15 Haziran 2015, Pazartesi 22:08:12

THY kabin memuru elini kesti uçak Trabzon'a indi

İstanbul’dan Japonya’ya gitmek üzere havalanan Türk Hava Yolları'nın (THY) TK50 sefer sayılı uçağının kabin memuru elini kesince uçak Trabzon'a acil iniş yaptı.
  • Hayatım elini kestirdi şu anda yanındayım
  • (Iphone uygulaması ) :))))
  • Handsoma herkes seni çok seviyor ha. Sığdırası geliyo milletin. Sana var ya yasla1A SID ile kalkar yardır1B arrival ile çakarım. Akıllı ol handsoma. Mööööö Öküz
  • Eleştiri sınırını aştığı için sansürlemeyi unuttuğunuz B52 diye bir yorum daha var.. Bu aklı zevat arkadaşa mantık çerçevesinde ben açıklama yapayım. Ancak altın semer sadece altın semerdir anlaşılmıştır herhalde.. Tokyo Narita en uzun uçuşlardan bir tanesi 13 saati var kafadan Trabzon İstanbuldan 2 saat eder. Bu kız elini businessda cam bardak kırılınca kesmiştir muhtemelen zaten bir 30 dakika da kanı durdurmaya iyi misin filan falanıyla geçmişdir. 13 Saat diyorum 3 DİKİŞ ATILMIŞ. O kız kan kaybından ölürdü daha seferi tamamlayamadan. Ancak insanlıktan nasibini almamış bir birey böyle bir yorum yapabilir bilmem anlatabildim mi ? Ancak böyle yorumlar yapman çok normal senin gibi sıfatsız ve niteliksiz bir insan kabin memurunun ne iş yaptığından nasıl yaşadığından haberi bile olmaz. Koş bu sayfalarda Afrika'da sinek sokup ölüm döşeğine düşen arkadaşımız var git oraya da naz yaz.. Hadi abisi
  • şimdi dikiş izi olacak elinde işten de çıkarır bu thy zihniyeti.Malum bu alımlarda (torpili olmayanları) görünen bir yerinde dikiş izi yanık izi vs olanları almadı.Ama ne hikmetse şuan eğitimde bu durumda olup girmiş olan birileri var! Bu kul hakkını nasıl ödeyecek herşeye dini alet eden zihniyet???
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • bu kadar çok akıllı zeki olan insanların burda toplanıp bu yorumları yapması çok garip. Yeterince boş vaktiniz oluyo sanırım burada bu şekilde yazmak için allah size akıl fikir versin
  • Kabin memurları da pek bi nazlı oluyorlar canım....Bir de emergency eğitimi alıyorlar. Küçücük bir bantla kapatılacak olan kesikten bu kadar nem kapan kabin memuru, gerçek acil durumda ne yapar acaba? Uçmak istemedi herhalde ve o yüzden kendi elini keserek, hizmet etmek yerine ense yapmayı tercih etti. Öyle değil mi? Kedi şeyini görmüş, yara zannetmiş durumu söz konusu.
  • Tek işiniz pegasusa sallamak
  • katmandu pilotlarına ne oldu bilgi verebilir misiniz? Umarım işten atmamışlardır.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan TK50 sefer sayısı ile Japonya'nın başkenti Tokyo'ya hareket eden Türk Hava Yolları uçağının kabin memuru Şule Namoğlu, servis sırasında elini kesince uçak Trabzon Havalimanı’na iniş yaptı. 

Japonya’ya gitmek için havalanan TC-JNO tescilli Airbus A330 tipi THY uçağının İstanbul'dan kalkış yapmasından sonra görevli kabin memur Şule Namoğlu, servis sırasında elini kesti. Kabin memuru Namoğlu’nun elinde ciddi kesik meydana gelmesi sonrasında kaptan pilot Trabzon Havalimanı'na iniş yapma kararı aldı.

Saat 17.00 sıralarında Trabzon'a iniş yapan uçaktan alınan kabin memuru Namoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne götürüldü. Eline üç dikiş atılan ve sağlık durumunun iyi olyduğu belirtilen Şule Namoğlu Trabzon'da kaldı.

THY uçağı ise yakıt ikmali yapıldıktan sonra saat 18.00'de Trabzon Havalimanı'ndan Tokyo Narita Havalimanı'na hareket etti.

