28 Ocak 2014, Salı 14:15:47

THY NEW YORK UÇAĞI İZLANDA'YA İNİYOR

THY'nin TK3 sefer sayılı İstanbul-New York uçağı İzlanda'ya iniyor.
  • Sefacim Sizleri cok guzel takip. Ediyorum butun seninle beraber. Olan. Arkadaslara. Kucak dolu sevgiler gonderiyorum. Sefacig bir. Soru sorucam. Bizim. Emekli ucucularin Bir Durumumuz vardi. Bunuda. Tahmin ediyorum. Sizin Ablaniz bakiyor. Bu davaya durum nedir kazanan varmi. Kazammissa Ne ler kazandi. Bu konuda beni. Aydinlatirsan cok sevinirim. Opuyorum Oya hanimada. Ayrica Selamlar. Ismimi. Yazmiyorum Beni. Cok iyi tanirsin. Bye Hawaii
  • Bir ucucu. Olarak. Bende boyle bir olaya sahit oldum hawaii ye ucuyorduk. Bir lufthansa personeli. Fenalik Gecirdi Delta ile ucuyorduk. Kabinde. Doktor. Filan. Yoktu. Pilot rotayi. San fransiskoya Cevirdi ve Yarim saat icinde indi. Saglik ekibi. Hemen hastayi Aldilar Bir saat sonra. Hawaii ye devam ettik. Boyle. Olaylar Sik rastlaniyor. Saygilarimla Haiti.
  • Abicim nasil insanlarsiniz hcbisey bilmeden dirdir konusuyosunuz hayir ucagin icinde olmadan bilmeden bos bos yorumlar Cok bilmis havalari Kardesim ne kadar ilgili alakali insanlarsinizda boyle konusuyorsunuz asiri kilolu bir yolcuydu beyin kanamasi gecirmis eger pilot keflavge donmeseydi kesinlikle olecekti bu tavsiyede zaten ucakta bulunan 3 doktorun tavsiyesiydi. Sonra yok alkoldu yok amerikan havaciligi bilmem ne, biseyi 3 kez dusunup 1 kez konusucaksin
  • adama yakin oturuyordum bikac bilgiyi duzeltmek isterim,yolcu alkol kullanmadi ve alkolde istemedi hic, zaten kahvalti servis edildi hostesler ve doktor profesyonel bir sekilde yolcuyla mudahale etti,adam surekli krize girdi ve solunum guclugu cekti,mosmor oldu izlandaya inmeseydik ölebilirdi.
  • hıncal efendiye sormnak lazım bu adamda mı alkollü değildide uçak babasının hayrına izlandaya acil iniş yaptı. american sivil havacılık kurallarına göre uçağa alkollü yolcu alınmaz en azından fiziki yapısından eğer aşırı alkollü olduğu görülürse kesinlikle alınmaz. ama türkiyede bunu yapamassın neymiş içebilir doğaldır ondan sonra da böyle olur. sen cebinden ödersin uçağın plansız iniş masraflarını...minnoşları sizi. bu adam alkollü bindi uçağa uçaktada devam içti ve sonucunda küfelik hastanelik oldu..
  • THY umarım İzlanda'ya uçuşlara başlar. İzlanda (Keflavik) üzerinden Seattle ya da Vancouver olsun istiyoruz.. Saygılarımla..
  • TK001 her zaman New York . Ic hatlerde ne zaman dan beri tek harfli no var
  • Tk 001 ist-esb ucusunun sefer sayisi olmali
  • hadi hayirlisi 13;43 Z havalandi... Keflavik International Havalimanindan flightradar24 ten net gozukuyor...
  • Coook önemli bir son dakika haberi aferin airport haber

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK 003 sefer sayılı İstanbul-New York seferini yapan uçağı bir yolcunun rahatsızlanması üzerine rotasını İzlanda'ya çevirdi.

TC-JNL kuyruk tescilli Airbus 330 tipi uçakta alkol isteyen ama bu isteği kabin memurları tarafından reddedilen yolcuya, terleme ve nefes alma güçlüğü nedeniyle önce uçakta bulunan iki doktor müdahale etti.

