18 Eylül 2012, Salı 10:46:57

THY İLE SUNEXPRESS UÇAĞI ÇARPIŞTI

İstanbul-Hamburg seferini yapan THY’ye ait Airbus 321 tipi uçak Hamburg Havaalanı’nda körüğe yanaşırken SunExpress Havayolları uçağına çarptı.
  • Uçakların kokpitin de kesin TGS den birileri vardı o anda... yoksa çarpışma falan olmazdı.. Adamlar uçaklara çarpmayınca birbirlerine çarpıyorlar..
  • Sunexpresste kokpit sikayetlerin fuzuli kismlari yanit bulurken , esas sorun olan dusen kalite , kazanc ve artan is yuku sikayetlerinin cevaplaadigini tum piyasa biliyor. Kimse zorla calismiyordur ancak havacilarin gonulden baglandigi sirketlerinin daha iyiye gitmelerini istemeleri kadar dogal bir icgudu olamaz. Calisanlarina deger verilmedigini hisseden sahislar sitemlerini dile getiriyorlar. Lutfen biraz destek olalim . Ne olursa olsun sxs te calisanlar bizim pilotlarimiz isci arkadaslarimiz. Haklarini aramalarina destek olalim.
  • Yonetimin ahini alan calisanlardan dolayi basina problem geliyor olmasin sirketin acaba ? Profesyonel destegi ihtiyac gercegi gormeyenlere goremeyenlere gerklidir . Bence siz bir gorunseniz daha iyi olur. Calisanlar mutsuz efendim . Hersey olur.
  • hemen bu astronotların lisansını iptal edeceksin..buğün yerde çarpışan yarın havadada çarpışır
  • İş sebebi ile tanımış oluğum Kaptan'ın nasıl bir insan olduğunu çok iyi biliyorum. Dünya iyisi ve işin de de son derece mükemmel olan, disiplinli, ve parmakla gösterilecek kadar işini iyi yapan birisi. Talihsiz bir kaza sonucu hem de meslektaşları tarafından acımasızca eleştirilmesini açıkça ne mantığım ne de vicdanım kabul edebildi. Hele ki, " Kaptanlar içkiliyimiş" yorumu için, Yuh dedim. Zira normal hayatında dahi içkiyi sevmediğini bildiğim Kaptanın uçuşta içkili olması korkunç ve zalimce bir yorum. Gerçekten biz Türklerin düşmanları uzakta aramamıza gerek yok. En yakınlarımız bize yeter. Kaza geçiren iki pilota da THY camiasına da büyük geçmiş olsun diyorum.
  • Sizi ve o kaptanı tanımıyorum ancak bence herkes iflah olur, kalbi kötü olan iflah olmaz, başkasını böyle bir ortamda kötulemeniz ne kötü ne zavallı..
  • Yorumunuza tamamen katılıyorum, ancak ben su kökenliyim en ıyı biz biliriz diye hava atan diğerlerini küçük gören arkadasların daha çok olaylara karıştıklarını görmekteyiz ve bunları hoş görmüyoruz, onları sevmiyoruz..
  • Bu dalga geçilecek ya da linç girişiminde bulunulacak bir konu değil. Kazadır, olur. Her iki şirketin de ekiplerine geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
  • Ah bu ulaştırmacılar, ah bu astronotlar..
  • Bayram ve Başbarut kaptanlar görevlerini iyi yapan profesyonellerdir. Varsa bile hatayı herkes yapabilir. Olumsuz yorum yazanlarin havacılıkla alakalarının olmadığından eminim.

Türk Hava Yolları uçağı Almanya’nın Hamburg kentinde talihsiz bir kaza yaşadı. Kaptan pilot Hakan Bayram ve ikinci pilot Mehmet Murat Başbarut idaresindeki uçak, İstanbul-Hamburg seferi sonunda körüğe yanaşırken körükte duran SunExpress uçağına çarptı.

