10 Mayıs 2016, Salı 00:24:57

THY Ordu-Giresun seferlerini artırdı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yaptığı Ordu-Giresun Havalimanı uçuşlarını artıracağı öğrenildi.
  • THY sahilin gece yukardan görünüşünü çok sevmiş, Ankaranda gece 1 de geliyor. :)
  • Yav arkadas adam gibi saatlere koyun günde en az 3 sefer olmasi lazim atlas ve onur air ve boranet cok sey kaçiriyor farkinda degil Bursadan ucuslari bekliyoruz
  • Inşallah direk kıbrıs hattı da açılır yetkililerden onuda bekliyoruz
  • Yakinda nevsehir Kapadokya Havalimani 4 sefer oluyor :) 3 seferler gunde dolu dolu gidiyor!
  • Yorumlardaki OrGi için yakınılan bilet fiyatlarını kontrol etmek istedim. IST-SZF, IST-OGU, IST-TZX 2 Haziran gidiş, 11 Haziran dönüş için üç uçuş için de 224TL ekonomik fiyat verdi THY. Lütfen artık yakınmayın. Abarttığınız ortaya çıkıyor ve dikkate alınmıyorsunuz. Trabzonda oturanlar mesafe nedeniyle daha şanslı. Artık ona da bir bahane bulmazsınız.
  • İkinci bir seferin konulması Ordu Giresun Havalimanı'nı olumlu geliştireceği gibi bölge insanını da rahatlatacaktır. Yeni seferin saatlerinde küçük bir değişiklik yapılabilir. İstanbul kalkış gece 24.00'e sabah Ordu'dan kalkışta 05.10 çekilmesi bile yeterli olacaktır. THY'nun seferi bir başka hattı iptal ederek koyduğu belirlendi.THY'nin İstanbul-Denizli için 1 Hazirandan itibaten koyacağı günlük 3. seferi iptal etti.THY'nin bu sefer için 40 gündür bilet satışı yaptığı ancak istenilen satışın olmaması nedeniyle hattı iptal ettiği ve Ordu'ya kaydırdığı kaydedildi. İlk günden biletlere ilgi olmuştur.5 günlük promosyon biletleirn tamamı satılmıştır. Ordu Giresun bir yılın doldurmadan İstanbul'a günlük 6 sefere ulaşmıştır.Pegasus'un sefer sayısını arttırmasıyla bu rakam artacaktır. Ordu-Giresun-İstanbul'a Pegasus-Anadolu Jet- THY günde ikişer sefer düzenlemektedir.Anadolu Jet Boing 737 model uçakla hergün Ankara seferi yapmaktadır.Pegasus Pazar-Çarşamba ve Cuma İzmir'e uçmaktadır.
  • Bu sefer geceleme park pozisyonu için konulan bir seferdir. Fazla beklentiye girmeyin. Sabredin. Her şeyi birden vermezler.
  • MART AYI YOLCU SAYISI 20000 CİVARINDA EKSİK YAZILMIŞ.MUHTEMELEN PEGASUSUN YOLCU SAYISINI İLAVE ETMEMİŞLER
  • Şu SHGM, DHMİ ve THY'de kesinlikle Trabzon lobisi var. Yeni sefere bak; IST'den kalkış 00.50, OGU'dan kalkış 04.50. Bilet fiyatı da neredeyse TZX'deki business fiyatı. Ver bu slotu günde 8 sefer yaptığın Trabzon'a diğer 7'sini beğenmeyen bununla uçmak zorunda kalsın, hiç olmazsa dersin ki beğenmiyorsan diğer 7 seferden birini seç. Ama sen kolayı seçip zaten 1 sefer olan OGU'yu bu saçma saate mahkum ediyorsun. Ayrıca OGU'ya uçak bulamayan nasıl Trabzon'a uçmak zorunda ise Trabzonlu da OGU'ya uçmak zorunda kalsın, ne var bunda! Bak şimdi nasıl ayağa kalkacaklar. Padişah torunu bunlar canım, hep bana hep bana diye diye Karadenizlileri kendilerinden soğuttular. Bir de Ocak Şubat aylarında 50'şer bin Nisan ayında 56.000 yolcusu olan OGU nasıl Mart ayında 34.000 yolcu tarafından kullanıldı anlayamadım. İstatistiklerinde de bir karışıklık var ya Allah hayır etsin. Neyse inşallah Trabzon'a yakıt için inen uçakları transit yolcu diye Trabzon istatistiklerine eklemiyorlardır..
  • darısı onur air ve atlasjet'in başına.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yaptığı Ordu-Giresun Havalimanı uçuşlarını artıracağı öğrenildi.

