09 Ekim 2015, Cuma 08:45:22

THY Kapadokya-İzmir seferlerine başlayacak

Türkiye 'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya ile İzmir arasında karşılıklı uçak seferlerinin Nisan 2016'da başlayacağı bildirildi.
  • Darısı K.maraş-İzmir seferlerine
  • Tam 777'lik bir hat, yakışır!
  • Yakisir NEVSEHIRIME! Hollanda dan selamlar
  • Yozgata da uçuş istiyoruz
  • bence bu hat için B777 ya da A340 larla uçuş yapılırsa daha karlı bir uçus olur. A319ları full doldursalar kaldırmaya değmez. THY umarım düzgün bir ucus planlaması yapar!
  • Bir izmirli olarak kapadokya gidip gormek istedigim yerler arasindaydi ama otobus yolculugu insana kolay gelmiyor. Bu rahatlik sayesinde uygun fiyati gordugum an bir kapadokya gezisi planlamak sart oldu :) thy nin izmir cikisli ucuslarini daha da artirmasi dilegiyle.
  • Super olmus tutacağını düşünüyorum özellikle son hafta satış ağırlıklı olacaktır, kısa tatil planı yapanlara Veya İzmir'i gezerken Kapadokya'ya da bir iki gün ayıranlara süper olur

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler (KAPDİT) Derneği  Başkanı Yakup Dinler'i ziyaret eden THY Nevşehir Müdürü Osman Taha Küçük, burada yaptığı açıklamada, Kapadokya ve İzmir uçuşlarının Nisan 2016'da başlayacağını söyledi.

Acentelerden gelen talep doğrultusunda söz konusu uçuşların başlayacağını aktaran Küçük, "Turistlerin İzmir seferine yönelik talepleri, 4 ile hitap eden bir hava limanının 4 farklı destinasyona uçuş seferlerin başlamasında etkili oldu" dedi.

Kapadokya Havalimanı'nın Nevşehir'e değil, aynı zamanda Aksaray, Kırşehir ve Niğde'ye de hitap ettiğini vurgulayan Küçük, "Nisan 2016'dan itibaren haftanın her günü Antalya, haftanın 4 günü İzmir ve haftanın 4 günü İstanbul Sabiha Gökçen'e uçuşlarımız olacak. İzmir seferlerimizin saatleri haftanın her günü gidiş 18:30, dönüş 20:30 olacak" diye konuştu.

Küçük, İzmir seferleriyle hem turizmin hem de bölge insanının kazançlı olacağını savunarak şunları kaydetti:

"Gurbetçiler artık İzmir üzerinden, Antalya üzerinden Kapadokya'ya gelebilecekler. Artık İstanbul üzerinden aktarma yapmak zorunda değiller. Aynı zamanda izmir'de yaşayanlar da hafta sonu Kapadokya gezileri yapabilirler. İzmir'e gemiyle gelen turistlerin bölgeye gelmesi için bir fırsat olacak. Turistler İzmir'e 12 saat otobüs yolcuyla gidiyorlardı artık bir saatlik uçuşla gidebilecekler. Yani 7 günlüğüne gelen bir turiste 11-12 saat kazandırmış oluyoruz."

Küçük, Nisan 2016'da yapılması planlanan ilk sefer için bilet satışlarının anadolujet.com.tr veya thy.com.tr'den başladığını sözlerine ekledi.

THY Kapadokya-İzmir seferlerine başlayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

