30 Aralık 2010, Perşembe 16:30:10

THY İLE İLGİLİ MÜTHİŞ İDDİA

Bosna'da yayımlanan bir gazete, THY'nin BH Airlines'ın kalan yüzde 51 hissesini de alacağını yazdı.
  • 2 ucagi olan bir şirketi satin almasimi muthiş bir iddia ? komik oluyor cidden ..:))thy azicik buyu artik.. azcik buyu...rakiplerin ne yapiyor sen nelerle ugrasiyorsun..
  • YÜRÜ BE THY.BALKANLARDAKİ MÜSLÜMAN, TÜRK,ARNAVUT,BOŞNAK VE DİĞER KARDEŞLERİMİZDE THY GİBİ BİR KALİTEYİ HAK EDİYOR.DEVLET THY NİN TÜRKİYENİN TANITIMINA VERDİĞİ KATKILARDAN DOLAYI MİNNETTAR OLMALI.KOBE OLAYI BAŞLI BAŞINA YIKTI ENGELLERİ.ERMENİ DAVASI BİLE BİZİM LEHİMİZE DÖNECEK.BAŞKA BİR HAVAYOLUNDA ÇALIŞIYORUM.VE BÜYÜK AĞABEY THY Yİ BU HAMLELERİNDEN DOLAYI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM.DİĞER ŞİRKETLER PATRONLARIMIZIN AMA THY HEPİMİZİN.ONU KORUYACAĞIZ VE KOLLAYACAĞIZ.AMA OBJEKTİFLİĞİMİZDEN ASLA SAPMADAN.
  • Neden olmasın ki balgibi de olur THY satın alır ve güzel de olur. Bh havayollarını kısa sürede istenilen düzeye getirir..
  • Bunun olabilmesi için Bosna Hersek'in Avrupa Birliğinden vazgeçmesi gerekir, yada BH airlines THY ye devredilince Bosna Hersek'in bayrak taşıyıcısı olmayacak. Aynısı LOT yada JAT için de geçerli THY, LOT'u alsın diye Polonya Avrupa Birliğinden çıkmaz. Ancak bu şirketler ülkelerinin bayrak taşıyıcısı konumlarını kaybederse THY alabilir. Tabi bunların hepsi Türkiye'nin AB üyeliğinin olası görünmemesi üzerine yazılmıştır.
  • Lufthansa, Avusturya Hava Yollarını tamamen satın aldıysa THY neden BH Airlines almasınki? Hayırlı olsun.
  • Ülkeler arasında imzalanan ikili sivil havacılık anlaşmalarının hemen hemen hepsinde bir ülke diğerine der ki, ben senin atayacağın havayolu şirketine uçuş müsadesi vereceğim ama atayacağın şirketin hisselerinin %50 den fazlası veya o şirketin etkin kontrolü başka ülke vatandaşlarının eline geçerse, o zaman verdiğim uçuş müsadesini geri alabilirim, zira o havayolu artık başka bir ülkenin havayolu sayılır.
  • BH sonra LOT .

Bosna'da yayımlanan Dnevni Avaz gazetesi, Türk Hava Yolları'nın , Müslüman-Hırvat Federasyonu'nun resmi havayolu olan BH Airlines şirketinin kalan yüzde 51 hissesini de gelecek yılın başında satın alacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları, BH Airlines'ın yüzde 49'unu 2008 yılında ortaklık anlaşması yoluyla satın almış, şirketin 5 milyon Euro'luk uçak kiralama masrafını üstlenerek 5 milyon Euro daha ilave yatırım yapacağını belirtmişti.

Bosna havayolu şirketinin yetkilileri gazeteye yaptıkları açıklamada satışın, kurulması beklenen yeni Müslüman-Hırvat Federasyonu hükümetinin göreve gelmesinin ardından gerçekleşeceğini söylediler.

THY İLE İLGİLİ MÜTHİŞ İDDİA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
2 ucagi olan bir şirketi satin almasimi muthiş bir iddia ? komik oluyor cidden ..:))thy azicik buyu artik.. azcik buyu...rakiplerin ne yapiyor sen nelerle ugrasiyorsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YÜRÜ BE THY.BALKANLARDAKİ MÜSLÜMAN, TÜRK,ARNAVUT,BOŞNAK VE DİĞER KARDEŞLERİMİZDE THY GİBİ BİR KALİTEYİ HAK EDİYOR.DEVLET THY NİN TÜRKİYENİN TANITIMINA VERDİĞİ KATKILARDAN DOLAYI MİNNETTAR OLMALI.KOBE OLAYI BAŞLI BAŞINA YIKTI ENGELLERİ.ERMENİ DAVASI BİLE BİZİM LEHİMİZE DÖNECEK.BAŞKA BİR HAVAYOLUNDA ÇALIŞIYORUM.VE BÜYÜK AĞABEY THY Yİ BU HAMLELERİNDEN DOLAYI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM.DİĞER ŞİRKETLER PATRONLARIMIZIN AMA THY HEPİMİZİN.ONU KORUYACAĞIZ VE KOLLAYACAĞIZ.AMA OBJEKTİFLİĞİMİZDEN ASLA SAPMADAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden olmasın ki balgibi de olur THY satın alır ve güzel de olur. Bh havayollarını kısa sürede istenilen düzeye getirir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunun olabilmesi için Bosna Hersek'in Avrupa Birliğinden vazgeçmesi gerekir, yada BH airlines THY ye devredilince Bosna Hersek'in bayrak taşıyıcısı olmayacak. Aynısı LOT yada JAT için de geçerli THY, LOT'u alsın diye Polonya Avrupa Birliğinden çıkmaz. Ancak bu şirketler ülkelerinin bayrak taşıyıcısı konumlarını kaybederse THY alabilir. Tabi bunların hepsi Türkiye'nin AB üyeliğinin olası görünmemesi üzerine yazılmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lufthansa, Avusturya Hava Yollarını tamamen satın aldıysa THY neden BH Airlines almasınki? Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ülkeler arasında imzalanan ikili sivil havacılık anlaşmalarının hemen hemen hepsinde bir ülke diğerine der ki, ben senin atayacağın havayolu şirketine uçuş müsadesi vereceğim ama atayacağın şirketin hisselerinin %50 den fazlası veya o şirketin etkin kontrolü başka ülke vatandaşlarının eline geçerse, o zaman verdiğim uçuş müsadesini geri alabilirim, zira o havayolu artık başka bir ülkenin havayolu sayılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BH sonra LOT .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000