07 Aralık 2012, Cuma 17:34:57

THY MEZAR-I ŞERİF'E UÇACAK

Türk Hava Yolları önümüzdeki dönemlerde uçacağı noktaları açıkladı...
  • Bence Mezare-Sherif ucusu cok guzel ve akilli bir karardir.haftada bir kere de olsun cok önemlidir.Ben kesinlikla destekliyorum, bir sekilde Turklerin yogun oldugu G.Turkistana bir hizmet sayilir. Baglarimiz daha da derinlesir. Saygilarimla/Ali
  • Bence THY Malezya seferlerine geç kalmadan baslamalı uzak doğunun yolcu figürleri çok yüksek bu pastadan hızlı bir sekilde faydalanmalı.
  • naci bey'in yorumunu okudum.bir dönem kendisiyle çalıştım.ondaki gözlem ve analiz yeteneği asker kökenli olmasından kaynaklanıyor. yıllarca orta asyada kaldı,afganistana taliban zamanında gitti.yerel dillerini bilir.şirketimizin böyle genç ve başarılı,korkusuz bir yönetici arkadaşımızla çalışması gerektiğine inanıyorum.tabi kendisini ne der,ne yapar orasını bilemem.Mezar'ı Şerif türkmen ve özbekin bol olduğu bir yer.ama teknik,adam bulma,çalıştırma o çağdışı yerlerde çok zor.kesinlikle halen can güvenliği olmayan bir yerdir.General Dostum bile terk etti,gerisini düşünün.Allah çalışacaklara yardım etsin.yolcu bulur mu? pek ala bulur.şirketimiz karar almışsa vardır bir hikmeti diye düşünüyorum.bunu da zaman gösterir.
  • bu kadar da olmaz.sırf hat sayıları artsın hava atalım diye olmadık yerlere hat açıyorlar.çad mış meazrışerif miş. gerçekten komik.
  • THY Aşkabat meydan müdürüyken Afganistan'a geçtim ve o zamanki genel müdürümüz Yusuf Bolayır'lıya hitaben Afganistan'a uçuş yapılması hususunda bir yazımı paylaştım. Gelen cevapta pertormans ve teknik açıdan şimdilik mümkün değil denmişti.Halen antentli yazısı duruyor. Sonra askerlik sebebiyle THY'den ayrıldıktan sonra 2006 yılına kadar 3 yıl Afganistan'da Mezar-ı Şerif'te yaşadım. Afgan hava yolları ve Kam Air'den sonra THY'de Kabil'e uçuşlara başladı. Şimdi sıra Mezar-Şerif'e gelmiş.Ben kalırken orada Türk sayısı çok azdı. Mezar-ı Şerif en güvenli bölgelerden biridir. Ama zamanında uçaklara orada ateş ediyorlardı,korkudan uçaklarda Shibirgan'a giderdi.Havalimanında tek pist vardı, hiç bir imkan yoktu.herşey elle ve insan gücüyle. 3 yıl oradan uçtum her yere.ilgilenenler için fotograf arşivimi de açabilirim bir faydası olacaksa, yazı, tecrübe ve gözlemlerimi de paylaşabilirim buralarla ilgili.Hayırlı uğurlu olsun. Naci MERCAN / Gazeteci-Yazar / Begonvil Gazetesi İmtiyaz Sahibi
  • mezarı şerif çok mantıklı.çünkü afganistanın yolcu potansiyeli şu an thy'nin elinde gibi.bunuda yeni hatlarda daha da genişletiyorlar.
  • Şimdi -Mezar-ı Şerif de nereden çıktı, diyordur pekçok kişi. Hani Türk soydaşlarımızın Afganistan'da en çok bulunduğu bölge. Hani Türk inşaat şirketlerinin yeniden inşa ettiği bölge. Hani TPAO'nun geçenlerde imzaladığı anlaşmayla Afgan hükümeti ile ortak petrol arayacağı ve çıkaracağı bölge... Hayır, hemen birileri "okul var okul" demeden bunları yazayım dedim ki önce bilgi sahibi olunsun. Sonra fikir sahibi nasılsa olunuyor...
  • Meazri-Serif..Ismi bile mukemmel..Haydi herkes Mezara)))) Ancak globally foss mezari serife ucar..)))) Mayolar,bikinileri alip mezati serife bilet alacagim)))
  • Buraya ucacaklarina Bratislava´ya ucsunlar daha iyi olur.
  • 26 kasim pazartesi saat 10:32 deki haberinizde yayinlanan thy den 4 yeni ucus noktasinda SALZBURG havalimanindan ucacagini okumustum.sayin airporthaber sitesi lütfen o haberi güncelleyiniz.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a, Çad'ın başkenti Ndjamena'ya, Nepal'in başkenti Kathmandu'ya, Afganistan'da Mezar-ı Şerif'e, Güney Sudan'da Juba'ya, Azerbaycan'da Lenkeran'a ve Almanya'da Friedrichshafen'a tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar verilmiştir.

