09 Ocak 2009, Cuma 11:27:45

THY GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA ATAMA YAPILDI

Türk Hava Yolları A.O. Yönetim Kurulu, İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kazım Çalışkan’ın atanmasını kararlaştırdı.
  • Çizmecioğlu güle güle artık işin zor.Seni hamdide kurtaramaz
  • Türkiye Futbol Federasyonu'nun 14 Şubat 2008 tarihinde düzenlenen Genel Kurulu'nda seçilen Denetleme Kurulu, yaptığı ilk toplantısında Hamdi Topçu'yu başkan seçti. Denetleme Kurulu'nun asil ve yedek üyeleri şöyle; Kazım ÇALIŞKAN Üye yaaaa gördünüzmü kim gene topçunun torpillerinden biriii
  • Orhan Ikiz, sisko Handi Beyin yüzünden insan kaynaklarini birakti. Gerci geldigi yer, Sn Topcunun basnini daha cok agirtacak yer. Sn Topcunun daha dünün cocuklarini sef yapinca, ünitelerde de yolsuzluklar basladi. Airport haberde okuduk. Basel soygununu. Tabi Basel dediniz mi? duracaksiniz. Bu soygunun yapildigi istasyondaki personel atamalarini Sn Topcu yaptirmisti. Muhasebe Sef. Cargo Sef. Ne oldu. Basel yolsuzluguna. Iste Sn Ikiz bu sorunun cevabini simdi daha iyi verecek ve sanirim Sn topcu ikiz ile ugrastigina pisman olacak. Tabi Sn Cizmeciogluna bir Gen Md Yard. yeri acamadi. ona üzülüyordur.
  • O İkiz iyi idi.Gelen daha iyi mi olacak görürüz.
  • Kimse bulunamadı da dışarıdan mı getirdiler.Özgeçmiş kuvvetli gibi görünüyor, fos çıkablir. THY, er meydanıdır, göreve gelinir ama beceren ayakta kalır, beceremeyen gider. Sayın Triumvirlik böyle uygun görmüş sözümüz yok, ancak Unakıtan göndermiş ise hoşlanmam.
  • adam özelleştirme idaresi başkanlığında başkan yardımcısıymış iyi özelleşmeler thy gerçi yeterince özelleşmiştin ama başında adam yoktu eee oda oldu hadi hayırlısı
  • Unakıtan önce kızının çinden aldığı ampullerin hesabını versin. Genel Müdürlük görevine getirmek isteselerdi direkt getirirlerdi. Bilmeyenler için;İK işe alımları tek başına gerçekleştiremez.Müdür ve üstü görevlerde YK onayı gereklidir.Altındaki görevlerde ise mutlaka bölüm yöneticisinin onayı gerekir. Komplo teorileri üretmekde üstünüze yok.
  • Sn Kazim Caliskan insallah soy ismine yarasir sekilde calisirda yobaz yonetimin kuklasi olmaz .Orhan bey icin cok caliskan ve durust diyenlere hic lafim yok belliki onlara kiyak yapip hak etmedikleri yerlere tayin edilmis olanlardir.Eger hak hukuk varsa onun ve onun gibilerinin Allah belasini verecektir.Merak ettigim su galerici Faruk Cizmecioglu ya sira ne zaman gelecek acaba? insallah ogunleri gorursek o zaman deveyi kurban yapanlar cok olacak.Tabiki Hamdi aga ve digerleri.Once 29mart bekleyelim sonrasi selamettir.
  • Zaman ilim çağıdır, güç ve kuvvet dönemi geçti. Askerin emrini dinlemek isteyen kışlaya gitsin. Sivil hayatta sivil kurallar geçerlidir. Herkes haddini bilsin.
  • Şirket uçak sayısını ve cirosunu katlamışken kimsenin gıkını çıkarmaya hakkı yok. Başarılarınız devamını dilerim.

Kazım ÇalışkanTürk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcılığı görevin atanan Kazım Çalışkan, en son Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Başkanı olarak görev yapıyordu.

