  • haberi hangi uzvunuzla okuyorsunuz bilmiyorum ama yolcuların tepkisi; uçağın tek bir pilotla idare ediliyor olmasınaymış. yani demek istiyor ki; yolcular, pilotlardan birinin başına herhangi bir şey gelme olasılığına karşılık, ellerinde yedek pilot bulundurmayışına tepki göstermişler. yine yani; nöbetçi pilot olmamasına tepki göstermişler. sizin anladığınız gibi; 'neden tek pilotla uçmuyoruz?' dememişler. bir de kalkıp ciddi ciddi açıklama yapmış çok bilmişin bir tanesi. sen önce haberi düzgün oku, ondan sonra konuş.
  • ben bu uçağı ankara asfaltına bile indiririm...
  • Rahatsızlanan pilota geçmiş olsun.
  • hey zarar şampiyonu uyduracak başka yalan bulamadın mı? ne oldu urfaya yolcumu azdı? şimdide bu numaralar haaa....sanada bu yakışır foss gobally
  • aslinda biraksalar otomatik pilotlada gideriz...
Şanlıurfa - İstanbul seferini yapacak olan THY'ye ait yolcu uçağı, bugün saat 12:00 da uçuşunu yapacaktı. Uçağa alınan yolcular 1,5 saat uçak içerisinde bekledikten sonra seferin iptal edildiği bildirildi.

Uçuşun iptal edilmesi nedeniyle yolcuların duruma sert tepkiler göstererek, uçağın bir tek pilotla idare ediliyor olmasından dolayı yetkilileri yuhaladığı öğrenildi.
THY PİLOTU RAHATSIZLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
eee globally fosss...ne yazalım ki...içi boş yazdan kalma karpuz gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hani her ortamda bir tane soğuk espriler yapan,sıkıcı tipler vardır ya,hani grubun yalan söyleyip ektiği tipler vardır ya,bu ''globaly foss''lafını her zaman kullanan arkadaşda öyle bir tip,bilmiyorum daha ne kadar kullanacak bu sloganı,bu sloganı bulduğu için kendini dahi de hissediyordur,hani bir laf bulunca bunu sık kullanıp dehasını göstermeye çalışan tipler vardır ya bu onlardan,iyi ki arkadaşım değilsin,yoksa seni devamlı ekerdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YAZDIKLARINIZ DOĞRU DEĞİL, KAPTAN PİLOT RAHATSIZLANDI. BU OLAY ÇOK DÜŞÜK OLASILIKLA YAŞANABİLECEK BİR DURUM. YOLCULARIN HİÇ BİRİ MADUR EDİLMEDİ DURUM KENDİLERİNE BİLDİRİLDİ VE BİR ÇOĞU İSTANBULA DÖNDÜ. DÖNÜŞLERİNDE DE HİÇ BİRİ DURUMDAN RAHATSIZ DEĞİLDİ. TÜRK İNSANININ HOŞ GÖRÜSÜ SONA ERMEMİŞTİR. PİLOTTA BİR İNSANDIR VE YOLCULAR DA BU TÜR DURUMLARI ANLAYIŞLA KARŞILAMIŞTIR. ANCAK SİZLERİN DURUMU BU ŞEKİLDE HABER OLARAK YANSITMASI DOĞRU DEĞİL. BENCE O BAŞLIĞI NASIL ATTIYSANIZ ŞİMDİ YENİ BİR BAŞLIKLA HEM KAPTANA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZİ İLETİN HEMDE THY NİN ACİL ÖNLEM ALMASINDAN DOLAYI YÖNETİCİLERİ VE BU DURUMDA EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne kadar sevıyosunuz bılıp bılmeden sallamayı o uçak akşam saatlerınde baska bır ekıple tam 161 yolcuyla döndu ıstanbula hangı ylcu azlıgı?kaptanımıza da yurekten gecmıs olsun dıyorum.sıtem eden yolcularıda kınıyorum neyın sıtemını edıyolar anlamak guc adam rahatsızlanmıs hastalık bu her ucakta 3 pılot mu ucsun neyın ısyanı bu?bıraz mantıklı akıllı olmakta yarar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şimdi bu yolcular şükredeceklerine olay ''Havada olmadı diye''sert tepkimi göstermişler,bence doğru değil,pilotun durumunu herkes görmüş,kimsenin bi itirazı olmamış,bunu bu haberi sızdıran havaalanı görevlileri uydurmuş bence,özellikle emniyet birimi içinde bu tip sansasyonel haber sızdırmayı seven birileri var.Havacılık hassas iş,çok kırılgan,bunlar olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haberi hangi uzvunuzla okuyorsunuz bilmiyorum ama yolcuların tepkisi; uçağın tek bir pilotla idare ediliyor olmasınaymış. yani demek istiyor ki; yolcular, pilotlardan birinin başına herhangi bir şey gelme olasılığına karşılık, ellerinde yedek pilot bulundurmayışına tepki göstermişler. yine yani; nöbetçi pilot olmamasına tepki göstermişler. sizin anladığınız gibi; 'neden tek pilotla uçmuyoruz?' dememişler. bir de kalkıp ciddi ciddi açıklama yapmış çok bilmişin bir tanesi. sen önce haberi düzgün oku, ondan sonra konuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben bu uçağı ankara asfaltına bile indiririm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rahatsızlanan pilota geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hey zarar şampiyonu uyduracak başka yalan bulamadın mı? ne oldu urfaya yolcumu azdı? şimdide bu numaralar haaa....sanada bu yakışır foss gobally

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aslinda biraksalar otomatik pilotlada gideriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000