05 Şubat 2009, Perşembe 16:38:09

THY KENDİNİ YALANLADI

Türk Hava Yolları’nın Hindistan’dan kiraladığı Boeing 777-300 ER tipi uçaklarla İstanbul-New York seferleri yapamamasına THY Basın Müşavirliği’nden cevap geldi.
  • demek acı ama; gerçekleri SÖYLEMEKTEN rahatsız olanlar, en azından bir şekilde bu durumu açıklamaları da kendinleri bir ERDEM' dir.
  • 777 ler konusunda fikirlerimi daha öncede yazmışsım..Tamamen plansızlık ve şova dönük bir girişim..İlk bilgilerde NYC verilmişti, şimdi deniyormuşki uçulamayacagini zaten biliyoduk, bilerek aldık..Ee NYC ye uçma, Tokyo ya uçma nereye uç? Krizden geberen İngiltereye uç..4 saatlik yola first kim uçar? neden çünkü altyapısız bir planlama..Teknik altyapı oluşturulmadı, izinsel altyapı oluşturulmadı, yer işletme altyapısı oluşturulmadı..sonuç bence kesinlikle fiyasko..yönetim mutlaka açıklama yapmalı..şu ana kadar kaç first class paralı yolcu uçmuş? maliyet ne kadar? zarar ne kadar? havaclıkla alakası olmayan bi sürü çapulcuyu , nargileciyi, imamı, iett şöförünü, ido kaptanını yönetici yaparsan sonuç bu olur..6 yıllık rüzgar dindi, hadi bakalım
  • herkes tum yorum yapanlar siz dahil
  • nedir bu kardesim her seye bir yorum
  • Türkiye'de otobüse binip avcılardan zincirlikuyuya kadar gidemeyecek herkesin elinin altında klavye ver yönetime,ver uçuş kurallarına veriştir,sonra da çık bu ülke adam olmaz de. Kolayı bu ya,ama sorsan ÖSS puanında 105 puanı alamayan zihniyetler ne yazık ki burada atıp tutarak ,gençlere kötü örnek oluyorlar.İnadına Fransa uçuşumu 100 euro cezasını ödeyip gitmiyor,THY den bilet alıyorum.
  • THY ile ilgili yorumları Airport Haber'den devamlı takip ediyorum.Yorumlarda yorum yapan belirli isimlerin, iyi işleri bile devamlı karaladığını görüyorum.Lütfen ''eleştiri eğer yapıcı ise anlamı olur ''felsefesini unutmayın.Bizim bizden başka dostumuz yok.UNUTMAYALIM.Başarıları alkışlayalım,gurur duyalım.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • anlamadığım birşey var. THY'de ters giden işler olduğunda, bu haberde olduğu gibi hınç alır gibi bir hava görülüyor. "malesef planlanan izin alınamadı" yazmak varken oluşan terslikten keyif alıyor sanki airporthaber. nedir bunun sebebi?
  • bu zihniyet iyi zihniyet değil..bilinçli veya bilinçsiz... şöyle deriz öyle olmazsa kıvırırız..başarıya giden yol bu değil...yakalandığında kıvırıan en iyi ticaret adamıdır...en iyi işletmecidir....başarıya giden yol bu olmamalı...
  • "...il etapta Singapur, (...) hatlarında hizmet vermesi planlanıyor." şeklinde cümle var, zaman belirtilmemiş. hali hazırda uçulan 3 şehire, 6 ay sonra tokyo ve new york eklendiğinde, "ilk etap" sözü gerçekleştirilmiş olur. "ilk etap" belki de 6-7 aylık bir süreçtir, olamaz mı?. bu durumda herhangi bir çelişkili ifade yok.

Türk Hava Yolları, AirportHaber’deki ‘Boeing 777-300ER uçaklarına Amerikan vetosu’ haberine ilişkin şu açıklamada bulundu: “Hintli havayolu şirketi Jet Airways’ten kiraladığımız Boeing 777-300 ER uçaklarımız ilk altı ayı wet lease olarak (ekibiyle beraber) kiralıktır. Uçaklar, Hindistan tescillidir.  6 ay sonra Türk tesciline girecektir.  Bu sürede New York ve Tokyo’ya uçabilmesi için izin görüşmeleri de üç ülke arasında yapılmaktadır. Görüşmeler yakında tamamlanacak.”Türk Hava Yolları’nın bu açıklamasında uçaklar Wet Lease olarak kiralandığında New York ve Tokyo hatlarında uçulmayacağının bilindiği vurgulanıyor ancak THY’nin 15 Aralık 2008 tarihli basın bülteninde uçakların ilk etapta Singapur, Honkong ve Londra hatlarının yanı sıra New York ve Tokyo hatlarında uçacağı ifade ediliyor. Bu da bizim haberimizi doğruluyor.

İşte THY’nin uçaklar filoya katılır katılmaz New York ve Tokyo’ya da uçacağını ilan ettiği o basın bülteni: Basın Bülteni Türk Hava Yolları’nda “First Class” hizmeti....15.12.2008

Türk Hava Yolları 3 adet Boeing 777 uçağı kiraladı.

Son beş yılda elde ettiği başarılarla tüm dünyanın konuştuğu havayolu şirketi haline gelen Türk Hava Yolları uzun menzil uçuşlarında kullanmak üzere 3 adet Boeing 777-300 ER uçağı kiraladı.