 

Kazım Çalışkan, daha önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcılığı, Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, TEDAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği, TEKEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve SEKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

 

Kazım Çalışkan, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde 1990 yılında tamamladı. 2003 yılında ABD-Boston Üniversitesi’nde Finans dalında lisans üstü eğitimini bitirdi.

THY GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA ATAMA YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

cizmecioglu ~ 15 yıl önce
Çizmecioğlu güle güle artık işin zor.Seni hamdide kurtaramaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 15 yıl önce
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 14 Şubat 2008 tarihinde düzenlenen Genel Kurulu'nda seçilen Denetleme Kurulu, yaptığı ilk toplantısında Hamdi Topçu'yu başkan seçti. Denetleme Kurulu'nun asil ve yedek üyeleri şöyle; Kazım ÇALIŞKAN Üye yaaaa gördünüzmü kim gene topçunun torpillerinden biriii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tonguc ~ 15 yıl önce
Orhan Ikiz, sisko Handi Beyin yüzünden insan kaynaklarini birakti. Gerci geldigi yer, Sn Topcunun basnini daha cok agirtacak yer. Sn Topcunun daha dünün cocuklarini sef yapinca, ünitelerde de yolsuzluklar basladi. Airport haberde okuduk. Basel soygununu. Tabi Basel dediniz mi? duracaksiniz. Bu soygunun yapildigi istasyondaki personel atamalarini Sn Topcu yaptirmisti. Muhasebe Sef. Cargo Sef. Ne oldu. Basel yolsuzluguna. Iste Sn Ikiz bu sorunun cevabini simdi daha iyi verecek ve sanirim Sn topcu ikiz ile ugrastigina pisman olacak. Tabi Sn Cizmeciogluna bir Gen Md Yard. yeri acamadi. ona üzülüyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mazlum ~ 15 yıl önce
O İkiz iyi idi.Gelen daha iyi mi olacak görürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇGH ~ 15 yıl önce
Kimse bulunamadı da dışarıdan mı getirdiler.Özgeçmiş kuvvetli gibi görünüyor, fos çıkablir. THY, er meydanıdır, göreve gelinir ama beceren ayakta kalır, beceremeyen gider. Sayın Triumvirlik böyle uygun görmüş sözümüz yok, ancak Unakıtan göndermiş ise hoşlanmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ha ha ha ~ 15 yıl önce
adam özelleştirme idaresi başkanlığında başkan yardımcısıymış iyi özelleşmeler thy gerçi yeterince özelleşmiştin ama başında adam yoktu eee oda oldu hadi hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsız ~ 15 yıl önce
Unakıtan önce kızının çinden aldığı ampullerin hesabını versin. Genel Müdürlük görevine getirmek isteselerdi direkt getirirlerdi. Bilmeyenler için;İK işe alımları tek başına gerçekleştiremez.Müdür ve üstü görevlerde YK onayı gereklidir.Altındaki görevlerde ise mutlaka bölüm yöneticisinin onayı gerekir. Komplo teorileri üretmekde üstünüze yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhammet ~ 15 yıl önce
Sn Kazim Caliskan insallah soy ismine yarasir sekilde calisirda yobaz yonetimin kuklasi olmaz .Orhan bey icin cok caliskan ve durust diyenlere hic lafim yok belliki onlara kiyak yapip hak etmedikleri yerlere tayin edilmis olanlardir.Eger hak hukuk varsa onun ve onun gibilerinin Allah belasini verecektir.Merak ettigim su galerici Faruk Cizmecioglu ya sira ne zaman gelecek acaba? insallah ogunleri gorursek o zaman deveyi kurban yapanlar cok olacak.Tabiki Hamdi aga ve digerleri.Once 29mart bekleyelim sonrasi selamettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iktidar ~ 15 yıl önce
Zaman ilim çağıdır, güç ve kuvvet dönemi geçti. Askerin emrini dinlemek isteyen kışlaya gitsin. Sivil hayatta sivil kurallar geçerlidir. Herkes haddini bilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
werder ~ 15 yıl önce
Şirket uçak sayısını ve cirosunu katlamışken kimsenin gıkını çıkarmaya hakkı yok. Başarılarınız devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000