05 Şubat 2014, Çarşamba 09:30:11

THY IPAD DAĞITACAK

Uçakta kağıt israfını en aza indirgemek ve operasyonu hızlandırmak isteyen THY, bin 940 kabin amirine ipad (tablet bilgisayar) dağıtacak.
  • Binmezsin olur diyen kisi (kabin memuru?) kardesim sen maasini tam zamaninda aliyomusun? Asgari ucretemi calisiyosun? İngiliz-isvicre (Genellikle AB) havayollarindaki kabin memurlari gulucukler sacarken ortaliga sen isini yaparken niye suratin hep asik?
  • Sen sanki işini düzgün yapıyosun da konuş tabi. O ipadlerde oyun oynansın da raporu görürsünüz!
  • "Neyi kıskanacam.Senin gibi garsonu mu.Dikkat et benim uçuşuma denk gelme" sen kimi neyinle tehdit ediyorsun.yolcu musun? Kaptan mısın ? Adını airbus koymakla kendini ne sandıysan her neysen o garson dediğin kişiler emin ol senden daha değerlidir tut ki garsonlar derdi tasası sana mı düştü
  • Avrupa ve Kuzey Avrupada hatta dunyanin muhtelif havalimanlarinda sistem elektronik faktura ve irsaliye.Bizimkiler illa imza gorecek kagida bakmadan algilayamadigi icin bir torba kagit her gelis ve gidiste bir o kadar da istasyonda kullanim ve zaman harcayip sonra depo kira gideri yetmedi her ucaga iki personel gonder ucagi takip etsin.Yetmedi bu kagidin ucretini zaten sen den yer handling firmasi alirken yetmedi,yer handling firmasi ucagin tum hizmetlerini elektronik yapiyor.Biz daha iyiyiz guvenmiyoruzya her ucaga iki personel sonra iki saat ucusta kalip ofis calismasi hepsi maliyet.Fakat anlayamadigim konu acaba bu IPAD a yuklediginiz elektronik dosya her dilde ayri baski halindemi olacak yoksa formatlimi olacak.Acaba arkadaslarimiz bu dosyalari online olarak merkez uniteye gonderip telex mi cekecekler yada yurt disi istasyonla uyumlu calisip uyumsuzluk durumun da sorumluluk kimde olacak amir mi yer handling mi yoksa ucus noktasindaki personel mi?Bilgiden noksan olan sinifta kalir.
  • Acaba ipadler lüzümsüz işlerde , oyunlarda ve web lerde kullanılmaya başlayınca bunlarıda sisteme raporlayacak mı? Raporlamalı.
  • Süper karar iş yükünü azaltma ve hızlandırma artı kırtasiye masrafından tasarruf, ne alaka demeyin havacilikta harcanilan kağıtların 3 aylık masrafı bile yüzlerce ipad eder
  • Biktik ztn bu amirlerden, ztn hic bi is yaptiklari yok, bi de oyun oynayacaklar basimizda. tek bildikleri raporla tehdit etmek!!!
  • artık çay kahve dağıttıktan sonra galley'de oturup angry birds oynama keyfi sizleri bekliyor :)
  • Pegasus da dağıtacak dşyen arkadaş abartılı dalga geçmiş. Pegasus dağıtsa ipad parasını ekiplerden alır, karşılığında çinden 50 dolara getirtir
  • Resimdeki ipadde lido charti gozukuyor. Demek kokpitte onlar ucacak artik

Kabin Hizmetleri Başkanlığı, Dijital Kabin Yönetim Sistemi’ni uygulamaya koydu. Kabin amirlerinin ve  merkezi yönetimin etkin bilgi paylaşımı ile birlikte bilgiye ulaşım hızını artırmak, zamanı daha etkin kullanarak  verimliliği ve çalışanların motivasyonunu yükseltmek ve kağıt tasarrufu sağlamak amacıyla  Dijital Kabin Yönetim Sistemini uygulamaya koyan THY, bin 940 kabin amirine ipad dağıtacak. Toplam 7 bin kabin personeli bulunan THY, kabin amirlerine ipad dağıtarak kabin amirlerinin sorumluluklarındaki raporlamaları çok daha kolay yapmalarını sağlayacak.

Şubat ayının son haftasına kadar uygulama ve cihaz testlerini yapacak olan THY, Mart ayının ilk günlerinden itibaren ipad dağıtımlarına başlayacak.