K.maraşlı ~ 9 yıl önce
Darısı K.maraş-İzmir seferlerine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Kaptan ~ 9 yıl önce
Tam 777'lik bir hat, yakışır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ~ 9 yıl önce
Evet yazin oldukca yogun bir hat ama sefer planlamaya gore eski gelen 332 ler bu hatta calisacak. 777 ler Istanbuldan Ankara- Izmir-Antalya seferlerinde ucmaya devam edecek
Super! ~ 9 yıl önce
Vallaha Cok begindim nevsehir-izmir seferleri acildi diye insallah daha cok hatlar acilar: nevsehir-trabzon oyle gibi
Klm captain ~ 9 yıl önce
Yakisir NEVSEHIRIME! Hollanda dan selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Yozgata da uçuş istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 9 yıl önce
bence bu hat için B777 ya da A340 larla uçuş yapılırsa daha karlı bir uçus olur. A319ları full doldursalar kaldırmaya değmez. THY umarım düzgün bir ucus planlaması yapar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karsiyakali ~ 9 yıl önce
Bir izmirli olarak kapadokya gidip gormek istedigim yerler arasindaydi ama otobus yolculugu insana kolay gelmiyor. Bu rahatlik sayesinde uygun fiyati gordugum an bir kapadokya gezisi planlamak sart oldu :) thy nin izmir cikisli ucuslarini daha da artirmasi dilegiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ksk ~ 9 yıl önce
Haklısın izmirden o yol hayatta çekilmez. Geç kalınmış bir hat
hahaha ~ 9 yıl önce
adam birde 777 veya 340 istemiş. Haberi okumuyorsun sanırım AnadoluJet'den bilet satışı yapılacak diyor. Anadolu Jet'in uçuşları Thy'den bilet satışı yapılabilir ama Thy'nin uçuşları AnadoluJet web sitesinden satılmaz.. Sonuç olarak kırmızı ile hayallerinizi süslemeyin Mavi kuyruklu 737 ler gelicek İzmir - Nevşehir hattına.
Tecrübe ~ 9 yıl önce
O yolu ben gittim otobüsle ve iki gün kendime gelemedim.
Evet Anadolujet Seferleri ~ 9 yıl önce
Evet Anadolujet Turk hava yollarinan calisiyor birlikte ama bu izmir-nevsehir seferini Anadolujet yapacak Anadolujet tin de tek 737 var malesef thy goturmuyor Anadolujet nevsehirden cok hatlar yapiyor nevsehir Antalya - nevsehir sabiha gokcen ve nevsehir Izmir turk hava yollari tek Istanbul ataturk yapiyor ve Pegasus tek sabiha Gokcen yapiyor ben Pegasus dan Ordu veya Trabzon da bekliyorum! Insallah
Turkiye Asya ~ 9 yıl önce
Turkiye 100de %97 Asya Kitasinda ve 100de %3 Avrupa Kitasinda ama turkiye Asya diye sayiliyor.
Ajenta ~ 9 yıl önce
Super olmus tutacağını düşünüyorum özellikle son hafta satış ağırlıklı olacaktır, kısa tatil planı yapanlara Veya İzmir'i gezerken Kapadokya'ya da bir iki gün ayıranlara süper olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 9 yıl önce
Bu memlekette kapadokya diye bir yer yok. Göreme var. Biraz milli bilinç. Haydiyet...
serkan'a ~ 9 yıl önce
Coğrafya öğretmenin kimdi senin delikanlı ? rezalet. çıldırıyorum böyle yorumları gördükçe.
Haydiyet ~ 9 yıl önce
Haydiyet değil, aidiyet. Biraz milli dili, ana dili iyi öğrenelim. Bundan sonra yazdıklarım genele yönelik : Kaideye almamak değil, kaale almamak. Sarsaklamak değil, savsaklamak. Herkez değil, herkes. Atıyorum, sallıyorum değil, "diyelim ki". Tasnip etmmiyorum değil, tasvip etmiyorum. Harfiyat değil, hafriyat. İlaveten, ayrıca anlamındaki de / da ayrı yazılır. İçinde anlamındaki -de/-da bitişik yazılır. Ama/zaten anlamındaki "ki" ayrı yazılır : "öyle değil ki!'de olduğu gibi. "Olan" anlamındaki, kendisinden önce dilbilgisi öğesini tanımlayan, açıklayan belirteç olan "-ki" bitişik yazılır :"benimki, seninki, bendeki, yakındaki, uzaktaki vb.". İlkokul 3. sınıf seviyesi dilbilgisi lütfen, eski öğretmenler nerede?
Serkan ~ 9 yıl önce
Sinosos, mazi, ayvalı,Cemil sen bu isimleri duydunmu ukala bu bölge Türklerin degil Rumların di eğer isimlerini öğrenmek istersen 5 dakika araştır tabi okuma yazman yeterse :)
Coğrafya hocası ~ 9 yıl önce
Korama, Matına bu isimleri duydunmu boşver sen istediğin kadar Kapadokya yok de :) guzel atlar hep vardı orda !
Coğrafyacı değil ~ 9 yıl önce
Göreme bir beldenin adıdır, Çat gibi, Nar gibi. Kapadokya ise tüm bölgenin hem tarihi, hem turistik, hem de yurtdışında bilinen adıdır. Daha geniş bir coğrafi bölgenin adıdır, Zelve, Üçhisar, Gülşehir, Acıgöl, Avanos, Hacıbektaş, Ürgüp, Kozaklı, hatta Aksaray'da Ihlara vadisi ve tüm bu lav topraklarının oluşumunu borçlu olduğumuz Erciyes, Hasandağı vb sönmüş volkanları da kapsar. Kızmayın hemen, Doğu Karadeniz Pontus'tu, Artvin Livaneli'dir, Trakya, Thrace'tir, Ege, Aegea'dır, Adana Kilikya'dır, Antalya, Pamfilya'dır, Eskişehir Gordion'dur, Çorum-Yozgat Hattuşaş'tır, Mardin Artuklu'dur.Urfa, Harran'dır, Antakya, Amanos'tur, Osmaniye, Cebel-i Bereket'tir, Muğla, Menteşe'dir, Teke'dir, velhasıl Likya'dır. Bağlama sazımız, Orta Asya'da kopuz iken, Aazerbaycan'da Tar'a dönüşmüş, Likya'da yerel sazla karışıp bağlamaya dönüşmüştür. Sıkıntı yok..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000