03 Aralık 2012, Pazartesi 16:39:50

THY 'DEVLERİ' BULUŞTURDU

Milli havayolu Türk Hava Yolları bir kez daha dünya gündemine oturmaya hazırlanıyor...
  • globally fosss vatandaşa çaktığı fahiş bilet ücretlerini neidüğü belli olmayan arkadaşlara reklam için peşkeş çekiyor...sende birşey olmaz globally fosummm.....
  • Bu adamlara bu kadar paralar saçacağına; Bir ABD uçuşunda Victoria's Secret Angels getir uçağa ve bir iç çamaşır defilesi yap... Aha da sana dünyada kızılca kıyamet bir reklam... Gerisi bırt dırt...
  • Canimiz kime emanet? messi'nin kobe'nin cani kime emanet??
  • Gercekten mukemmel THY ni Dunya devleri arasinda rekabet edilecek seviyede guclu kilan ve tercih edilen havayolu duzeyine cikartan basta Hamdi Bey olmak uzere tum yetkililere tesekkur ediyor.Saygilar sunuyoruz.
  • süper olmus, herzmanki gibi.... heycanla beklioruz. THY ye yakisir.
  • Kesinlikle daha orijinal bir reklam filmi olurdu.
  • Anadolojetin pazar akşamı 22:50 ankara hatay seferi hataydaki sis nedeniyle bir saatlik ertelemenin ardından iptal edildi.havalimanında yaşananlarda tam reklamlıktı.havacılıkta olabilecek bir durumun nasıl krize dönüştürülebildiğinin filmini izledik hepberaber.bazı yolcuların havalimanında sabahlamak zorunda kaldıkları,yolcuların bir kısmının ertesi sabah adana uçağına yönlendirilip adanada nasıl ortada bırakıldıklarını ve kendi imkanlarıyla nasıl hataya gitmek zorunda kaldıklarını gördük. problem çözme yeteneğine sahip olmayan bazı görevlilerin nasıl çuvalladığını, insanları bilgilendirip yönlendirmeleri gereken kişilerin ortamı nasıl dahada germelerinin reklam filmini izledik.
  • thy top olmus,gavurun elinde ,ayaginda
  • kobe artistlik yapacağına la lakers ın halini düzelt. trilyonluk eşşekler gibi basketbol oynuyorsunuz bu sene:))) jack nicholson'a da selam.
  • Mükemmel olmuş.. Emeğinize sağlık.. ilk yönetm kurulu toplantısından sonra gösterime girer heralde :)) acaba ilk kurul toplantısı nezaaman..

Son yıllarda attığı adımlar ve her geçen gün artırdığı filosu ile dikkat çeken Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü yıldızlarla yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla da sık sık gündem teşkil etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda dünyanın en iyi basketbol yıldızlarından Amerikalı Kobe Bryant ile olan sponsorluk anlaşmasını 2 yıl uzatan THY'nin, burada açıklanan bilgiler ışığında Barcelona'nın yıldızı Arjantinli futbolcu Lionel Messi ile Kobe'yi reklam filminde buluşturacağı ifade edilmişti.

Barcelona ile ulaşım sponsorluğunu da geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla uzatmayacağını açıklayan Türk Hava Yolları, Arjantinli futbol efsanesi haline gelen ve dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri olan Lionel Messi ile Kobe Bryant'ı reklam filminde buluşturdu. Uçak içinde çekilen bir kare dışarıya sızarken, reklam filminin ne zaman izleyici ile buluşacağı ise şimdilik sır olarak kaldı.

Kobe Bryant ile Messi'ye Türk Hava Yolları logolu toplarla verdikleri pozda bir aşçı ve bir de hostes eşlik ediyor. 

Öte yandan söz konusu fotoğrafın Kaliforniya ve Hollywood gibi şehirlerde bilboardlarda kullanıldığı da gelen bilgiler arasında.

İşte ilerleyen günlerde izleyici ile buluşması beklenen reklam filminden bir kare:

THY 'DEVLERİ' BULUŞTURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

dc3 ~ 11 yıl önce
globally fosss vatandaşa çaktığı fahiş bilet ücretlerini neidüğü belli olmayan arkadaşlara reklam için peşkeş çekiyor...sende birşey olmaz globally fosummm.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BUNA MARKETING DERLER ~ 11 yıl önce
AH BENIM GÜZEL ARKADASIM, ARTIK KOMADAN UYANIN. ESKI THY YOLLARI YOK ARTIK; ESKI SISTEM BITTI ARTIK KABULLENIN.
fossçuya ~ 11 yıl önce
sen necisin arkadaşım hangi şirkette ne iş yapıyorsun çok merak ediyorum.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu adamlara bu kadar paralar saçacağına; Bir ABD uçuşunda Victoria's Secret Angels getir uçağa ve bir iç çamaşır defilesi yap... Aha da sana dünyada kızılca kıyamet bir reklam... Gerisi bırt dırt...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes 2011!!! ~ 11 yıl önce
Canimiz kime emanet? messi'nin kobe'nin cani kime emanet??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basari ~ 11 yıl önce
Gercekten mukemmel THY ni Dunya devleri arasinda rekabet edilecek seviyede guclu kilan ve tercih edilen havayolu duzeyine cikartan basta Hamdi Bey olmak uzere tum yetkililere tesekkur ediyor.Saygilar sunuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
charlie ~ 11 yıl önce
süper olmus, herzmanki gibi.... heycanla beklioruz. THY ye yakisir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi ve Temel beyler niye oynamiyor reklamda? ~ 11 yıl önce
Kesinlikle daha orijinal bir reklam filmi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklam 10 numara yer hizmetleri beş para etmez ~ 11 yıl önce
Anadolojetin pazar akşamı 22:50 ankara hatay seferi hataydaki sis nedeniyle bir saatlik ertelemenin ardından iptal edildi.havalimanında yaşananlarda tam reklamlıktı.havacılıkta olabilecek bir durumun nasıl krize dönüştürülebildiğinin filmini izledik hepberaber.bazı yolcuların havalimanında sabahlamak zorunda kaldıkları,yolcuların bir kısmının ertesi sabah adana uçağına yönlendirilip adanada nasıl ortada bırakıldıklarını ve kendi imkanlarıyla nasıl hataya gitmek zorunda kaldıklarını gördük. problem çözme yeteneğine sahip olmayan bazı görevlilerin nasıl çuvalladığını, insanları bilgilendirip yönlendirmeleri gereken kişilerin ortamı nasıl dahada germelerinin reklam filmini izledik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
top ~ 11 yıl önce
thy top olmus,gavurun elinde ,ayaginda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kobeeeeee ~ 11 yıl önce
kobe artistlik yapacağına la lakers ın halini düzelt. trilyonluk eşşekler gibi basketbol oynuyorsunuz bu sene:))) jack nicholson'a da selam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 11 yıl önce
Mükemmel olmuş.. Emeğinize sağlık.. ilk yönetm kurulu toplantısından sonra gösterime girer heralde :)) acaba ilk kurul toplantısı nezaaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000