Halihazırda haftanın yedi günü, günde tek sefer olarak gerçekleştirilen İstanbul-Ordu/Giresun Havalimanı seferleri, Haziran ayından itibaren günde 2 sefer olarak icra edilecek.

1 Haziran tarihi itibariyle başlayacak uçuşlar, Atatürk Havalimanı'ndan saat 00.50'de, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan kalkış ise saat 04.50 olarak gerçekleştirilecek.

Öte yandan yeni seferlerin Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden satışa çıkarıldığı belirtildi.

©AirportHaber

THY Ordu-Giresun seferlerini artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Çotanak ~ 8 yıl önce
THY sahilin gece yukardan görünüşünü çok sevmiş, Ankaranda gece 1 de geliyor. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 8 yıl önce
Yav arkadas adam gibi saatlere koyun günde en az 3 sefer olmasi lazim atlas ve onur air ve boranet cok sey kaçiriyor farkinda degil Bursadan ucuslari bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erol korkmaz ~ 8 yıl önce
Inşallah direk kıbrıs hattı da açılır yetkililerden onuda bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakinda ~ 8 yıl önce
Yakinda nevsehir Kapadokya Havalimani 4 sefer oluyor :) 3 seferler gunde dolu dolu gidiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OrGi Fans ~ 8 yıl önce
Yorumlardaki OrGi için yakınılan bilet fiyatlarını kontrol etmek istedim. IST-SZF, IST-OGU, IST-TZX 2 Haziran gidiş, 11 Haziran dönüş için üç uçuş için de 224TL ekonomik fiyat verdi THY. Lütfen artık yakınmayın. Abarttığınız ortaya çıkıyor ve dikkate alınmıyorsunuz. Trabzonda oturanlar mesafe nedeniyle daha şanslı. Artık ona da bir bahane bulmazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SALLA!!! ~ 8 yıl önce
Web sitesi orada, tekrar bak bakalım. IST-OGU-IST 2 Haziran gidiş 15.25 uçağı, 11 haziran dönüş 1805 uçağı 367 TL IST-TZX-IST aynı tarihler gidiş 15.20 dönüş 18.05 260 TL IST-SZF-IST aynı tarih gidiş 16.00 dönüş 18.25 260 TL Salla, alışmışsınız yalana dolana...
Beş parmak ~ 8 yıl önce
Eşitlik olsaydı kimse memleketini terketmezdi. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Bugünleri ararsanız hiç şaşmam.
B737 Neo ~ 8 yıl önce
Hem ucuz hem kaliteli istemek güzel. Önce bir sindirmeye çalışmak gerek, sonradan boğulmamak için. Sabredin o da olur.
Ekonomist ~ 8 yıl önce
Denizin üstünde yapılan hava alanının parası kimden çıkacak. Ordulu olsaydım, seve seve katkım olurdu. Bu kadar ağlanmaz. Saatini uydur, ucuza uç.
ORDU-GİRESUN ~ 8 yıl önce
İkinci bir seferin konulması Ordu Giresun Havalimanı'nı olumlu geliştireceği gibi bölge insanını da rahatlatacaktır. Yeni seferin saatlerinde küçük bir değişiklik yapılabilir. İstanbul kalkış gece 24.00'e sabah Ordu'dan kalkışta 05.10 çekilmesi bile yeterli olacaktır. THY'nun seferi bir başka hattı iptal ederek koyduğu belirlendi.THY'nin İstanbul-Denizli için 1 Hazirandan itibaten koyacağı günlük 3. seferi iptal etti.THY'nin bu sefer için 40 gündür bilet satışı yaptığı ancak istenilen satışın olmaması nedeniyle hattı iptal ettiği ve Ordu'ya