THY kabin memuru elini kesti uçak Trabzon'a indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

kral ~ 9 yıl önce
Hayatım elini kestirdi şu anda yanındayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
(Iphone uygulaması ) :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Handsoma herkes seni çok seviyor ha. Sığdırası geliyo milletin. Sana var ya yasla1A SID ile kalkar yardır1B arrival ile çakarım. Akıllı ol handsoma. Mööööö Öküz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akılsızlaraAKIL ~ 9 yıl önce
Eleştiri sınırını aştığı için sansürlemeyi unuttuğunuz B52 diye bir yorum daha var.. Bu aklı zevat arkadaşa mantık çerçevesinde ben açıklama yapayım. Ancak altın semer sadece altın semerdir anlaşılmıştır herhalde.. Tokyo Narita en uzun uçuşlardan bir tanesi 13 saati var kafadan Trabzon İstanbuldan 2 saat eder. Bu kız elini businessda cam bardak kırılınca kesmiştir muhtemelen zaten bir 30 dakika da kanı durdurmaya iyi misin filan falanıyla geçmişdir. 13 Saat diyorum 3 DİKİŞ ATILMIŞ. O kız kan kaybından ölürdü daha seferi tamamlayamadan. Ancak insanlıktan nasibini almamış bir birey böyle bir yorum yapabilir bilmem anlatabildim mi ? Ancak böyle yorumlar yapman çok normal senin gibi sıfatsız ve niteliksiz bir insan kabin memurunun ne iş yaptığından nasıl yaşadığından haberi bile olmaz. Koş bu sayfalarda Afrika'da sinek sokup ölüm döşeğine düşen arkadaşımız var git oraya da naz yaz.. Hadi abisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Altın semer ilk aklına gelen ilk örnek olduğuna göre sana çok semer vurdular herhalde. Bu bir....ikincisi bu tür yalaka mesajlar atarak kimseye bedava bilet veya extra içecek vermezler. Ayrıca 30 dk. kan durdurmaya harcandı ise, daha baştan bu ekiplerin profesyonelliklerinden şüphe etmekte haklıyım, ayrıca 30 dk. kan kaybı ne kadar küçük bir yara olduğuna işarettir. Tamam mı tosunum? Haaa....bir şey daha...eğer Afrika sinek meselesine gelirsek şayet; sadece hastahanede yatan kızımız değil, bir sürü uçucu aynı hastalık tedavisi görmüş. Bu hanım herhalde torpilli olmalı ki, hastahaneye yatmış zavallım. Başka bir yol bulmalı idi görevden kaçmak için. Bu yorumlarım da sana kapak olsun...abisi ( ! )
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
şimdi dikiş izi olacak elinde işten de çıkarır bu thy zihniyeti.Malum bu alımlarda (torpili olmayanları) görünen bir yerinde dikiş izi yanık izi vs olanları almadı.Ama ne hikmetse şuan eğitimde bu durumda olup girmiş olan birileri var! Bu kul hakkını nasıl ödeyecek herşeye dini alet eden zihniyet???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllılar ~ 9 yıl önce
bu kadar çok akıllı zeki olan insanların burda toplanıp bu yorumları yapması çok garip. Yeterince boş vaktiniz oluyo sanırım burada bu şekilde yazmak için allah size akıl fikir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siz ? ~ 9 yıl önce
peki siz napıyorsunuz burada bu kadar boş insanın yazdıklarını okuyacak kadar boşsunuz galiba.
B-52 ~ 9 yıl önce
Kabin memurları da pek bi nazlı oluyorlar canım....Bir de emergency eğitimi alıyorlar. Küçücük bir bantla kapatılacak olan kesikten bu kadar nem kapan kabin memuru, gerçek acil durumda ne yapar acaba? Uçmak istemedi herhalde ve o yüzden kendi elini keserek, hizmet etmek yerine ense yapmayı tercih etti. Öyle değil mi? Kedi şeyini görmüş, yara zannetmiş durumu söz konusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flypgs ~ 9 yıl önce
Tek işiniz pegasusa sallamak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oldu? ~ 9 yıl önce
katmandu pilotlarına ne oldu bilgi verebilir misiniz? Umarım işten atmamışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000