23 Ocak 2012, Pazartesi 09:30:58

THY LOT'U KAPACAK...

Türk Hava Yolları LOT ile ilgilendiğini resmen açıkladı...
  • LOT Star üyesi, ayrıca LH ile çok eski ortak.. THY'nin de LOT'un da birbirlerinden öğrenecek çok şeyi olduğunu düşünüyorum. LOT'u almak THY için itibar olur ve LH için kötü olur. Polonya nüfus açısından ve iş gücü açısından önemli bir pazar.. Bence havayolu alabilecek durum varsa LOT iyi seçim..
  • THY'nin LOT havayollarindan stratejik olarak bir cikari olurmu bilinmez, yalniz siparis edilen 14 B787 icin biseyler olabilir.Eger Polonya cografi olarak, yunanistan,bulgaristan romanya gibi bir konumda olsa idi, diyebilirdim ki THY'ye uygun olur ama operasyonel anlamda zor gozukuyor.Ayrica Lufthansa'nin Berlin'i en az Munih durumunda bir havaalani yapma projesi var.Boyle bir durumda Polonyalilar icin Lufthansa aktarmasi daha rahat gozukur Kuzey Amerika ucuslari icin.THY'nin Lot ile bir AF-KLM birlikteliginin olmasi zor.Lot'un yerine THY Balkanlara acilim yapip YunaNistan, Bulgaristan,Eski yugoslavya,Romanya gibi ulkelere ATR gibi ucaklarla yada Embraerlerle daha sik sefer yapip buralarda elini guclendirmeli.
  • THY BATICAK ADLI YORUMU GÖNDEREN KARDEŞİM : Ellerine sağlık çok güzell yazmış medyayı ve arkadaşları aydınlatmışsın dediklerine katılıyorum ve biliyorum ama inanmayan arkadaşlarıma şunu sormak istiyorum THY neden A380 VEYA B747 VEYA B787 sipariş vermiyor havaalanı elverişsizliği mi yoksa başka bahane mi bunları iyi düşünün
  • THY her ay zarar yapmasına rağmen nasıl bunu medyaya yansıtmıyo barcelona manchester wozniacki ve daha çok ardından lot atdından bosna havayolları arkadaşlar ve yönetim kendinize gelin ben THY karşıtı değilim ama thy bu yönetim ile devam ederse batar batıcak sonra demedi demessiniz.bu paralar nerden geliyo bu kadar sponsorluk bu kadar hava yolu alımı yapılıyor bunuda düşünün thy kaç kere iflasın eline geldi olayın medyaya yansımayan kısımlarınıda araştırın kazalar vb. neyse bu kadar yeter
  • aklim ermez kac liradir kac lira kazandirir. ama aklim suna erer biz bir zaman ucuz et alacaktik Bosnamiydi nereydi AB hemen tas koydu hop dedi size oyle ucuz et yidirmem. Adamlara gidip satamazsin arkadas dedi. Konu orada kapandi diye hatirliyorum. Yani paranda olsa EU o kelipiri yedirmez gibi geliyor.
  • ay sizi çok kıskandık sorma.thy zarardan geçilmiyor,heryeriniz zarar .neyinizi kıskanacakmışız sizin güldürmeyin insanı.gerçeklerle yüzleşmek acı veriyor size galiba.normal karşılamak lazım bu tepkinizi de.
  • Kıskananlar çatlasın, başka birşey demiyorum...
  • thy' nin beceriksiz,iş bilmez, belediye zihniyetli bu yönetimi gider, yerlerine profesyonel kaliteli yöneticiler gelirse bu şirket şaha kalkar.koyacaksın şirketin başına tarafsız yabancı bir gn md ve yk başkanı bak gör o zaman işler nasıl düzeliyor 2 günde, şirket nasıl kara geçiyor.torpil belasından da kurtulmuş oluruz .çalışana haksızlık yapılmaz herkes kapasite ve becerisine göre değerlendirilir ve de işi bilmediği halde torpili,tanıdığı sayesinde belli bir makama haketmeden gelenler yan gelip yatamazlar,orada barınamazlar.işte gerçek bir thy böyle olmalı.bu yönetime yol verilmedikçe şirket sürekli her gün kan kaybetmeye, çöküş yaşamaya devam edecektir.
  • Polonya, Avrupa'nın ortasinda iyi bir yere sahip.THY Avrupa ve Amerika kitasi ucuslarina Polonya'dan , Asya ve Afrika ucuslarina da Istanbul'dan agirlik vererek planlarsa 2 tane Ana HUB'u olacak sekilde gayet basarili isler yapabilir.Ama ust yonetimin bu gidisle sinifta kalacagi gozukuyor. Hamdi Topcu gibi ingilizce falan bilmeyen Belediyeci anlayisi olan insanlar gidip Ust yonetime profesyonel isimler gelirse o zaman iyi islere imza atabilir THY.
  • THY yazan arkadaşım , babalarımızda senelerdir patronlarından aldıkları maaşla hovardalık ! ! yaptılar , ama bizide doyurdular ne var bunda. THY miz hiçmi para kazanmıyor allah aşkına bu kadar da fesatlanmayın ya. ama o zamanda tırnak kesmeye uğraşmazsınız ne güzel..
Önceki gün THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun katıldığı canlı yayında açıklamasının ardından KAP'a da resmi açıklama yapıldı.

