21 Eylül 2012, Cuma 12:01:02

THY BRYANT'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Türk Hava Yolları, Dünyaca ünlü ABD'li basketbolcu Kobe Bryant ile olan Marka Elçiliği Sözleşmesi'ni 2 yıl daha uzattı.
  • THY Cemaat Hava Yollar olmus. Ingilizce bilmeyen insanlar , Ingilizce konusulan ulkelerde mudur olmus. Topcu'nun hemsehrileri THY ve TGS sirketlerine doldurulmus. Temel Kotil milletvekili olmak icin can atiyor. Yakinda foyasi cikar , bu sirketin gorundugu kadar kat ettigi dogru degildir. Milletin vergi paralari THY 'de har vurup , harman savuruluyor. THY ozellikle yurt disinda ve yurt icin de TheCemaat kuruluslari ve mensuplarinin organize ettigi toplanti , etkinlik ve konferanslara spansor oluyor.Milletin paralari pes kes cekiliyor. THY ilanlarini The Cemaat yayin organlarina yuksek fiyatlarla veriyor. THY'nin cok astronomik ucretler odeyerek yapmakta oldugu reklam ve spansorluk harcamalari cok gereksiz , faydasiz ve etkisiz. Turkiye'miz ve halkimiz icin kendi cabalari ile guzel isler yapmakta olan kurum ve kisiler de spansor olsun ya THY ?
  • Darısı bizim başımıza 18 aylık sözleşmelerimiz yılbaşıyla birlikte doluyor. Kapsam içine alınmak istiyoruz.
  • allah baskanimi bu gunler icin yaratmis,yuzu nur icinde ,cok yasa baskanim,varmi baska kimsede boyle karizma
  • Kucuk bir hesapyaparsak dedigin proje ike yaklasik 100 cobe brayna sponsor olunabilir. Yani ordumuzun yaklasik 900bin er ve erbas oldugunu biliyoruz. Birgidis gelis bileti 100usd olsa. Maliyet 90milyon dolar yapar. Özel bir sirket neden yapsin bunu. Hicbir getirisi olmayacagini bile bile
  • Tabiki reklam açısından çok önemli bir gelişme.THY nı tebrik ediyorum. Fakat Son günlerde yaşadığımız acı olaylar karşısında THY nin Er ve Erbaş izin ve terhis ulaşımı ücretsiz olarak yapması mümkün değilmidir. Bence büyük bir reklam, Büyük bir Hayır, Büyük bir İş anlayacağınız vatana ve millete hayırlı bir iş yapmış olmazmı. Ha tabiki bunun kobeyle ne alakası var derseniz haklısınız Ama Ne yapayım benin askerin dağda taşta ilkel otobüslerde canından oluyor siz kobe le anlaşma yapmışınız Yemişim kobe sinide THY sinide millete faydası yoksa.
  • teşekür ederiz dünyanın en iyi basketbolcusundan birine sponsor oldugunuz için thy yönetimine çok teşekür etmemiz gerekiyor sponsorluk her zaman önemlidir
  • nur yüzlüm benim..)) gıdılar sarkmış.. kolaymı haram lokma yemek..ama canınızı sıkmayın haksız yere çıkardığınız işçiler gibi çıkaracak adam çoook. ödersiniz reklam ve sponsorluk paralarınızı.. sizde böyle geniş boğaz olduktan sonra.. ha buarada işten attığınız işçilerin hakkı olan toplu iş sözleşmesi farklarını ödemediniz ya.. onları da cep harçlığı yaparsınız. hadi bakalım afiyet olsun!
  • PARA ÇOKK NASILSA SAÇIN BAKALIM NEREYE KADAR??

Spor alanında ünlü isimlerle yaptığı sponsorluk ve reklam anlaşmalarıyla son dönemde adını dünyaya duyuran THY, yeni bir reklam filmi ile geliyor. THY dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant ile 2011'de yaptığı reklam anlaşmasını 2 yıl daha uzattı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve çok sayıda THY Yöneticisi'nin katılımıyla gerçekleştirilen imza törenine yoğun ilgi vardı. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY'nin küresel bir güç haline geldiğini söyledi. Bugün itibariyle dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketlerinden biri olduklarını ifade eden Topçu, "Uçtuğu nokta sayısı bakımından 5. sırada, kalitesi, uçuş ağı, lojistik ve ikramıyla en iyilere adayız. Bugün dünyanın dört bir noktasına uçuyoruz" şeklinde konuştu.

BRYANT'A MESSİ EŞLİK EDECEK

Dünyaca ünlü ABD'li basketbolcu Kobe Bryant ile Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Thy'nin reklam filminde bir araya gelecek.

"Bir çok sponsorluk anlaşmaları yaptık. 2011 yılında Kobe Braynt'la yaptığımız tanıtım gerçekten Amerika kıtasında THY tanıttı" diyen Topçu, "Kobe Bryant'la olan sözleşmemizi 2 yıl daha uzatıyoruz. Bugün itibariyle çekilecek tanıtım filmimizde dünyada futbolunun bir numarası Messi eşlik edecek" dedi.

ABD'li ünlü basketbolcu Kobe Bryant ise, "Ne diye bilirim ki? Bu ortaklığın parçası olmak benim için büyük bir onur. Türk Hava Yolları inanılmaz başarılı bir marka. Uçarken eğleniyorsunuz. Yiyecekler harika. Mutfağa girip kendim pişirmem gerekmiyor. Avrupa'nın en iyisi zaten, onu biliyoruz. Aynı zamanda da dünyanın en iyi havayollarından birisi. Bu ortaklıkta bulunduğum için çok mutluyum" diyerek THY'ye övgüler yağdırdı.