THY MEZAR-I ŞERİF'E UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ali ~ 11 yıl önce
Bence Mezare-Sherif ucusu cok guzel ve akilli bir karardir.haftada bir kere de olsun cok önemlidir.Ben kesinlikla destekliyorum, bir sekilde Turklerin yogun oldugu G.Turkistana bir hizmet sayilir. Baglarimiz daha da derinlesir. Saygilarimla/Ali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G.S ~ 11 yıl önce
Bence THY Malezya seferlerine geç kalmadan baslamalı uzak doğunun yolcu figürleri çok yüksek bu pastadan hızlı bir sekilde faydalanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no name ~ 11 yıl önce
naci bey'in yorumunu okudum.bir dönem kendisiyle çalıştım.ondaki gözlem ve analiz yeteneği asker kökenli olmasından kaynaklanıyor. yıllarca orta asyada kaldı,afganistana taliban zamanında gitti.yerel dillerini bilir.şirketimizin böyle genç ve başarılı,korkusuz bir yönetici arkadaşımızla çalışması gerektiğine inanıyorum.tabi kendisini ne der,ne yapar orasını bilemem.Mezar'ı Şerif türkmen ve özbekin bol olduğu bir yer.ama teknik,adam bulma,çalıştırma o çağdışı yerlerde çok zor.kesinlikle halen can güvenliği olmayan bir yerdir.General Dostum bile terk etti,gerisini düşünün.Allah çalışacaklara yardım etsin.yolcu bulur mu? pek ala bulur.şirketimiz karar almışsa vardır bir hikmeti diye düşünüyorum.bunu da zaman gösterir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
bu kadar da olmaz.sırf hat sayıları artsın hava atalım diye olmadık yerlere hat açıyorlar.çad mış meazrışerif miş. gerçekten komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
naci mercan ~ 11 yıl önce
THY Aşkabat meydan müdürüyken Afganistan'a geçtim ve o zamanki genel müdürümüz Yusuf Bolayır'lıya hitaben Afganistan'a uçuş yapılması hususunda bir yazımı paylaştım. Gelen cevapta pertormans ve teknik açıdan şimdilik mümkün değil denmişti.Halen antentli yazısı duruyor. Sonra askerlik sebebiyle THY'den ayrıldıktan sonra 2006 yılına kadar 3 yıl Afganistan'da Mezar-ı Şerif'te yaşadım. Afgan hava yolları ve Kam Air'den sonra THY'de Kabil'e uçuşlara başladı. Şimdi sıra Mezar-Şerif'e gelmiş.Ben kalırken orada Türk sayısı çok azdı. Mezar-ı Şerif en güvenli bölgelerden biridir. Ama zamanında uçaklara orada ateş ediyorlardı,korkudan uçaklarda Shibirgan'a giderdi.Havalimanında tek pist vardı, hiç bir imkan yoktu.herşey elle ve insan gücüyle. 3 yıl oradan uçtum her yere.ilgilenenler için fotograf arşivimi de açabilirim bir faydası olacaksa, yazı, tecrübe ve gözlemlerimi de paylaşabilirim buralarla ilgili.Hayırlı uğurlu olsun. Naci MERCAN / Gazeteci-Yazar / Begonvil Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
mezarı şerif çok mantıklı.çünkü afganistanın yolcu potansiyeli şu an thy'nin elinde gibi.bunuda yeni hatlarda daha da genişletiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MES Doğrudur... ~ 11 yıl önce
Şimdi -Mezar-ı Şerif de nereden çıktı, diyordur pekçok kişi. Hani Türk soydaşlarımızın Afganistan'da en çok bulunduğu bölge. Hani Türk inşaat şirketlerinin yeniden inşa ettiği bölge. Hani TPAO'nun geçenlerde imzaladığı anlaşmayla Afgan hükümeti ile ortak petrol arayacağı ve çıkaracağı bölge... Hayır, hemen birileri "okul var okul" demeden bunları yazayım dedim ki önce bilgi sahibi olunsun. Sonra fikir sahibi nasılsa olunuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan... ~ 11 yıl önce
Meazri-Serif..Ismi bile mukemmel..Haydi herkes Mezara)))) Ancak globally foss mezari serife ucar..)))) Mayolar,bikinileri alip mezati serife bilet alacagim)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Friedrichshafen sacma olur ~ 11 yıl önce
Buraya ucacaklarina Bratislava´ya ucsunlar daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuncay ~ 11 yıl önce
26 kasim pazartesi saat 10:32 deki haberinizde yayinlanan thy den 4 yeni ucus noktasinda SALZBURG havalimanindan ucacagini okumustum.sayin airporthaber sitesi lütfen o haberi güncelleyiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000