30 Temmuz 2008, Çarşamba 08:37:24

THY, kimi satın almak istiyor?

Avusturyalı Havayolu şirketi Austrian Airlines’ın denetleme kurulu, aralarında THY’nin de bulunduğu dört olası alıcıdan oluşan listeyi dün yaptığı toplantıda inceledi.
  • austrian hava yollarını alamasa dahi thy nin dünyadaki prestijini yükseltir dünya basını şimdi bunu duyuracak bedava reklam bence thy ortadoğu ve balkan havayolları ile ilgilense daha iyi örnek eqypy air, rojal jordan vs.
  • Bence satmazlar. Swiss bile Lufthansa'nin. Onlar da tabii ki Lufthansa'yi tercih eder. En azindan onlar da "cermen" (!)
  • Avusturyalilarin bizleri ne kadar sevdiklerini ve AB'ye katilmamizi istediklerini biliyoruz. Bu sirketi yani Avusturya bayrak tasiyicisini bu adamlar kesinlikle THY'ye satmazlar.
  • Aslında Dimyat ta pirinç te kalmamış. Avusturya havayollarının nasıl diplerde olduğunu ve tutanı da batağa çektiğini ben bile biliyorum (sadece bu konulara ilgisi olan biri olarak) ama mesela ulaştırma bakanı bilmğyor mu? Yoksa AB ye şirin gözükme uğruna Don Kişot luk mu yapılıyor?
  • airbus isimli kisiye duzeltme icin tesekkur ederim
  • Doğrusu; Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak....
  • hani bir soz vardir ya(yanlis hatirlamiyorsam)' Midyattaki bulgura giderken evdeki princten olmak, THY nin yaptigi da bu sanki...

Türk Havayolları'nın Avusturya Havayolları'na talip olduğu belirtiliyor.

Avusturya Havayolları'nın denetleme kuruluna yakın bir kaynak, üyelerin çoğunluğunun tercihinin Lufthansa’dan yana göründüğünü söyledi. Adının açıklanmasını istemeyen kaynak, stratejik kararlardan sorumlu olan kurulun dikkate aldığı diğer iki havayolu şirketinin, Rus Aeroflot ve Air France-KLM olduğunu söyledi. Kaynak, "Çoğunluğun Lufthansa’ya yönelik belirgin bir eğilimi var" dedi.

THY, kimi satın almak istiyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

frankfurt ~ 16 yıl önce
austrian hava yollarını alamasa dahi thy nin dünyadaki prestijini yükseltir dünya basını şimdi bunu duyuracak bedava reklam bence thy ortadoğu ve balkan havayolları ile ilgilense daha iyi örnek eqypy air, rojal jordan vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Check ~ 16 yıl önce
Bence satmazlar. Swiss bile Lufthansa'nin. Onlar da tabii ki Lufthansa'yi tercih eder. En azindan onlar da "cermen" (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Austria ~ 16 yıl önce
Avusturyalilarin bizleri ne kadar sevdiklerini ve AB'ye katilmamizi istediklerini biliyoruz. Bu sirketi yani Avusturya bayrak tasiyicisini bu adamlar kesinlikle THY'ye satmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HPM900 ~ 16 yıl önce
Aslında Dimyat ta pirinç te kalmamış. Avusturya havayollarının nasıl diplerde olduğunu ve tutanı da batağa çektiğini ben bile biliyorum (sadece bu konulara ilgisi olan biri olarak) ama mesela ulaştırma bakanı bilmğyor mu? Yoksa AB ye şirin gözükme uğruna Don Kişot luk mu yapılıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A340 ~ 16 yıl önce
airbus isimli kisiye duzeltme icin tesekkur ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airbus ~ 16 yıl önce
Doğrusu; Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A340 ~ 16 yıl önce
hani bir soz vardir ya(yanlis hatirlamiyorsam)' Midyattaki bulgura giderken evdeki princten olmak, THY nin yaptigi da bu sanki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000