07 Nisan 2016, Perşembe 12:07:03

THY pilotları takdir topladı

Türk Havayolları uçuş ekiplerinden kaptan pilotlar Menderes Çakıcı ve İbrahim Burtay Evirgen Sağlık Bakanlığınca Ulusal Kanser Kongresinde plaket ile ödüllendirildiler.
  • reklamdan başka hiçbir anlamıda yok hiçbir işe'de yaramaz.. menderes çakıcı uçuş işletme başkanlığını kaybettiğinden bu yana ne yapacağını şaşırdı. hep bir ünlü olma hep bir tutunma çabası içinde.
  • Menderes Kaptan Herzaman iyi şeyler yapmak için çabalayan biri Kendisini tebrik ederim
  • Kaptan Burcu Yiğit, gerekli uçuş saatini doldurmuş ve kaptanlığı hak ederek sol koltuğa oturmuş başarılı bir pilot. Babası pilot diye niye eleştiriyorsunuz anlamadım. Sanki siz pilot olsanız çocuğunuz istese pilotluk eğitimi aldırmayacaksınız. Çok başarılı buluyorum ben kendisini.
  • Menderes Çakıcı yazdığı kitabı neden oraya götürmüş anlamadım :D Her ne kadar yazım hataları fazla olsa da güzel kitap devamını bekliyoruz
  • pilot olmak için ne yapmam lazım
  • Menderes kaptana çok tşk ederiyoruz emeği için başarılarının devamını diliyorum saygıar.
  • kaptan arkadaşımızı alkışlıyoruz. şak şak şak
  • Super Egolu Astronot Menderes abimiz, Cıkıntı ve Kıl Evirgen Kardesimiz odul almıslar hayırlı olsun,
  • Kaptanım kitap yazarak topluma faydalı olmuştur.boş zamanda balık tutan abilerime duyurulur..
  • Menderes kaptanım sizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum... Gökyüzünde ve sosyal projelerdeki başarılarınızın devamını diliyorum...

2015 yılının en iyi kanser farkındalık projesi seçilen Gökyüzünde Hayat izleri projesinde yer alan Türk Havayolları uçuş ekiplerinden kaptan pilotlar Menderes Çakıcı ve İbrahim Burtay Evirgen Sağlık Bakanlığınca Ulusal Kanser Kongresinde plaket ile ödüllendirildiler.

Geçtiğimiz yıl dünyada sayısı gittikçe artan meme kanserine karşı farkındalık projesi başlatan Türk Hava Yolları'nın bu duyarlı davranışı Bakanlık tarafından da farkedildi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törende Türk Hava Yolları kaptanlarından Menderes Çakıcı ve İbrahim Burtay Evirgen'e plaket takdim edildi.

ERKEN TANIYA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

'Gökyüzünde Hayat İzi' adıyla başlatılan projede erken tanıya dikkat eçkilmiş ve başlatılan projede kanser teşhisinin ardından atılacak adımların son derece önemli olduğu ve hastalıkla mücadelenin nasıl olması gerektiği anlatılmıştı.

Türk Hava Yolları tarafından başlatılan ‘Gökyüzünde Hayat İzi’ projesinden elde edilen gelirle ülkemizde meme hastalıkları polikliniklerinin kurulması, özel ekip ve ekipmanların oluşturulması sağlanacak.

©AirportHaber







 

THY pilotları takdir topladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

.. ~ 8 yıl önce
reklamdan başka hiçbir anlamıda yok hiçbir işe'de yaramaz.. menderes çakıcı uçuş işletme başkanlığını kaybettiğinden bu yana ne yapacağını şaşırdı. hep bir ünlü olma hep bir tutunma çabası içinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takdir edebilmek ~ 8 yıl önce
Adam kitap yazsa suç, kanserli hastalar için destek olsa suç ve peki senin gibi mi yapsın ? Otursun, yesin içsin, ege sahillerinde yatlarda ve katlarda mı gezsin? Satın aldığımız bu kaçıncı evdi hanım mı desin ? Her göreve gelen yönetici arkadaşına senin gibi çamur mu atsın? Daha sen adamın ne görevler yaptığını bile doğru bilmiyorsun ve burada boş atıp dolu tutmaya çalışmıssın. Sen kendine önce şu soruyu sor ? Ben burada konuya hakim olmadan yorum yaptım ve beni bu konuda biri yönlendirmiş acaba niye? Niye ??
KA ~ 8 yıl önce
Menderes Kaptan Herzaman iyi şeyler yapmak için çabalayan biri Kendisini tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 F/O ~ 8 yıl önce
Kaptan Burcu Yiğit, gerekli uçuş saatini doldurmuş ve kaptanlığı hak ederek sol koltuğa oturmuş başarılı bir pilot. Babası pilot diye niye eleştiriyorsunuz anlamadım. Sanki siz pilot olsanız çocuğunuz istese pilotluk eğitimi aldırmayacaksınız. Çok başarılı buluyorum ben kendisini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 8 yıl önce
Menderes Çakıcı yazdığı kitabı neden oraya götürmüş anlamadım :D Her ne kadar yazım hataları fazla olsa da güzel kitap devamını bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
volatile ~ 8 yıl önce
pilot olmak için ne yapmam lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 8 yıl önce
Menderes kaptana çok tşk ederiyoruz emeği için başarılarının devamını diliyorum saygıar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin ~ 8 yıl önce
kaptan arkadaşımızı alkışlıyoruz. şak şak şak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 8 yıl önce
Super Egolu Astronot Menderes abimiz, Cıkıntı ve Kıl Evirgen Kardesimiz odul almıslar hayırlı olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İki cihan ~ 8 yıl önce
Tebrik etmek çok mu ağır? Önce senin mesleğini olumlu temsil eden arkadaşlarını ve büyüklerini tebrik etmek gerek. Sen de onlardan daha fazla sosyal projelere destek olabilirsin. Neden sen de bu desteği denemiyorsun? Bu proje senin için küçük bir nokta olabilir. Ama onlar bir ekip olarak kanserle savaşan çok fazla hasta ve tıp insanına manevi bir destek olmaya çalıştı. Hemen bu haberle fırsatını yakalamışsın ve bu mübarek gecede tam gaz hak almışsın.
Lapt ~ 8 yıl önce
Kaptanım kitap yazarak topluma faydalı olmuştur.boş zamanda balık tutan abilerime duyurulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
balıkçı ~ 8 yıl önce
kaptanımızı bende tebrik ediyorum.Balımtutanlarla ilgili sıkıntını ise anlamadım.bu meslekte hobin yoksa ömrün kısa olur derler.sende balığa çık istersn.faydasını kesin görürsün
DrTGuler ~ 8 yıl önce
Menderes kaptanım sizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum... Gökyüzünde ve sosyal projelerdeki başarılarınızın devamını diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000