07 Şubat 2012, Salı 19:25:57

THY HANGİ ŞİRKETLE ANLAŞTI?

İki havayolu şirketi arasındaki işbirliğini içeren anlaşma, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile Ariana Üst Yöneticisi (CEO) Naser Ahmet Hakimi tarafından THY Teknik A.Ş'de düzenlenen törenle imzalandı.
  • yabancı pilot alanın şutları Sabri gibi olsun!
  • şu an elden çıkarılan a 340'lar thy'nin kendi malı değil kiralık uçaklardır.hangi şirketlere verileceğini uçağın sahibi belirler.
  • LUFTHANSA YADA EMIRATES VEYA QUANTAS İLE ORTAKBİR ŞEYLER YAPACAK DEĞİLYA... ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİ OLAN BİR ÜLKEYLE YAPILAN BİR ANLAŞMA SİYASETTEN İBARETTİR.. TABİKİ OLAN YİNE ORADA GÖREV YAPACAK PERSONELE OLACAK.. GEÇEN SENE ORADAKİ KALINAN OTELE İNTİHAR BOMBA EYLEMİ YAPILDIĞINI VE SAGA HAVA YOLLARININ BİR İSPANYOL PİLOTUNUN CAN VERDİĞİNİ HATIRLARSANIZ NE DEMEK İSTEDEĞİMİ DE ANLARSANIZ HERHALDE... KİME HAYIRLI OLUYORSA; HAYIRLI OLSUN...!!!
  • bu güzel yorumunuzu kutlarim. tskler
  • Afganistanlı kardeslerimize 340'ı layik gören arkadaş ! Hangarda ne zaman bir afgan uçağı gelse uçağı perişan halde görünce içimiz burkuluyor üzülüyoruz, müslüman dünyasının çok daha güçlü ve zengin olmasını diliyoruz. Saygılar...
  • thy elden çıkarmak istediği 340'ları verse ye afganlara
Törende konuşan Kotil, Afganistan'a uçan ilk havayolu şirketinin THY olduğunu hatırlatarak, söz konusu anlaşma ile iki havayolu arasındaki işbirliğinin daha da gelişeceği ve THY'nin Ariana'nın seferlerini arttırmasında, planlama, pazarlama, marka oluşturma ve teknik altyapının kurulmasında destek vereceğini söyledi.

Hakimi de Ariana'nın genişleme planları bulunduğunu ve iç hat uçuşları için de ihtiyaçların arttığını kaydetti.

Afganistan'ın çok geliştiğini ve problemlerini çözdüğünü ifade eden Hakimi, THY ile yapılacak işbirliğinin kendileri için stratejik açıdan önemli olduğunu vurguladı.

Kotil, Hakimi'ye THY'nin bir uçak maketi ile işlemeli bir sürahi hediye etti.

İmzalanan anlaşmaya göre, Ariana ve THY ticari anlaşmalar, uçak bakım ve eğitim konularında işbirliğini geliştirecek.
THY HANGİ ŞİRKETLE ANLAŞTI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
yabancı pilot alanın şutları Sabri gibi olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
şu an elden çıkarılan a 340'lar thy'nin kendi malı değil kiralık uçaklardır.hangi şirketlere verileceğini uçağın sahibi belirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
LUFTHANSA YADA EMIRATES VEYA QUANTAS İLE ORTAKBİR ŞEYLER YAPACAK DEĞİLYA... ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİ OLAN BİR ÜLKEYLE YAPILAN BİR ANLAŞMA SİYASETTEN İBARETTİR.. TABİKİ OLAN YİNE ORADA GÖREV YAPACAK PERSONELE OLACAK.. GEÇEN SENE ORADAKİ KALINAN OTELE İNTİHAR BOMBA EYLEMİ YAPILDIĞINI VE SAGA HAVA YOLLARININ BİR İSPANYOL PİLOTUNUN CAN VERDİĞİNİ HATIRLARSANIZ NE DEMEK İSTEDEĞİMİ DE ANLARSANIZ HERHALDE... KİME HAYIRLI OLUYORSA; HAYIRLI OLSUN...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu güzel yorumunuzu kutlarim. tskler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Afganistanlı kardeslerimize 340'ı layik gören arkadaş ! Hangarda ne zaman bir afgan uçağı gelse uçağı perişan halde görünce içimiz burkuluyor üzülüyoruz, müslüman dünyasının çok daha güçlü ve zengin olmasını diliyoruz. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy elden çıkarmak istediği 340'ları verse ye afganlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000