06 Temmuz 2012, Cuma 12:01:58

THY İKİ ÜLKEYE KÖPRÜ OLDU

Türk Hava Yolları’nın Fildişi Sahili’ne başlattığı seferler şimdiden sonuç vermeye başladı…
  • sisirin bakalım ne olacak bu memleketın hali
  • fildişinde yaşayan biri olarak bu ziyaretin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Thy yöneticilerine ve türk işadamlarına şahsi başarılarından dolayı teşekkür ederim .ülkemiz adına ve işadamlarımız adına fildişindeki pazardan pay almak adına çok başarılı bir hizmet olmuştur.Başarılarınızın devamını temmenni ederim.
  • hele oğlanın üstündekine hiç başbakan oğluna benziyomu buda güzel mütevazi devlet başkanı ailesi....
  • Boyle saygısızlık ulkem adına rezalet. 2023 hedefini koyanlar boyle elçilere çalışıyorsa hedeflerini gözden geçirsinler.sadaece fildisi degil baska ülkelerde ayni rezalet elçilerimiz gorev yapmıyor sadece noterim yapıyorlar. İlgililerin dikkatine....
  • dun bir bugun iki. valla guzel is. gelsinler tabii canim. ama bolge iki yil oncesine kadar cok sikintiliydi. insallah istikrar devam eder. hayirli olsun. tebrikler.
  • vip de gümrük kontrolü yok.ayrıca duty free de yok.bırakta biraz ktkı yapsın ülkeye alışveriş yapsın.oradan geçmesi daha iyi.buarada bayan kendini obamanın eşine benzetmiş.sç şekli suratı elbiseleri falan...araştırılsın araştırılsın:))
  • Resmen hanımları çarşıya göndermişler; keşke ülke başbakanının kendisi de gelseydi. Ama iyi tanıtım olmuştur Fildişi'nde.
  • THY sitesinden Abidjan fiyatlarını goremiyorum. Sorun sadece bende mi yoksa?
  • Gerekli gereksiz kisiler VIP ten gecerken First Lady yi kuyruga sokmak tam bir terbiyesizlik.Sorumlular cezalandilrilmali.Bizim basimiza boyle bir sey Avrupa da gelse bize irkcilik yapiliyor derdik

THY sürekli olarak artırdığı yurtdışı seferlerine geçtiğimiz günlerde Fildişi Sahili’nden Abidjan’ı da eklemişti. Başlatılan seferler nedeniyle mutluluk duyduğunu ifade eden Fildişi Sahili Başbakanı’nın eşi Ahoussou Kouadio Nee Braud Patricia Monique bugün İstanbul’a geldi.

10 günlük bir seyahat için çocukları ile birlikte Türkiye’ye gelen Başbakan’ın eşi Ahoussou Kouadio Nee Braud Patricia Monique ve İçişleri Bakanı’nın eşi Abedenego Nee Djiro Irene Diako Abidjan seferlerinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

İstanbul’a gelen Monique, Türkiye hakkında çok şey duyduğunu ve 10 gün boyunca seyahatin keyfini çıkaracağını belirterek, “İki ülkenin ilişkileri açısında son derece olumlu bir hamle olmuştur. THY’ye teşekkür ederiz. Bu sefer bizi gerçekten çok mutlu etti” dedi.

 

THY İKİ ÜLKEYE KÖPRÜ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sisirin bakalım ne olacak bu memleketın hali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fildişi fatihi ~ 12 yıl önce
fildişinde yaşayan biri olarak bu ziyaretin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Thy yöneticilerine ve türk işadamlarına şahsi başarılarından dolayı teşekkür ederim .ülkemiz adına ve işadamlarımız adına fildişindeki pazardan pay almak adına çok başarılı bir hizmet olmuştur.Başarılarınızın devamını temmenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çocukların hale bak ... ~ 12 yıl önce
hele oğlanın üstündekine hiç başbakan oğluna benziyomu buda güzel mütevazi devlet başkanı ailesi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuannes ~ 12 yıl önce
Boyle saygısızlık ulkem adına rezalet. 2023 hedefini koyanlar boyle elçilere çalışıyorsa hedeflerini gözden geçirsinler.sadaece fildisi degil baska ülkelerde ayni rezalet elçilerimiz gorev yapmıyor sadece noterim yapıyorlar. İlgililerin dikkatine....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
washhh ~ 12 yıl önce
dun bir bugun iki. valla guzel is. gelsinler tabii canim. ama bolge iki yil oncesine kadar cok sikintiliydi. insallah istikrar devam eder. hayirli olsun. tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 12 yıl önce
vip de gümrük kontrolü yok.ayrıca duty free de yok.bırakta biraz ktkı yapsın ülkeye alışveriş yapsın.oradan geçmesi daha iyi.buarada bayan kendini obamanın eşine benzetmiş.sç şekli suratı elbiseleri falan...araştırılsın araştırılsın:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 12 yıl önce
Resmen hanımları çarşıya göndermişler; keşke ülke başbakanının kendisi de gelseydi. Ama iyi tanıtım olmuştur Fildişi'nde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THY sitesinden Abidjan fiyatlarını goremiyorum. Sorun sadece bende mi yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irkcilik ~ 12 yıl önce
Gerekli gereksiz kisiler VIP ten gecerken First Lady yi kuyruga sokmak tam bir terbiyesizlik.Sorumlular cezalandilrilmali.Bizim basimiza boyle bir sey Avrupa da gelse bize irkcilik yapiliyor derdik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000