09 Mart 2015, Pazartesi 10:25:58

THY DÜNYANIN EN İYİ SPORSEVERİNİ ARIYOR

Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Dünya’nın en iyi sporseverini arıyor.
  • Dünya'non birçok ülkesinde lig,Şampiyonlar ligi,UEFA kupası ,Avrupa Kupası ve Dünya Kupası maçlarını bizzat yerinde izledim..İnşallah bu yarışmada da kazanırım...

Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Dünya’nın en iyi sporseverini arıyor.

Dünyanın en büyük sporseverini 28 Mart -20 Nisan tarihleri arasında, 7 ülkede 10 spor mücadelesini seyretmeye davet eden Türk Hava Yolları, bununla da kalmayıp şanslı sporseverlere Messi ve Drogba ile tanışma imkânı da sunuyor.

Son yıllarda sporun daimi destekçisi olarak addedilen bayrak taşıyıcı havayolu, yeni sponsorluklar ve kampanyalarla spora ve sporseverlere sağladığı desteği sürdürüyor. Türk Hava Yolları, bu kez dünyanın en büyük sporseverini 28 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında, 7 farklı ülkede gerçekleşecek 10 spor karşılaşmasını seyretmeye davet ediyor. Ayrıca, bu serüvende sporseverler, dünyanın en iyi futbolcularından olan Messi ve Drogba ile de tanışma fırsatı yakalıyor.

Spor taraftarlığının ciddi bir iş olduğunu vurgulamak adına bir iş ilanı konseptinde oluşturulan kampanyaya katılım için taraftarların, www.epicsportsfan.com web adresindeki formu doldurmaları ve daha sonra en iyi spor taraftarı olduğu iddiasını destekleyen bir video veya fotoğrafı, Instagram, Vine veya Twitter'a #EpicFan etiketi ile yüklemesi gerekiyor.

Adayların; yaratıcı, spor dalları ile ilgili engin bilgi sahibi, iletişim becerileri güçlü, sosyal medyaya hâkim, sorumluluk sahibi, hızlı ve çözüm odaklı, ekip çalışmasına yatkın, tercihen İngilizce bilen ve belirtilen tarihlerde seyahat edebilecek olması gerekiyor.

Katılımcılar arasından jürice yapılacak eleme ile seçilecek kişi; 24 günde Japonya, Hollanda, Almanya, İspanya, Fransa, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen basketbol, futbol, tenis ve golf müsabakalarına katılıp, sonrasında Messi ve Drogba ile tanışıyor.

Kampanyaya katılım için son tarih 13 Mart 2015. Şansını denemek ve detayları öğrenmek isteyen tüm sporseverler için www.epicsportsfan.com web adresi ziyaret edilebilir.

THY DÜNYANIN EN İYİ SPORSEVERİNİ ARIYOR

Yorumlar

Muharrem Akduman ~ 9 yıl önce
Dünya'non birçok ülkesinde lig,Şampiyonlar ligi,UEFA kupası ,Avrupa Kupası ve Dünya Kupası maçlarını bizzat yerinde izledim..İnşallah bu yarışmada da kazanırım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hotsauce ~ 9 yıl önce
and the oscar goes to Muharrem.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000