04 Haziran 2013, Salı 11:28:27

THY MARSİLYA SEFERLERİNE BAŞLADI

Türk Hava Yolları'nın Fransa'daki 5.noktası Marsilya'ya direkt uçuşlar bugün başladı...
  • çok da afrikadan adam getirmeyin annem IST CDG A330 EI-EZL ile uçmus içi Pakistan, Benglades, Arap, Afrikali doluymus ve bazilarinin ter ve ayaklari kokuyormus, ve uçustan hiç de memnun kalmamis.
  • guzel bir destinasyon....cok yolcu alırız ordan...ıyı bır seçim....en karlı destınasyon olucaktır.. marsiya-istanbul-afrika ülkeleri.......

Dünya'nın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Fransa'daki 5. uçuş noktası olan Marsilya seferlerine bugün başladı.

Türk Hava Yolları, Fransa’da Paris, Lyon, Nice ve Toulouse’ un ardından uçuş sağlayacağı 5. nokta ve Fransa'nın en büyük 2. kenti olan Marsilya (Fransa)’ya ilk seferini bugün itibariyle Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak icra ediyor.

İstanbul’dan Marsilya’ya tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Avro’ dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir. 















THY MARSİLYA SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar

EI EZL ~ 11 yıl önce
çok da afrikadan adam getirmeyin annem IST CDG A330 EI-EZL ile uçmus içi Pakistan, Benglades, Arap, Afrikali doluymus ve bazilarinin ter ve ayaklari kokuyormus, ve uçustan hiç de memnun kalmamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 11 yıl önce
özel jetiyle gitseymiş :)
10 NUMARA ~ 11 yıl önce
guzel bir destinasyon....cok yolcu alırız ordan...ıyı bır seçim....en karlı destınasyon olucaktır.. marsiya-istanbul-afrika ülkeleri.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000