15 Eylül 2013, Pazar 08:00:19

THY BRITISH AIRWAYS'İ GEÇTİ

Türk Hava Yolları’nın (THY) Köln Müdürü Yiğit Avcı, THY Köln yöneticileriyle birlikte bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Avcı, sezon bilet fiyatlarıyla ilgili bilgi verdi.
  • Yorumunuz
  • britsh airways ile thy kiyaslamasi yapilmamalidir. kulvarlari tamamen farklidir. birisi oturmus bir sirkettir. digeri buyumekte olan bir sirkettir. thy avrupaya gidecek riskli yolcuya bir nevi filitre gorevi gorur... sorunlu gocmenden bikmis avrupali ulkeler icin bulunmaz nimettir. b a nin kasasinda bir bucuk milyar paund nakit para vardir, ustune 2.5 milyar da cesitli emeklilik fonlarinda yatirilmis parasi bulunmaktadir. hali vakti yerindedir. yaptigi isi, gidecegi hatti bilir. dunyaya egtim, bakim hizmeti verir, kazandigi parayi ingiltereye getirir. yonetimi devletten bagimsizdir... thy ise devlet yoneticilerinden habersiz adim atamaz. bagimlidir. birisinin calisanlarina dunyada kimse dokunamaz. birisinin pilotlarini kacirirlar., yoneticilerini uckagitciliktan israilde tutuklarlar vs.birisinde hersey aciktir. digerinde hersey ort bas edilir.
  • Ben yazayım. British 34, THY 39 milyon yolcu. Hangi veri olacak yolcu sayısı işte. Anlamak bu kadar mı zor? Hangi veriye göreymiş ! Allah Allaaaaah...
  • "THY’nin yolcu sayısı şimdiden British Airways’i geçti”.. nasıl yani?
  • Hangi verilere göre geçmiş , nasıl geçmiş neye dayanarak? Haber yapmak okadar kolay yani.
  • Brıtısh kaç yolcu, thy kaç yolcu , keske onuda yazsaydınız.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın ‘bilet fiyatlarına limit getirilmesine’ dair yaptığı açıklamayı değerlendiren Avcı şunları söyledi: “Sezonda bilet fiyatlarının 500 Euro’nun üzerine çıkmasından şikayet ediliyor ama son 10 günde uçağın yedek listesine baktığınızda 1200-1500 Euro’lardan dahi yedek bekleyenler oluyor. Onlara maalesef yer veremiyoruz. Yani bu ücretleri daha da artırmak teknik olarak mümkün ama biz yapmıyoruz.”

SEZON BİLETLERİ

Sezonda bilet fiyatlarının yükseldiğini kabul eden Avcı, “Ancak sezon dışında 170 Euro’ya bilet bulabiliyorsunuz, bu havayoluna bir kâr getirmez. Yani sezon bunu bir miktar dengeliyor. Bizim farkımız süreklilik arz edecek şekilde ürünümüzü koyuyoruz” dedi. Dünyada 100’den fazla ülkeye, 240’ın üzerinde noktaya uçan tek havayolu şirketinin THY olduğunu söyleyen Avcı, “Biz bile artık takip edemiyoruz. Çünkü neredeyse her hafta bir hat açılışı geliyor. Öyle korkunç hızla bir büyüme var, senede yüzde 20 büyümeye tekabül ediyor. Son 10 yıl içinde üçe katlanmış bir şirketten bahsediyoruz” diye konuştu.

İSTASYON GÖREVİNİ ALABİLİR

,THY’yi diğer havayolu şirketlerinden ayıran en önemli özelliğin hizmet kalitesi ‘yolcusunu sevmesi’ olduğunu vurgulayan Avcı şöyle devam etti: “Hizmette doğudaki saygı, sevgi meşhurdur. Batı ise sistemde, uçuş ağları, network ağlarında. Yani THY doğunun hizmet kültürü ile batının mantık kültünü sentezliyor. Öte yandan ticaret ekseni batıdan doğuya kayıyor, THY bunu değerlendiriyor. Dünyada bir tek İstanbul’dan üç saatlik bir uçuşla 70 başkente varabiliyorsunuz. İstanbul’a yapılacak üçüncü havalimanı Frankfurt, Londra gibi havalimanlarının istasyon görevini önemli oranda devralabilir. THY’nin yolcu sayısı şimdiden British Airways’i geçti”

THY BRITISH AIRWAYS'İ GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

e d ~ 11 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ingiliz kemal ~ 11 yıl önce
britsh airways ile thy kiyaslamasi yapilmamalidir. kulvarlari tamamen farklidir. birisi oturmus bir sirkettir. digeri buyumekte olan bir sirkettir. thy avrupaya gidecek riskli yolcuya bir nevi filitre gorevi gorur... sorunlu gocmenden bikmis avrupali ulkeler icin bulunmaz nimettir. b a nin kasasinda bir bucuk milyar paund nakit para vardir, ustune 2.5 milyar da cesitli emeklilik fonlarinda yatirilmis parasi bulunmaktadir. hali vakti yerindedir. yaptigi isi, gidecegi hatti bilir. dunyaya egtim, bakim hizmeti verir, kazandigi parayi ingiltereye getirir. yonetimi devletten bagimsizdir... thy ise devlet yoneticilerinden habersiz adim atamaz. bagimlidir. birisinin calisanlarina dunyada kimse dokunamaz. birisinin pilotlarini kacirirlar., yoneticilerini uckagitciliktan israilde tutuklarlar vs.birisinde hersey aciktir. digerinde hersey ort bas edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
ismini irlandali kemal olarak degistir sen arkadasim. herseyi birbirine karistirip corba etmissin, thy ile british bal gibi kiyaslanir. emiratesle de lufthansa yi kiyaslamayalim senin mantikla, henuz oturmadi buyuyor cunki, ki emirates halihazirda ask rakamlarinda dunyanin 2. buyuk havayolu.
Borsacı ~ 11 yıl önce
Ben yazayım. British 34, THY 39 milyon yolcu. Hangi veri olacak yolcu sayısı işte. Anlamak bu kadar mı zor? Hangi veriye göreymiş ! Allah Allaaaaah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 11 yıl önce
haberin son cumlesinde yaziyor zaten yolcu sayisinda gecti diye...
pardon? ~ 11 yıl önce
"THY’nin yolcu sayısı şimdiden British Airways’i geçti”.. nasıl yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Hangi verilere göre geçmiş , nasıl geçmiş neye dayanarak? Haber yapmak okadar kolay yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Brıtısh kaç yolcu, thy kaç yolcu , keske onuda yazsaydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000