kaydırdığı kaydedildi. İlk günden biletlere ilgi olmuştur.5 günlük promosyon biletleirn tamamı satılmıştır. Ordu Giresun bir yılın doldurmadan İstanbul'a günlük 6 sefere ulaşmıştır.Pegasus'un sefer sayısını arttırmasıyla bu rakam artacaktır. Ordu-Giresun-İstanbul'a Pegasus-Anadolu Jet- THY günde ikişer sefer düzenlemektedir.Anadolu Jet Boing 737 model uçakla hergün Ankara seferi yapmaktadır.Pegasus Pazar-Çarşamba ve Cuma İzmir'e uçmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Park Position ~ 8 yıl önce
Bu sefer geceleme park pozisyonu için konulan bir seferdir. Fazla beklentiye girmeyin. Sabredin. Her şeyi birden vermezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
Salla tutarsa
Senyör Dispaçer ~ 8 yıl önce
Doğru tespit. Yeşilköyde yeterli park pozisyonu olmadığından, THY güvenli meydanlarda uçak tutuyor.
MART ~ 8 yıl önce
MART AYI YOLCU SAYISI 20000 CİVARINDA EKSİK YAZILMIŞ.MUHTEMELEN PEGASUSUN YOLCU SAYISINI İLAVE ETMEMİŞLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 8 yıl önce
Şu SHGM, DHMİ ve THY'de kesinlikle Trabzon lobisi var. Yeni sefere bak; IST'den kalkış 00.50, OGU'dan kalkış 04.50. Bilet fiyatı da neredeyse TZX'deki business fiyatı. Ver bu slotu günde 8 sefer yaptığın Trabzon'a diğer 7'sini beğenmeyen bununla uçmak zorunda kalsın, hiç olmazsa dersin ki beğenmiyorsan diğer 7 seferden birini seç. Ama sen kolayı seçip zaten 1 sefer olan OGU'yu bu saçma saate mahkum ediyorsun. Ayrıca OGU'ya uçak bulamayan nasıl Trabzon'a uçmak zorunda ise Trabzonlu da OGU'ya uçmak zorunda kalsın, ne var bunda! Bak şimdi nasıl ayağa kalkacaklar. Padişah torunu bunlar canım, hep bana hep bana diye diye Karadenizlileri kendilerinden soğuttular. Bir de Ocak Şubat aylarında 50'şer bin Nisan ayında 56.000 yolcusu olan OGU nasıl Mart ayında 34.000 yolcu tarafından kullanıldı anlayamadım. İstatistiklerinde de bir karışıklık var ya Allah hayır etsin. Neyse inşallah Trabzon'a yakıt için inen uçakları transit yolcu diye Trabzon istatistiklerine eklemiyorlardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Padisah torunuyuz tabii simdi analdinizmi bizim ilen neden ugrasilmayacagina
OGU ~ 8 yıl önce
Padişah torunu bunlar canım lafına atlayan sazan "tabi öyle" demiş....
Adaletterazisi ~ 8 yıl önce
Siz kimlerin torunusunuz dur ben soyleyeyim ecdadi olmayanin ne oldugunu iyi biliyorsun yazmama gerek yok sayet beynini ustura ilen kazimadinsa bilirsin
İpek ~ 8 yıl önce
siz neden gerekli yerden istemiyorsunuz, size sınır il Trabzon değil de İstanbul olsaydı bu sefer İstanbul lobisi diyeceksiniz, unutmayın orası yokken bu Trabzonun çok ekmeğini yediniz, keşke Ordu Giresuna daha fazla çok her hizmet gelsin ama böyle bir hizmet anlayışı başka ili kıskanarak değil kendi seviyendeki illere bakarak alınır, bu ülkede seksenbir il var bunu öğrenelim ...
ÇAKMA TERAZi!!! ~ 8 yıl önce
Sizin "ilen" uğraşamayız valla. En başta Türkçemiz yetmez...
giresun ~ 8 yıl önce
darısı onur air ve atlasjet'in başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000