Türk Hava Yolları'nın KAP'a yaptığı açıklamada:

Bilindiği üzere, Ortaklığımız orta-uzun vadeli büyüme stratejisi çerçevesinde oluşabilecek yatırım fırsatlarını global perspektifte yakından takip etmektedir. Bu kapsamda, Yönetim Kurulumuz, 20 Ocak 2012 tarihli toplantısında aldığı kararla Polonya’nın ulusal havayolu şirketi LOT ile ilgili özelleştirme sürecini ve yatırım potansiyelini anlamaya yönelik bir ön inceleme çalışması yapılması hususunda İcra Komitesini yetkilendirmiştir” denildi.
THY LOT'U KAPACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
LOT Star üyesi, ayrıca LH ile çok eski ortak.. THY'nin de LOT'un da birbirlerinden öğrenecek çok şeyi olduğunu düşünüyorum. LOT'u almak THY için itibar olur ve LH için kötü olur. Polonya nüfus açısından ve iş gücü açısından önemli bir pazar.. Bence havayolu alabilecek durum varsa LOT iyi seçim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY'nin LOT havayollarindan stratejik olarak bir cikari olurmu bilinmez, yalniz siparis edilen 14 B787 icin biseyler olabilir.Eger Polonya cografi olarak, yunanistan,bulgaristan romanya gibi bir konumda olsa idi, diyebilirdim ki THY'ye uygun olur ama operasyonel anlamda zor gozukuyor.Ayrica Lufthansa'nin Berlin'i en az Munih durumunda bir havaalani yapma projesi var.Boyle bir durumda Polonyalilar icin Lufthansa aktarmasi daha rahat gozukur Kuzey Amerika ucuslari icin.THY'nin Lot ile bir AF-KLM birlikteliginin olmasi zor.Lot'un yerine THY Balkanlara acilim yapip YunaNistan, Bulgaristan,Eski yugoslavya,Romanya gibi ulkelere ATR gibi ucaklarla yada Embraerlerle daha sik sefer yapip buralarda elini guclendirmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY BATICAK ADLI YORUMU GÖNDEREN KARDEŞİM : Ellerine sağlık çok güzell yazmış medyayı ve arkadaşları aydınlatmışsın dediklerine katılıyorum ve biliyorum ama inanmayan arkadaşlarıma şunu sormak istiyorum THY neden A380 VEYA B747 VEYA B787 sipariş vermiyor havaalanı elverişsizliği mi yoksa başka bahane mi bunları iyi düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY her ay zarar yapmasına rağmen nasıl bunu medyaya yansıtmıyo barcelona manchester wozniacki ve daha çok ardından lot atdından bosna havayolları arkadaşlar ve yönetim kendinize gelin ben THY karşıtı değilim ama thy bu yönetim ile devam ederse batar batıcak sonra demedi demessiniz.bu paralar nerden geliyo bu kadar sponsorluk bu kadar hava yolu alımı yapılıyor bunuda düşünün thy kaç kere iflasın eline geldi olayın medyaya yansımayan kısımlarınıda araştırın kazalar vb. neyse bu kadar yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aklim ermez kac liradir kac lira kazandirir. ama aklim suna erer biz bir zaman ucuz et alacaktik Bosnamiydi nereydi AB hemen tas koydu hop dedi size oyle ucuz et yidirmem. Adamlara gidip satamazsin arkadas dedi. Konu orada kapandi diye hatirliyorum. Yani paranda olsa EU o kelipiri yedirmez gibi geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ay sizi çok kıskandık sorma.thy zarardan geçilmiyor,heryeriniz zarar .neyinizi kıskanacakmışız sizin güldürmeyin insanı.gerçeklerle yüzleşmek acı veriyor size galiba.normal karşılamak lazım bu tepkinizi de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kıskananlar çatlasın, başka birşey demiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy' nin beceriksiz,iş bilmez, belediye zihniyetli bu yönetimi gider, yerlerine profesyonel kaliteli yöneticiler gelirse bu şirket şaha kalkar.koyacaksın şirketin başına tarafsız yabancı bir gn md ve yk başkanı bak gör o zaman işler nasıl düzeliyor 2 günde, şirket nasıl kara geçiyor.torpil belasından da kurtulmuş oluruz .çalışana haksızlık yapılmaz herkes kapasite ve becerisine göre değerlendirilir ve de işi bilmediği halde torpili,tanıdığı sayesinde belli bir makama haketmeden gelenler yan gelip yatamazlar,orada barınamazlar.işte gerçek bir thy böyle olmalı.bu yönetime yol verilmedikçe şirket sürekli her gün kan kaybetmeye, çöküş yaşamaya devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Polonya, Avrupa'nın ortasinda iyi bir yere sahip.THY Avrupa ve Amerika kitasi ucuslarina Polonya'dan , Asya ve Afrika ucuslarina da Istanbul'dan agirlik vererek planlarsa 2 tane Ana HUB'u olacak sekilde gayet basarili isler yapabilir.Ama ust yonetimin bu gidisle sinifta kalacagi gozukuyor. Hamdi Topcu gibi ingilizce falan bilmeyen Belediyeci anlayisi olan insanlar gidip Ust yonetime profesyonel isimler gelirse o zaman iyi islere imza atabilir THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY yazan arkadaşım , babalarımızda senelerdir patronlarından aldıkları maaşla hovardalık ! ! yaptılar , ama bizide doyurdular ne var bunda. THY miz hiçmi para kazanmıyor allah aşkına bu kadar da fesatlanmayın ya. ama o zamanda tırnak kesmeye uğraşmazsınız ne güzel..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000