05 Şubat 2016, Cuma 10:17:52

THY Edinburg Müdürlüğü, İskoçya Başbakanı'nı ziyaret etti

Türk Hava Yolları’nın İskoçya Müdürlüğü, İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon'ı ziyaret etti.
  • edinbra'da 3 sene yaşadım. oldukça güzel. ben olsam başka yere tayin istemem. torpilim olsaydı keşke...
  • Basarili mi degil mi caliskanmi degilmi bilmem o yoneticilerinin isi ancak insani yonu guclu, karakterli bi adam..
  • Serhat bey gayet başarılı, işi bilen sevgi ve saygı dolu bir insandır. Kendisini başarılarından dolayı tebrik eder, devamını dilerim...
  • müdür efendi, başbakanı ziyaretinde thy'na nasıl ve ne zaman girdiğini, nasıl ve hangi sürede müdür olduğunu da açıklamış mı acaba?
  • serhat beyi Türkiyeki görevindende yakınen tanıyan birisi olarak ,geyet başarılı bir kardeşimizdir. kendisini tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum.
  • Bilip bilmeden sırf adamı karalamak için konuşmayın,Serhatın İngilizcesi gayet iyidir,İskoçyaya gelmeden Amerikada da şef olarak görev yapmıştı.
  • O degilde gorusme Iskocya parlamentosunda, ayakustu selfie degil yani..Kirmizi kuyruklu sevdamiz makam odasina cok yakismis..tebrikler..
  • Katkılarından dolayı Sayın E.M.'ye teşekkür ederiz...
  • Çok güzel hareketler bunlar. Değil THY müdürleri kaç tane konsolos diplomat Ülke Başbakan'larıyla görüşme yapabiliyor. Afferin bu genç adama. THY için büyük başarı
  • Ben yurtdisi mudurleri icinde adam gibi ingilizce konusan birini gormedim. Arkadas basbakanla kusdilinde mi anlasmis acaba???

Türk Hava Yolları’nın İskoçya Genel Müdürü Ahmet Serhat Sarı, İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon ile Türk Hava Yollarının  İskoçya ekonomisine katkıları ve İskoçya – Türkiye arasındaki ticari, ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesinde Türk Hava Yolları`nin rolü üzerine görüştü.

İskoçya Parlamentosunda gerçeklesen görüşmede Türk Hava Yolları  İskoçya Genel Müdürü Ahmet Serhat Sari; “İskoçya başbakanı Sayın Nicola Sturguen ile görüşmekten büyük memnuniyet duydum. İskoçya’ya duyduğumuz ortak sevginin neticesinde, Türk Hava Yolları’ nın İskoçya`da  gelecekte daha da büyüyerek başarılı olmasını arzu ediyoruz. Hiç şüphesiz ki bu olumlu görüşmenin neticesinde ileride bir çok faydalı fikir ve işbirliği oluşacaktır” dedi.

Özellikle İskoç is dünyası için küresel pazarlarda büyümenin önem arz ettiğini belirten Sari, dünyada en çok ülkeye ucan havayolu unvanına sahip olan Türk Hava Yolları`nin, İskoçya’yı Asya, Ortadoğu ve Afrika’ya güçlü  bir şekilde bağladığını belirtti.

Sari, is dünyasına desteklerinin yani sıra İskoçya’ya daha fazla turist çekebilmek adına ortak çalışmalara istekli olduklarını belirtti. Geçtiğimiz günlerde Visit Britain ve Türk Hava Yolları  arasında imzalanan ortaklık anlaşması ile bu yolda çalışmalara başlandığına işaret ederek, benzer çalışmaların İskoçya özelinde de yapılması gerektiği vurguladı.

İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon ise “İskoçya’nın uluslararası havayolu bağlantılarının gelişmesi hükümetimizin öncelikleri arasındadır. Is ilişkilerini ve turizmi geliştirmek bizim için çok önemli, İskoçya hükümeti bütün havalimanlarını ve İskoçya’ya uluslararası seferlerin artısını desteklemeye devam edecektir. Bu sebeple Türk Hava Yolları  ile bugün yaptığımız görüşme, İskoçya`da yeni noktalar açmaları ve Edinburg uçuşlarını arttırmalarını desteklediğimizi göstermek acısından çok verimli olmuştur ayrıca İskoçya ekonomisine olan güvenleri bizi memnun etmiştir” dedi.

THY Edinburg Müdürlüğü, İskoçya Başbakanı'nı ziyaret etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

edinbra ~ 8 yıl önce
edinbra'da 3 sene yaşadım. oldukça güzel. ben olsam başka yere tayin istemem. torpilim olsaydı keşke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Station ~ 8 yıl önce
Basarili mi degil mi caliskanmi degilmi bilmem o yoneticilerinin isi ancak insani yonu guclu, karakterli bi adam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Serhat bey gayet başarılı, işi bilen sevgi ve saygı dolu bir insandır. Kendisini başarılarından dolayı tebrik eder, devamını dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpilli ~ 8 yıl önce
müdür efendi, başbakanı ziyaretinde thy'na nasıl ve ne zaman girdiğini, nasıl ve hangi sürede müdür olduğunu da açıklamış mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serhat sarı ~ 8 yıl önce
serhat beyi Türkiyeki görevindende yakınen tanıyan birisi olarak ,geyet başarılı bir kardeşimizdir. kendisini tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahtiyar ~ 8 yıl önce
Bilip bilmeden sırf adamı karalamak için konuşmayın,Serhatın İngilizcesi gayet iyidir,İskoçyaya gelmeden Amerikada da şef olarak görev yapmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlu ~ 8 yıl önce
sen de yalakalık yapmak için konuşma! işe torpille girdi torpille de müdür oldu bu kadar basit!
az konusan ~ 8 yıl önce
Iskocya mudurunu ,ülkesinin Basbakanı kabul edıyor ve gorusuyor.Tebrıkler
Aviator ~ 8 yıl önce
O degilde gorusme Iskocya parlamentosunda, ayakustu selfie degil yani..Kirmizi kuyruklu sevdamiz makam odasina cok yakismis..tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.M ~ 8 yıl önce
Katkılarından dolayı Sayın E.M.'ye teşekkür ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel Hareketler ~ 8 yıl önce
Çok güzel hareketler bunlar. Değil THY müdürleri kaç tane konsolos diplomat Ülke Başbakan'larıyla görüşme yapabiliyor. Afferin bu genç adama. THY için büyük başarı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kralice ~ 8 yıl önce
Ben yurtdisi mudurleri icinde adam gibi ingilizce konusan birini gormedim. Arkadas basbakanla kusdilinde mi anlasmis acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 8 yıl önce
sen görmedinse o senin eksiğin. hepsiyle tanışmamışsın demek ki.
mafaky ~ 8 yıl önce
İngiltere ya da İskoçya gibi bir ülkeye yeterli İngilizcesi olmayan birini atayamazlar, herhalde. Ayrıca THY CEO'su (üstüne üstlük Amerika'da da eğitim görmüş biri olarak) ne kadar "mükemmel İngilizce" konuşuyor ki, anlatamam!... Ancak THY'nın "sadam bıulamamaktan" (ya da "kayıracak adam bulamadığından), esas kullanılan yabancı lisanın FRANSIZCA olduğu Afrika Ülkelerine değil Fransızca bilen, öyle çat pat İngilizce konuşabilenleri müdür olarak atadığı maalesef bir gerçek! :(((

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000