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Messi ile birlikte aynı reklam filminde yer alacağı konusuna da değinen Bryant, "Ben basket topuyla kaleye şut atarım, Messi de basket topuyla potaya" dedi. Bryant, "Belki bir haftalığına ben Barcelona'da Messi de benim yerime LA Lakers'ta oynar" diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ AVRUPA'NIN EN İYİSİ

Geçen sezon başında Türkiye’ye gelen ve Türk Telekom Arena’da Galatasaray forması giyen Kobe Bryant, yeniden İstanbul’da sahne aldı. Tanıtım toplantısıyla beraber, Türk Hava Yolları’nın küresel marka tanıtım elçisi olarak açıklamalarda bulunan Kobe, Türkiye Basketbol Ligi’ne de değindi.

Beş NBA şampiyonluğu bulunan Kobe, TBL hakkında, “Türkiye Basketbol Ligi, dünyanın en iyi liglerinden biri ve Avrupa’nın en iyi ligi. Uzun yıllar da böyle olacak. Lokavt sırasında çok ciddi olmasa da bazı Türk takımlarıyla görüşme fırsatına eriştim. Bir gün Avrupa’da forma giyeceksem, bu muhtemelen Türkiye olacak. Böyle güçlü bir lige gelmek isterim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

THY BRYANT'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

The Vatandas ~ 12 yıl önce
THY Cemaat Hava Yollar olmus. Ingilizce bilmeyen insanlar , Ingilizce konusulan ulkelerde mudur olmus. Topcu'nun hemsehrileri THY ve TGS sirketlerine doldurulmus. Temel Kotil milletvekili olmak icin can atiyor. Yakinda foyasi cikar , bu sirketin gorundugu kadar kat ettigi dogru degildir. Milletin vergi paralari THY 'de har vurup , harman savuruluyor. THY ozellikle yurt disinda ve yurt icin de TheCemaat kuruluslari ve mensuplarinin organize ettigi toplanti , etkinlik ve konferanslara spansor oluyor.Milletin paralari pes kes cekiliyor. THY ilanlarini The Cemaat yayin organlarina yuksek fiyatlarla veriyor. THY'nin cok astronomik ucretler odeyerek yapmakta oldugu reklam ve spansorluk harcamalari cok gereksiz , faydasiz ve etkisiz. Turkiye'miz ve halkimiz icin kendi cabalari ile guzel isler yapmakta olan kurum ve kisiler de spansor olsun ya THY ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom Sözleşmeleri ~ 12 yıl önce
Darısı bizim başımıza 18 aylık sözleşmelerimiz yılbaşıyla birlikte doluyor. Kapsam içine alınmak istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baskan ~ 12 yıl önce
allah baskanimi bu gunler icin yaratmis,yuzu nur icinde ,cok yasa baskanim,varmi baska kimsede boyle karizma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airwalker guldurdunbeni ~ 12 yıl önce
Kucuk bir hesapyaparsak dedigin proje ike yaklasik 100 cobe brayna sponsor olunabilir. Yani ordumuzun yaklasik 900bin er ve erbas oldugunu biliyoruz. Birgidis gelis bileti 100usd olsa. Maliyet 90milyon dolar yapar. Özel bir sirket neden yapsin bunu. Hicbir getirisi olmayacagini bile bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dün G.Kurmay ile THY anlaştı. ~ 12 yıl önce
Arkadaşım sen olayı maddi açıdan yorumluyorsun ama ben insan canından bahsediyorum lütfen biraz duyarlı olalım. Sonuçta THY de TSK da bu maliyeti kaldıra bilecek güçtedir.Söz konusu insan hayatı olunca gerisi teferruat. Neyse TSK ve THY yi aldıkları bu geç kalınmış karardan dolayı kutluyorum. Hayırlı olsun.
airwalker ~ 12 yıl önce
Tabiki reklam açısından çok önemli bir gelişme.THY nı tebrik ediyorum. Fakat Son günlerde yaşadığımız acı olaylar karşısında THY nin Er ve Erbaş izin ve terhis ulaşımı ücretsiz olarak yapması mümkün değilmidir. Bence büyük bir reklam, Büyük bir Hayır, Büyük bir İş anlayacağınız vatana ve millete hayırlı bir iş yapmış olmazmı. Ha tabiki bunun kobeyle ne alakası var derseniz haklısınız Ama Ne yapayım benin askerin dağda taşta ilkel otobüslerde canından oluyor siz kobe le anlaşma yapmışınız Yemişim kobe sinide THY sinide millete faydası yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umutadana ~ 12 yıl önce
teşekür ederiz dünyanın en iyi basketbolcusundan birine sponsor oldugunuz için thy yönetimine çok teşekür etmemiz gerekiyor sponsorluk her zaman önemlidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bademim ~ 12 yıl önce
nur yüzlüm benim..)) gıdılar sarkmış.. kolaymı haram lokma yemek..ama canınızı sıkmayın haksız yere çıkardığınız işçiler gibi çıkaracak adam çoook. ödersiniz reklam ve sponsorluk paralarınızı.. sizde böyle geniş boğaz olduktan sonra.. ha buarada işten attığınız işçilerin hakkı olan toplu iş sözleşmesi farklarını ödemediniz ya.. onları da cep harçlığı yaparsınız. hadi bakalım afiyet olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 12 yıl önce
PARA ÇOKK NASILSA SAÇIN BAKALIM NEREYE KADAR??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000