17 Aralık 2010, Cuma 12:49:54

THY HOSTESİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, Antalya Vali Yardımcısı Ali Yener Elçin ile birlikte THY’de görev yapan bir hostesi de gözaltına aldı.
  • bende gurur duyuyorum :))
  • elbette her işin zorluğu var. ben de birçok mesleğe nazaran, çok daha fazla mesai yapmak zorunda olduğum bir işte çalışıyorum. ama çalışma şartlarımı kız arkadaşımınkiyle kıyasladığımda kendimi şanslı görüyorum. ben en azından gece 2de uyanmak, hergün en az 150 kişiye merhaba demek, bana edilen hakaretlere göz yummak, hafif meşrep insan gözüyle bakılmak, en önemli günlerde ailemden kilometrelerce uzakta olmak, günlerce hiç tanımadığım insanlarla anlaşmaya çalışmak zorunda kalmıyorum. yaptıkları iş gerçekten zor ve herkesin katlanacağı bir iş değil. ben kız arkadaşımla gurur duyuyorum ve yaptığınız genellemeleri, ahlakdışı yorumları kınıyorum.
  • 2 gündür yorumları takip ediyorum ama şirket ayrımı yapmaksızın kabin memurlarının geneline yapılan haksız eleştirilere daha fazla duyarsız kalamadım. benim kız arkadaşım da thy'de kabin memurluğu yapıyor ve bahsettiğiniz gibi gözü kapatıp da işe alınacak bir insan değil. her şeyden önce işini severek yapıyor, çünkü hayatını ordan kazandığı parayla idame ettirdiğinin farkında. benim kız arkadaşım ve onunla aynı işi yapan birçok kız arkadaşı; yaptığınız genellemelerin hiçbirine uymuyor. hepsi de çok tatlı insanlar.. verdiğiniz kötü örnekler de yok mudur? illaki vardır. ben de bankacılık yapıyorum ve benim meslektaşlarım arasında da buna benzer kötü örnekler var. ama bu, bütün bankacıların kötü olduğu anlamına gelmez.
  • thy calısanları kıskananlar yazar sevıyesızler dıye yazılmıs kımse kımseyı kıskanmaz dıkkatlı baktıgımızda ucus olsun yer olsun pek sevıyelı kısının calıstıgını gormuyoruz arkasında adamı olan gırıyor bır zerafet kısılık duzgun konusmaya bakılmıyor hele ucustakılerı alırken gozlerıne perde ındırıyor olmaları gerek
  • anlayamadığım şey bir çok kişi saldırmış yorum yapanlardan ama kız serbest bırakılmış. Demek ki henüz suçlu değil yani yargısız infaza gerek yok tacizdende dava açılan bir çok pilot oldu. bknz:google yani sakin olmakta yarar var hostes kkız ne yapmış şeker mi kaçırmış valizinde ?
  • arkadaşlar şunu unutmayalım ki bir arkadaşımızın göz altına alınması demek onun suçlu olduğunu göstermek, ayrıca nasıl şeker fabrikası yolsuzluğu ile bir hostesin hostesin ilişkisi olabileceğini sorguladınız mı. suçluluğu ispatlanmadıkça yorum yapmak iftira değildir de nedir?
  • Lütfen başlığınızı düzeltin.THY değil, SAGA hostesi olarak...TEŞEKKÜRLER
  • ne kadar sığ yorumlar yapıyorsunuz böyle? eğitim seviyeniz, aile görgünüz; yaptığınız yorumlarla ortada. herkesi bir tutamazsınız.
  • sabahın beşinde kaptanlarla görev yok bu ara sanırım :))
  • THY değil.SAGA da hostes...eeee...tükürdüğünüzü yalayın bakalım şimdi....

Ankara Özel Yetkili Savcısının Kayseri Şeker Fabrikası ile ilgili yürütüğü soruşturma kapsamında, daha önce Kayseri'de vali yardımcısı olarak görev yapan ve halen Antalya Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ali Yener Elçin, bu sabah izinli olarak geldiği Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Halen Ankara'da tutuklu olan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık'la olan ilişkileri nedeniyle gözaltına alındığı öğrenilen Ali Yener Elçin, işlemlerin ardından Ankara'ya götürüldü.