Kabin amirleri ipad’ler sayesinde, Uçak Suyu Takip Formu, Temizlik Geri Bildirim Formu, Kabin Arıza Defteri, Temizlik Malzeme Yükleme İrsaliyesi,  Kabin Ekibi Listesi, Kabin Raporları, Stok Listesi Formu, Temizlik Malzeme Formu, Kabin Amiri Bilgi Akarım Formu,  Kabin Ekibi Performans Değerlendirme Anketi ve diğer dokümanları dijital ortamda kullanabilecek.

 ©AirportHaber.com ÖZEL 

THY IPAD DAĞITACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Binmezsin olur diyen kisi (kabin memuru?) kardesim sen maasini tam zamaninda aliyomusun? Asgari ucretemi calisiyosun? İngiliz-isvicre (Genellikle AB) havayollarindaki kabin memurlari gulucukler sacarken ortaliga sen isini yaparken niye suratin hep asik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 10 yıl önce
Sen sanki işini düzgün yapıyosun da konuş tabi. O ipadlerde oyun oynansın da raporu görürsünüz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özlem ~ 10 yıl önce
"Neyi kıskanacam.Senin gibi garsonu mu.Dikkat et benim uçuşuma denk gelme" sen kimi neyinle tehdit ediyorsun.yolcu musun? Kaptan mısın ? Adını airbus koymakla kendini ne sandıysan her neysen o garson dediğin kişiler emin ol senden daha değerlidir tut ki garsonlar derdi tasası sana mı düştü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amitos ~ 10 yıl önce
Avrupa ve Kuzey Avrupada hatta dunyanin muhtelif havalimanlarinda sistem elektronik faktura ve irsaliye.Bizimkiler illa imza gorecek kagida bakmadan algilayamadigi icin bir torba kagit her gelis ve gidiste bir o kadar da istasyonda kullanim ve zaman harcayip sonra depo kira gideri yetmedi her ucaga iki personel gonder ucagi takip etsin.Yetmedi bu kagidin ucretini zaten sen den yer handling firmasi alirken yetmedi,yer handling firmasi ucagin tum hizmetlerini elektronik yapiyor.Biz daha iyiyiz guvenmiyoruzya her ucaga iki personel sonra iki saat ucusta kalip ofis calismasi hepsi maliyet.Fakat anlayamadigim konu acaba bu IPAD a yuklediginiz elektronik dosya her dilde ayri baski halindemi olacak yoksa formatlimi olacak.Acaba arkadaslarimiz bu dosyalari online olarak merkez uniteye gonderip telex mi cekecekler yada yurt disi istasyonla uyumlu calisip uyumsuzluk durumun da sorumluluk kimde olacak amir mi yer handling mi yoksa ucus noktasindaki personel mi?Bilgiden noksan olan sinifta kalir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Acaba ipadler lüzümsüz işlerde , oyunlarda ve web lerde kullanılmaya başlayınca bunlarıda sisteme raporlayacak mı? Raporlamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
super ~ 10 yıl önce
Süper karar iş yükünü azaltma ve hızlandırma artı kırtasiye masrafından tasarruf, ne alaka demeyin havacilikta harcanilan kağıtların 3 aylık masrafı bile yüzlerce ipad eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 10 yıl önce
Biktik ztn bu amirlerden, ztn hic bi is yaptiklari yok, bi de oyun oynayacaklar basimizda. tek bildikleri raporla tehdit etmek!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/A ~ 10 yıl önce
sen işini düzgün yap kimse rapor etmez seni edersede sana bişi olmaz
kabincilere müjde ~ 10 yıl önce
artık çay kahve dağıttıktan sonra galley'de oturup angry birds oynama keyfi sizleri bekliyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Urzaiz ~ 10 yıl önce
Çay kahve dağıtmak mı.Onları görevi uçuş güvenliği dostum.,garsonluk değil. :)
Flypgs ~ 10 yıl önce
Pegasus da dağıtacak dşyen arkadaş abartılı dalga geçmiş. Pegasus dağıtsa ipad parasını ekiplerden alır, karşılığında çinden 50 dolara getirtir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 10 yıl önce
Resimdeki ipadde lido charti gozukuyor. Demek kokpitte onlar ucacak artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000