04 Aralık 2014, Perşembe 11:32:04

THY İPTAL ETTİ… PEGASUS 6 SAAT RÖTARLI UÇACAK!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Merzifon arasında gerçekleştirilmesi planlanan uçuşları iptal edildi. Pegasus Havayolları’nın seferi de 6 saat rötara girdi.
  • sabah altıda sis olur çoruma acil havaalanı lazım
  • Uçuş bugünde iptal. Merzifonda 06:30 -08:00 saatleri SİS saatidir. Gece 22:30 Istanbul-Merzifon - Sabah 06:05 Merzifon-Istanbul seferleri sis sebebi ile hiç iptal olmazdı. 1-2 defa aşırı kar yağışından iptal olmuştu. Eski tarife en iyi tarifeydi.
  • gece gelip, sabah dönüş seferlerinde sis olmuyordu. Merzifon'da sabah 08:00 sis saatidir. Meydan personeli Çorumlular ahkam kesmesin.
  • Merzifonda ki hava durumunu bile bile sabahin altisina isteyen değerli merzifon yolcularimizi cani gönülden tebrik ediyorum. Bir merzifonumuz eksikti sabah, o da tam oldu.

Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle güney doğu bölgesine gerçekleştirilmesi gereken uçuşlarda aksama yaşanıyordu. Bugün de Amasya etkili olan yoğun sis nedeniyle THY’nin İstanbul-Merzifon arasında gerçekleştirilmesi planlanan uçuşları karşılıklı olarak iptal edildi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları’nın bu sabah tarifeli olarak 06:00’da gerçekleştirilmesi gereken TK2854 sefer sayılı İstanbul-Amasya(Merzifon) uçuşu ile 08:20’de yapılması planlanan TK2855 sefer sayılı Amasya-İstanbul uçuşu Merzifon üzerinde etkili olan sis nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Meydan üzerinde görüş mesafenin limit altına düşmesi nedeniyle Pegasus Havayolları da 08:00’da gerçekleştirilmesi gereken PC276 sefer sayılı uçuşunu 6 saat gecikmeyle yapma kararı aldı. Pegasus’un İstanbul-Amasya arasındaki uçuşunun tahmini olarak 14:00’da yapılması planlandı.

©AirportHaber.com

THY İPTAL ETTİ… PEGASUS 6 SAAT RÖTARLI UÇACAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

nappan ~ 9 yıl önce
sabah altıda sis olur çoruma acil havaalanı lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nappana ~ 9 yıl önce
Hemen yapalım paşam. Nereye istersin ? Hasan Zahir uygunmu size çok yakın?
yerpersoneline ~ 9 yıl önce
Uçuş bugünde iptal. Merzifonda 06:30 -08:00 saatleri SİS saatidir. Gece 22:30 Istanbul-Merzifon - Sabah 06:05 Merzifon-Istanbul seferleri sis sebebi ile hiç iptal olmazdı. 1-2 defa aşırı kar yağışından iptal olmuştu. Eski tarife en iyi tarifeydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyhm ~ 9 yıl önce
gece gelip, sabah dönüş seferlerinde sis olmuyordu. Merzifon'da sabah 08:00 sis saatidir. Meydan personeli Çorumlular ahkam kesmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yhm ~ 9 yıl önce
Merzifonda ki hava durumunu bile bile sabahin altisina isteyen değerli merzifon yolcularimizi cani gönülden tebrik ediyorum. Bir merzifonumuz eksikti sabah, o da tam oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
irecep ~ 9 yıl önce
Oturduğun yerden ahkam kes, herkes keyfinden gidiyor ya....
2. gün ~ 9 yıl önce
Ah be recebim bak 2. günde iptal. yine sisten. Olsa tükan senin... :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000