Müdahale yetersiz kalınca pilot İzlanda Keflavik'e acil iniş yapmak zorunda kaldı.

*15:55 Güncellendi 
THY uçağı Keflavik Havalimanı'ndan saat 15:43'te kalkarak New York'a doğru hareket etti.

THY NEW YORK UÇAĞI İZLANDA'YA İNİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sefacim Sizleri cok guzel takip. Ediyorum butun seninle beraber. Olan. Arkadaslara. Kucak dolu sevgiler gonderiyorum. Sefacig bir. Soru sorucam. Bizim. Emekli ucucularin Bir Durumumuz vardi. Bunuda. Tahmin ediyorum. Sizin Ablaniz bakiyor. Bu davaya durum nedir kazanan varmi. Kazammissa Ne ler kazandi. Bu konuda beni. Aydinlatirsan cok sevinirim. Opuyorum Oya hanimada. Ayrica Selamlar. Ismimi. Yazmiyorum Beni. Cok iyi tanirsin. Bye Hawaii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir ucucu. Olarak. Bende boyle bir olaya sahit oldum hawaii ye ucuyorduk. Bir lufthansa personeli. Fenalik Gecirdi Delta ile ucuyorduk. Kabinde. Doktor. Filan. Yoktu. Pilot rotayi. San fransiskoya Cevirdi ve Yarim saat icinde indi. Saglik ekibi. Hemen hastayi Aldilar Bir saat sonra. Hawaii ye devam ettik. Boyle. Olaylar Sik rastlaniyor. Saygilarimla Haiti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engineer ~ 10 yıl önce
Abicim nasil insanlarsiniz hcbisey bilmeden dirdir konusuyosunuz hayir ucagin icinde olmadan bilmeden bos bos yorumlar Cok bilmis havalari Kardesim ne kadar ilgili alakali insanlarsinizda boyle konusuyorsunuz asiri kilolu bir yolcuydu beyin kanamasi gecirmis eger pilot keflavge donmeseydi kesinlikle olecekti bu tavsiyede zaten ucakta bulunan 3 doktorun tavsiyesiydi. Sonra yok alkoldu yok amerikan havaciligi bilmem ne, biseyi 3 kez dusunup 1 kez konusucaksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
adama yakin oturuyordum bikac bilgiyi duzeltmek isterim,yolcu alkol kullanmadi ve alkolde istemedi hic, zaten kahvalti servis edildi hostesler ve doktor profesyonel bir sekilde yolcuyla mudahale etti,adam surekli krize girdi ve solunum guclugu cekti,mosmor oldu izlandaya inmeseydik ölebilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
hıncal efendiye sormnak lazım bu adamda mı alkollü değildide uçak babasının hayrına izlandaya acil iniş yaptı. american sivil havacılık kurallarına göre uçağa alkollü yolcu alınmaz en azından fiziki yapısından eğer aşırı alkollü olduğu görülürse kesinlikle alınmaz. ama türkiyede bunu yapamassın neymiş içebilir doğaldır ondan sonra da böyle olur. sen cebinden ödersin uçağın plansız iniş masraflarını...minnoşları sizi. bu adam alkollü bindi uçağa uçaktada devam içti ve sonucunda küfelik hastanelik oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reykjavik/Keflavik ~ 10 yıl önce
THY umarım İzlanda'ya uçuşlara başlar. İzlanda (Keflavik) üzerinden Seattle ya da Vancouver olsun istiyoruz.. Saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TK001 her zaman New York . Ic hatlerde ne zaman dan beri tek harfli no var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tk 001 ist-esb ucusunun sefer sayisi olmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 10 yıl önce
neyin kafası?
purser ~ 10 yıl önce
hadi hayirlisi 13;43 Z havalandi... Keflavik International Havalimanindan flightradar24 ten net gozukuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ukala ~ 10 yıl önce
uçak mı net gözüküyor bende sarı gözüküyor sadece uçağı göremiyorum. sen takip et inince haber ver..
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Coook önemli bir son dakika haberi aferin airport haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000