THY’ye ait TC-JRS kuyruk tescilli Airbus 321 tipi uçak ve o sırada hemen yan körükte bulunan SunExpress Havayolları’nın Boeing 737-800 tipi uçağı, kaza sırasında hafif şekilde hasar aldı. Kanat ucu hasar alan 180 yolculu THY uçağı seferden çekildi. Yolcular bir başka uçakla Hamburg’dan İstanbul’a getirildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY İLE SUNEXPRESS UÇAĞI ÇARPIŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Uçakların kokpitin de kesin TGS den birileri vardı o anda... yoksa çarpışma falan olmazdı.. Adamlar uçaklara çarpmayınca birbirlerine çarpıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merci ~ 12 yıl önce
Sunexpresste kokpit sikayetlerin fuzuli kismlari yanit bulurken , esas sorun olan dusen kalite , kazanc ve artan is yuku sikayetlerinin cevaplaadigini tum piyasa biliyor. Kimse zorla calismiyordur ancak havacilarin gonulden baglandigi sirketlerinin daha iyiye gitmelerini istemeleri kadar dogal bir icgudu olamaz. Calisanlarina deger verilmedigini hisseden sahislar sitemlerini dile getiriyorlar. Lutfen biraz destek olalim . Ne olursa olsun sxs te calisanlar bizim pilotlarimiz isci arkadaslarimiz. Haklarini aramalarina destek olalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airiner a yazan arkadasa ~ 12 yıl önce
Yonetimin ahini alan calisanlardan dolayi basina problem geliyor olmasin sirketin acaba ? Profesyonel destegi ihtiyac gercegi gormeyenlere goremeyenlere gerklidir . Bence siz bir gorunseniz daha iyi olur. Calisanlar mutsuz efendim . Hersey olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dako ~ 12 yıl önce
hemen bu astronotların lisansını iptal edeceksin..buğün yerde çarpışan yarın havadada çarpışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçmimar ~ 12 yıl önce
İş sebebi ile tanımış oluğum Kaptan'ın nasıl bir insan olduğunu çok iyi biliyorum. Dünya iyisi ve işin de de son derece mükemmel olan, disiplinli, ve parmakla gösterilecek kadar işini iyi yapan birisi. Talihsiz bir kaza sonucu hem de meslektaşları tarafından acımasızca eleştirilmesini açıkça ne mantığım ne de vicdanım kabul edebildi. Hele ki, " Kaptanlar içkiliyimiş" yorumu için, Yuh dedim. Zira normal hayatında dahi içkiyi sevmediğini bildiğim Kaptanın uçuşta içkili olması korkunç ve zalimce bir yorum. Gerçekten biz Türklerin düşmanları uzakta aramamıza gerek yok. En yakınlarımız bize yeter. Kaza geçiren iki pilota da THY camiasına da büyük geçmiş olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basbarut Kptnı kotuleyen arkadas.. ~ 12 yıl önce
Sizi ve o kaptanı tanımıyorum ancak bence herkes iflah olur, kalbi kötü olan iflah olmaz, başkasını böyle bir ortamda kötulemeniz ne kötü ne zavallı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sammy ye ~ 12 yıl önce
Yorumunuza tamamen katılıyorum, ancak ben su kökenliyim en ıyı biz biliriz diye hava atan diğerlerini küçük gören arkadasların daha çok olaylara karıştıklarını görmekteyiz ve bunları hoş görmüyoruz, onları sevmiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yummy ~ 12 yıl önce
Bu dalga geçilecek ya da linç girişiminde bulunulacak bir konu değil. Kazadır, olur. Her iki şirketin de ekiplerine geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık.. ~ 12 yıl önce
Ah bu ulaştırmacılar, ah bu astronotlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sammy ~ 12 yıl önce
Bayram ve Başbarut kaptanlar görevlerini iyi yapan profesyonellerdir. Varsa bile hatayı herkes yapabilir. Olumsuz yorum yazanlarin havacılıkla alakalarının olmadığından eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000