BİR HOSTES VE İŞADAMI DA GÖZALTINDA

Kayseri Şeker Fabrikalarında yolsuzluk yapıldığı iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Antalya Vali Yardımcısı ile bir hostes savcılığa sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Cemil Tuğtekin'in talimatı üzerine Vali Yardımcısı Elçin, THY'de hosteslik yaptığı bildirilen A.D. ve işadamı M.B. de gözaltına alındı.

Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Vali Yardımcısı Elçin Ankara'ya getirildi.

Vali yardımcısı ve birlikte hostes A.D. savcılığa sevk edilirken, işadamı M.B'nin halen Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde bulunduğu belirtildi. (Hürriyet)

THY HOSTESİ GÖZALTINA ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 13 yıl önce
bende gurur duyuyorum :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elbette her işin zorluğu var. ben de birçok mesleğe nazaran, çok daha fazla mesai yapmak zorunda olduğum bir işte çalışıyorum. ama çalışma şartlarımı kız arkadaşımınkiyle kıyasladığımda kendimi şanslı görüyorum. ben en azından gece 2de uyanmak, hergün en az 150 kişiye merhaba demek, bana edilen hakaretlere göz yummak, hafif meşrep insan gözüyle bakılmak, en önemli günlerde ailemden kilometrelerce uzakta olmak, günlerce hiç tanımadığım insanlarla anlaşmaya çalışmak zorunda kalmıyorum. yaptıkları iş gerçekten zor ve herkesin katlanacağı bir iş değil. ben kız arkadaşımla gurur duyuyorum ve yaptığınız genellemeleri, ahlakdışı yorumları kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2 gündür yorumları takip ediyorum ama şirket ayrımı yapmaksızın kabin memurlarının geneline yapılan haksız eleştirilere daha fazla duyarsız kalamadım. benim kız arkadaşım da thy'de kabin memurluğu yapıyor ve bahsettiğiniz gibi gözü kapatıp da işe alınacak bir insan değil. her şeyden önce işini severek yapıyor, çünkü hayatını ordan kazandığı parayla idame ettirdiğinin farkında. benim kız arkadaşım ve onunla aynı işi yapan birçok kız arkadaşı; yaptığınız genellemelerin hiçbirine uymuyor. hepsi de çok tatlı insanlar.. verdiğiniz kötü örnekler de yok mudur? illaki vardır. ben de bankacılık yapıyorum ve benim meslektaşlarım arasında da buna benzer kötü örnekler var. ama bu, bütün bankacıların kötü olduğu anlamına gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy calısanları kıskananlar yazar sevıyesızler dıye yazılmıs kımse kımseyı kıskanmaz dıkkatlı baktıgımızda ucus olsun yer olsun pek sevıyelı kısının calıstıgını gormuyoruz arkasında adamı olan gırıyor bır zerafet kısılık duzgun konusmaya bakılmıyor hele ucustakılerı alırken gozlerıne perde ındırıyor olmaları gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anlayamadığım şey bir çok kişi saldırmış yorum yapanlardan ama kız serbest bırakılmış. Demek ki henüz suçlu değil yani yargısız infaza gerek yok tacizdende dava açılan bir çok pilot oldu. bknz:google yani sakin olmakta yarar var hostes kkız ne yapmış şeker mi kaçırmış valizinde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar şunu unutmayalım ki bir arkadaşımızın göz altına alınması demek onun suçlu olduğunu göstermek, ayrıca nasıl şeker fabrikası yolsuzluğu ile bir hostesin hostesin ilişkisi olabileceğini sorguladınız mı. suçluluğu ispatlanmadıkça yorum yapmak iftira değildir de nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lütfen başlığınızı düzeltin.THY değil, SAGA hostesi olarak...TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar sığ yorumlar yapıyorsunuz böyle? eğitim seviyeniz, aile görgünüz; yaptığınız yorumlarla ortada. herkesi bir tutamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sabahın beşinde kaptanlarla görev yok bu ara sanırım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY değil.SAGA da hostes...eeee...tükürdüğünüzü yalayın bakalım şimdi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000