22 Ekim 2013, Salı 15:55:05

THY EUROLEAGUE'İ UÇURMAYA DEVAM EDECEK

Tarihinde ilk kez bir marka ile isim sponsorluğu anlaşması gerçekleştiren Euroleague Basketball ile Türk Hava Yolları, 2010 yılında adım attıkları stratejik işbirliğine 2020 yılına kadar devam kararı aldı.
  • Çok güzel hareketler bunlar.......
  • Bakım personeline gelince para yok.! Reklam tanıtıma ikiyüzmilyon lira.! Yöneticiler iyi düşünmeli yazık ediyorlar kendi personeline sendika ile üç kuruşluk pazarlık yapıyorken bu anlaşma niye? Büyüme deyince bu kadar basiretsiz planlı iş yapılırmı ? Uyan uykudan... :(
  • çok sevimlisin dogrucu devam et böyle
  • Sirketimiz gumbur gumbur buyuyor ve ilerliyor, baaaazilari halaya devam etsin,cadir kursun tavla falan atsin orda :)

Son üç yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları’nın, Avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu Turkish Airlines Euroleague’e ait isim hakkı sponsorluğunun opsiyonlu 5 yıllık bölümünü kesinleştiren anlaşma, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Euroleague Basketball CEO’su Jordi Bertomeu’nun katılımlarıyla Ceylan Intercontinental Hotel’de bugün gerçekleştirilen törenle imzalandı.  

Paris’te gerçekleşen 2010 Final Four’da Türk Hava Yolları’nın Euroleague Basketball’un ana sponsorlarından biri olması ile yaşanan başarılı deneyim, her iki tarafın da uzun vadeli, başarılı işbirliğine giden süreçte başlangıç noktası olma özelliğini taşıyor.

Her yıl, 24 takımın mücadele ettiği ve toplamda 252 müsabakaya sahne olan Turkish Airlines Euroleague’de, 4 takımlı İspanya’dan sonra en fazla takım gönderme hakkına sahip Türkiye’den bu sene, Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital ve Fenerbahçe Ülker  takımları mücadele edecek.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu törende yaptığı konuşmada, “Avrupa’nın en üst düzey ve dünyanın en popüler basketbol organizasyonlarından biri olan Euroleague ile 2010 yılında başlattığımız kurumsal işbirliğini uzatmak, markamızın global ölçekteki bilinirliğini ve prestijini perçinleyen stratejik bir adım. Türk Hava Yolları’nın küresel boyuttaki marka cazibesi, dünya havacılık sektöründe hedeflenilen noktaya doğru emin adımlarla ilerleme yönünde en önemli kilometre taşlarından biri. Marka bilinirliğini arttırma ve hedef kitleye ulaşma noktasında bu tarz sponsorlukların katma değeri aşikar. Hedef kitle ile farklı bir iletişim geliştirme imkanı sunan bu ve benzeri işbirlikleri, küresel bir taşıyıcı olan Türk Hava Yolları’nın marka potansiyelini, sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de üst sıralarda ve canlı kılıyor” dedi.

Ayrıca Topçu, kısa süre içerisinde Turkish Airlines Euroleague maçlarının Türk Hava Yolları uçaklarında canlı yayınlanacağını da sözlerine ekledi ve yıllık 120 milyon Dolar olan tanıtım bütçelerinin yaklaşık yüzde 12'lik bölümünü (yaklaşık 14 milyon 400 bin Dolar)  sponsorluklara ayırdıklarını belirtti.

Euroleague Basketball CEO’su Jordi Bertomeu, “Yeni sponsorluk anlaşmamız, Euroleague Basketball ve Türk Hava Yolları arasındaki işbirliğini  daha da güçlü kılarak devam ettirmenin yanı sıra, kazanma yolunda fazlasıyla çalışan kulüplerimiz ve sadık izleyicilerimize layık elit bir müsabakanın teminatını sağlıyor. Sporumuzun geleceğini her zamankinden daha parlak, daha umut verici hale getiren Türk Hava Yolları’nın, Avrupa basketbol ailesinin gerçek bir üyesi olması benim  için çok büyük bir mutluluk.” şeklinde görüş beyan etti.












 

THY EUROLEAGUE'İ UÇURMAYA DEVAM EDECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

BKM Mutfak ~ 11 yıl önce
Çok güzel hareketler bunlar.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin Hamdi Bey! ~ 11 yıl önce
Bakım personeline gelince para yok.! Reklam tanıtıma ikiyüzmilyon lira.! Yöneticiler iyi düşünmeli yazık ediyorlar kendi personeline sendika ile üç kuruşluk pazarlık yapıyorken bu anlaşma niye? Büyüme deyince bu kadar basiretsiz planlı iş yapılırmı ? Uyan uykudan... :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucunun ikizi ~ 11 yıl önce
çok sevimlisin dogrucu devam et böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu ~ 11 yıl önce
sirketimizi sevip sahip cikmak , bir pala ugruna geleceklerini karartanlara nasil batiyor,nasil haset ediyolar, aciyorum cidden,yazik.
dogrucu ~ 11 yıl önce
Sirketimiz gumbur gumbur buyuyor ve ilerliyor, baaaazilari halaya devam etsin,cadir kursun tavla falan atsin orda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000