Jet Airways havayolu şirketinden kiralanan uçakların filoya katılmasıyla birlikte Türk Hava Yolları “First Class” konseptini uygulamaya başlayacak. 2007 yılında uçak içindeki tüm ikram konseptini yenileyen Türk Hava Yolları yeni dönemde “First Class” hizmetiyle de yolcularına unutamayacakları seyahat konforu sunacak.

İlk ikisi 24 ve 25 Aralık 2008 tarihlerinde İstanbul’a gelerek filoya katılacak olan Boeing 777-300ER uçaklarında 8 First Class, 30 Business Class 274 Economy Class koltuğu olmak üzere toplam 312 koltuk bulunuyor. First Class kabinde yeralan koltuklar ayrı bölümler halinde ve tam yatar pozisyonda yatak boyu 2,1 metre olacak şekilde kullanılabiliyor ve yolculara süit konforunu sunuyor. Bununla birlikte Business kabindeki koltuklar da tam yatar özelliğe sahipler.

Boeing 777-300ER uçaklarının ilk etapta Singapur, Hong Kong, Londra, New York, Tokyo hatlarında hizmet vermesi planlanıyor. Uçakların Türk Hava Yolları Filosunda uçmaya başlamasıyla birlikte söz konusu hatlarda daha fazla yolcu ve kargo taşıma imkanı olacak. Örneğin uçakların New York hattında kullanılması mevcut kargo kapasitesine sefer başına 18 tonluk ilave kapasite sunulmasına olanak sağlayacak.

Türk Hava Yolları, filosunda bulunan 9 adet A340-300, 5 adet A330-200 uçağına ilave olarak gelecek 3 adet Boeing 777-300ER uçağı ve sırasıyla Şubat 2009 ve Nisan 2009’da eklenecek 2 adet A330-200 uçağı ile birlikte uzun menzil uçak sayısını 19’a çıkaracaktır.

Türk Hava Yolları uçuşlarına, ücretlerine, promosyonlara ve satışlara ilişkin ayrıntılı bilgiler Türk Hava Yolları’nın satış ofislerinden, 444 0 849 numaralı telefondan ve www.thy.com adresinden alınabilir.

THY

THY KENDİNİ YALANLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
demek acı ama; gerçekleri SÖYLEMEKTEN rahatsız olanlar, en azından bir şekilde bu durumu açıklamaları da kendinleri bir ERDEM' dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
777 ler konusunda fikirlerimi daha öncede yazmışsım..Tamamen plansızlık ve şova dönük bir girişim..İlk bilgilerde NYC verilmişti, şimdi deniyormuşki uçulamayacagini zaten biliyoduk, bilerek aldık..Ee NYC ye uçma, Tokyo ya uçma nereye uç? Krizden geberen İngiltereye uç..4 saatlik yola first kim uçar? neden çünkü altyapısız bir planlama..Teknik altyapı oluşturulmadı, izinsel altyapı oluşturulmadı, yer işletme altyapısı oluşturulmadı..sonuç bence kesinlikle fiyasko..yönetim mutlaka açıklama yapmalı..şu ana kadar kaç first class paralı yolcu uçmuş? maliyet ne kadar? zarar ne kadar? havaclıkla alakası olmayan bi sürü çapulcuyu , nargileciyi, imamı, iett şöförünü, ido kaptanını yönetici yaparsan sonuç bu olur..6 yıllık rüzgar dindi, hadi bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
herkes tum yorum yapanlar siz dahil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nedir bu kardesim her seye bir yorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'de otobüse binip avcılardan zincirlikuyuya kadar gidemeyecek herkesin elinin altında klavye ver yönetime,ver uçuş kurallarına veriştir,sonra da çık bu ülke adam olmaz de. Kolayı bu ya,ama sorsan ÖSS puanında 105 puanı alamayan zihniyetler ne yazık ki burada atıp tutarak ,gençlere kötü örnek oluyorlar.İnadına Fransa uçuşumu 100 euro cezasını ödeyip gitmiyor,THY den bilet alıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY ile ilgili yorumları Airport Haber'den devamlı takip ediyorum.Yorumlarda yorum yapan belirli isimlerin, iyi işleri bile devamlı karaladığını görüyorum.Lütfen ''eleştiri eğer yapıcı ise anlamı olur ''felsefesini unutmayın.Bizim bizden başka dostumuz yok.UNUTMAYALIM.Başarıları alkışlayalım,gurur duyalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
anlamadığım birşey var. THY'de ters giden işler olduğunda, bu haberde olduğu gibi hınç alır gibi bir hava görülüyor. "malesef planlanan izin alınamadı" yazmak varken oluşan terslikten keyif alıyor sanki airporthaber. nedir bunun sebebi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu zihniyet iyi zihniyet değil..bilinçli veya bilinçsiz... şöyle deriz öyle olmazsa kıvırırız..başarıya giden yol bu değil...yakalandığında kıvırıan en iyi ticaret adamıdır...en iyi işletmecidir....başarıya giden yol bu olmamalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"...il etapta Singapur, (...) hatlarında hizmet vermesi planlanıyor." şeklinde cümle var, zaman belirtilmemiş. hali hazırda uçulan 3 şehire, 6 ay sonra tokyo ve new york eklendiğinde, "ilk etap" sözü gerçekleştirilmiş olur. "ilk etap" belki de 6-7 aylık bir süreçtir, olamaz mı?. bu durumda herhangi bir çelişkili ifade yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000