17 Eylül 2012, Pazartesi 14:16:36

THY MESSİ'Yİ BUNALTTI!

Türk Hava Yolları’nın ulaşım sporsorluğunu yaptığı İspanya’nın ünlü Barcelona futbol takımı bayrak taşıyıcı havayolundan ne istedi, neden rahatsız oldu? İşte Barcelona’nın ilginç talebi...
  • patlaşmışsınız bomba haberi yine:)) tebrikler
  • Emin ol bizlerde sen ve senin gibi ezikleri koltuga konmus at sinegi gibi goruyoruz, havaalani aksaray arasi cok uzak degil esini de al o taraflara git istersen..
  • O zaman adam gibi sunnet olsunlar !
  • kabukla sünnetin ne alakası var. aklınız fikriniz nerelerde geziyorsunuz. kabuğu kalın yada kabuklu deyimi bizde burnu büyük, kabuğu o kadar kalın ki kimse yaklaşamıyor havalı manasında kullanılır. tebrik ediyorum sizi anlayışınızla...........................
  • Insanlari sunnet durumlarina gore tanimlayarak siniflandirmak ayrimcilik, bu tarz yorumlari yayinlamak da ahlak ilkelerine aykiridir.
  • Ne işim olacakta kabuklularla resim cektirecegim. Cektirip te bunlarin burnunu buyutenleri de kiniyorum.
  • DÜNYANIN HER TARAFINDA ÜNLÜ FUTBOLCULARLA FOTO ÇEKTİRİLİR... UÇAKTA SANKİ 100 TANE STEWARD VARDA FOTO ÇEKTİRMEKTEN BUNALMIŞLAR...BU KADAR BURNU BÜYÜK OLMAK BARCELONAYA YAKIŞMIYOR...O ZAMAN NE YAPIYORUZ BUNDAN SONRA CAMPEON REAL MADRİD :)
  • bence en iyisi türbanlı hatta burkalı hostes göndermek, bu vesileyle thy hem barcellona'yı memnun etmiş olur hemde asıl hedefine ulaşır.
  • Biz de sponsorluk karşılığında bir şeyler talep etsek. Takımların web sitelerine Türkçe dil seçeneği mesela, nasıl olur?
  • Senin ucaga binme amacin goz banyosu yapmaksa baska yerlerdede giderebilrsin bu ihtiyacini. Kabin memurlarida seni at sinegi olarak goruyorlardir, Kim bilir?!!

 

İspanyollar’ın ünlü futbol takımı Barcelona, Türk Hava Yolları’ndan ilginç bir talepte bulundu. Airporthaber’e gelen bilgilere göre, dünyaca ünlü futbol yıldızlarını kadrosunda bulunduran Barcelona, ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları’ndan uçuşlarda sadece kadın kabin memuru görevlendirilmesi talebinde bulundu.

Barcelona’nın bu talebinin gerekçesi de ilginçti. Kadrosunda Messi, İniesta, Xavi ve Pique gibi milyonlarca kişinin hayranı olduğu futbolcuları bulunduran Barcelona, kabin ekiplerinin uçakta yoğun ilgisinden rahatsız oldu. Özellikle erkek kabin memurlarının futbolcularla sık sık fotoğraf çektirmek istemesi ve forma talebinde bulunması üzerine Barcelona takımı yöneticileri THY yönetimini uyardı. Barcelona yönetimi, erkek kabin görevlilerinin yoğun ilgisinden bunaldığı için uçuşlarda sadece kadın kabin memuru görevlendirilmesini istedi. Bunun üzerine THY, Barcelona’nın bütün uçuşlarında sadece kadın kabin memuru görevlendirmeye başladı ve bunun için de 20 kişilik özel bir ekip oluşturdu.

Barcelona’nın bu isteğine karşın İspanyol ekibine göre kadrosunda kısmen daha az tanınmış futbolcu bulunduran İngiliz Machester United takımından böyle bir talep gelmedi. Ünlü İngiliz takımının uçuşlarında halen erkek kabin memurları görevlendirilebiliyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY MESSİ'Yİ BUNALTTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

melih ~ 12 yıl önce
patlaşmışsınız bomba haberi yine:)) tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ucular 17 Eylül 2012, Pazartesi 14:42:34 e cevap ~ 12 yıl önce
Emin ol bizlerde sen ve senin gibi ezikleri koltuga konmus at sinegi gibi goruyoruz, havaalani aksaray arasi cok uzak degil esini de al o taraflara git istersen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
O zaman adam gibi sunnet olsunlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seviyesizlik yazan şahsiyet ~ 12 yıl önce
kabukla sünnetin ne alakası var. aklınız fikriniz nerelerde geziyorsunuz. kabuğu kalın yada kabuklu deyimi bizde burnu büyük, kabuğu o kadar kalın ki kimse yaklaşamıyor havalı manasında kullanılır. tebrik ediyorum sizi anlayışınızla...........................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seviyesizlik ~ 12 yıl önce
Insanlari sunnet durumlarina gore tanimlayarak siniflandirmak ayrimcilik, bu tarz yorumlari yayinlamak da ahlak ilkelerine aykiridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabuklular ~ 12 yıl önce
Ne işim olacakta kabuklularla resim cektirecegim. Cektirip te bunlarin burnunu buyutenleri de kiniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU KADAR ŞIMARIKLIK FAZLA ~ 12 yıl önce
DÜNYANIN HER TARAFINDA ÜNLÜ FUTBOLCULARLA FOTO ÇEKTİRİLİR... UÇAKTA SANKİ 100 TANE STEWARD VARDA FOTO ÇEKTİRMEKTEN BUNALMIŞLAR...BU KADAR BURNU BÜYÜK OLMAK BARCELONAYA YAKIŞMIYOR...O ZAMAN NE YAPIYORUZ BUNDAN SONRA CAMPEON REAL MADRİD :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burka ~ 12 yıl önce
bence en iyisi türbanlı hatta burkalı hostes göndermek, bu vesileyle thy hem barcellona'yı memnun etmiş olur hemde asıl hedefine ulaşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 12 yıl önce
Biz de sponsorluk karşılığında bir şeyler talep etsek. Takımların web sitelerine Türkçe dil seçeneği mesela, nasıl olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"İyi ucuslar" a cevap ~ 12 yıl önce
Senin ucaga binme amacin goz banyosu yapmaksa baska yerlerdede giderebilrsin bu ihtiyacini. Kabin memurlarida seni at sinegi olarak goruyorlardir, Kim bilir?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000