21 Ocak 2016, Perşembe 18:25:56

THY bayan kabin memuru alacak

Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada bayan kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. İşte adaylarda aranan özellikler...
  • İstanbul tuzladan faliyet vermekte olan oto motor tamiraneme erkek personel aranmaktadır aranan netlik türkçe konuşabilen beyninde hep bir proje oluşturabilecek aklinin yetmediği yerde mantığını kullanabilecek ilk okulu bitirmiş personel aranmaktadir
  • Cinsellikle barışamamış, kompleksli bir bakış açısının yazdırdığı bir ilan daha. "Kadın" kabin memuru denmesi çok daha iyi olurdu. Diğer cinsten alınacağı belirtildiğinde "Bay" dendiğini pek nadir görüyoruz.
  • Uçaktan ayrılırken kokpit ekibiyle ayrılıyoruz! Yazılanı anlayamadığın açık ve net ortada. Cahil olan ortada.Tabiki saygılılar da var arada BIR KAÇ TANECİK !!! Çoğunluğun yaptıklarını yazdım. Saygılar!
  • Bu kez dil bilen alirsiniz inşallah!!!
  • alım olacak mı? Teşekkürler...
  • son iki seferdir bayan alım açılıyor, sebebini bilen var mı? Bay alım ne zaman açılacak?
  • Ey Müslümanlar Allahın razı olmadığı bu işi yaparak ahiretinizi 3kuruş para için satmayın !!!
  • ÜNİVERSİTELİ İŞSİZ ÇAKMA HAVACILIK HAYRANLARI TOPLANDIMI BAKALIM... YİNE SİZLERİ MADARA EDEN LİSELİ ARKADAŞLARA GİYDİRME ÇALIŞMALARI İÇERİSİNDEMİSİNİZ... 4 SENE BİR HALT OLAMA SONRA BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN SENİDE ÇOK GÜZEL REZİL EDEN LİSELİ ARKADAŞIMA LAF AT BURADA.... SEN ÖNCE O EGODAN KURTUL SONRA BAKARSIN TK'DA MEMUR OLABİLİRMİSİN OLAMAZMISIN. BU ARADA DİPLOMANA GÖREDE İŞ BAKMAYI UNUTMA :) :):):):)
  • Söylenecek o kadar çok şey var ki bu THY kabin memuru alımı hakkında. Burada örnekler vererek insanları rencide etmek istemiyorum. Şunu bilin yeter . OYUNU KURALINA GÖRE OYNAYIN ,SİZ ORAYA GİTMEDEN SİZİN İSMİNİZİN BİRİLERİ TARAFINDAN ORAYA GİTMİŞ OLMASI GEREKİR.
  • az once okudum. Temel Kotil KLM i satın alacakmis!!! bizim için schiphol dan is imkanı olurmu acaba? thy Amsterdam base açmak mümkünmu? burdada Amsterdam Türk ekibi olur.

Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden açıklama ile bayan kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

İşte THY'nin kabin memuru ilanı;

Dünya’da en fazla ülkeye uçan ve üst üste 5. kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güler yüzlü bayan çalışma arkadaşları arıyoruz. 

Genel Koşullar
T.C. vatandaşı olmak
01/01/1986 ile 31/12/1995 tarihleri arasında doğmuş olmak
En az lise mezunu olmak (Yurtdışındaki okullardan alınan lise diplomaları için denklik belgesi ibrazı gerekmektedir.)
İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)
Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

Sağlık ve Fiziki Koşullar
160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*
Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.)
THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmamak
Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak
*Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol
Yukarıdaki şartları taşıyan bayan adayların, ilana THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yalnızca bu adresten yapılan başvurular geçerlidir.
Bunun dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.
Adaylar, aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra THY A.O. tarafından süreçlere katılmak üzere davet edilecektir.

Adaylarımızın Dikkatine!
Daha önceki Kabin Memuru alım süreçlerimizde boy ölçümü aşamasında elenen, 2015 Kabin Memuru alım süreçlerimizin son 6 ay içerisinde mülakatta elenen ve/veya süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamayan, THY A.O.’dan herhangi bir sebeple iş sözleşmesinin feshi yoluyla ilişiği kesilen, adaylar ilanımıza başvuru yapamayacaklardır.


Başvuru Formu için tıklayın

THY bayan kabin memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (150)

Serdar ~ 8 yıl önce
İstanbul tuzladan faliyet vermekte olan oto motor tamiraneme erkek personel aranmaktadır aranan netlik türkçe konuşabilen beyninde hep bir proje oluşturabilecek aklinin yetmediği yerde mantığını kullanabilecek ilk okulu bitirmiş personel aranmaktadir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu ~ 8 yıl önce
Cinsellikle barışamamış, kompleksli bir bakış açısının yazdırdığı bir ilan daha. "Kadın" kabin memuru denmesi çok daha iyi olurdu. Diğer cinsten alınacağı belirtildiğinde "Bay" dendiğini pek nadir görüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yonca'ya, ~ 8 yıl önce
Uçaktan ayrılırken kokpit ekibiyle ayrılıyoruz! Yazılanı anlayamadığın açık ve net ortada. Cahil olan ortada.Tabiki saygılılar da var arada BIR KAÇ TANECİK !!! Çoğunluğun yaptıklarını yazdım. Saygılar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
language ~ 8 yıl önce
Bu kez dil bilen alirsiniz inşallah!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t g s ~ 8 yıl önce
alım olacak mı? Teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bay ~ 8 yıl önce
son iki seferdir bayan alım açılıyor, sebebini bilen var mı? Bay alım ne zaman açılacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GEREK YOK ~ 8 yıl önce
Ey Müslümanlar Allahın razı olmadığı bu işi yaparak ahiretinizi 3kuruş para için satmayın !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVET ~ 8 yıl önce
ÜNİVERSİTELİ İŞSİZ ÇAKMA HAVACILIK HAYRANLARI TOPLANDIMI BAKALIM... YİNE SİZLERİ MADARA EDEN LİSELİ ARKADAŞLARA GİYDİRME ÇALIŞMALARI İÇERİSİNDEMİSİNİZ... 4 SENE BİR HALT OLAMA SONRA BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN SENİDE ÇOK GÜZEL REZİL EDEN LİSELİ ARKADAŞIMA LAF AT BURADA.... SEN ÖNCE O EGODAN KURTUL SONRA BAKARSIN TK'DA MEMUR OLABİLİRMİSİN OLAMAZMISIN. BU ARADA DİPLOMANA GÖREDE İŞ BAKMAYI UNUTMA :) :):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah o liseli ~ 8 yıl önce
Ahaha ezik liseli millete laf atma derdine düşmüş,
Ah o ~ 8 yıl önce
İş buldun mu kendine :D
Kısmet :D ~ 8 yıl önce
Söylenecek o kadar çok şey var ki bu THY kabin memuru alımı hakkında. Burada örnekler vererek insanları rencide etmek istemiyorum. Şunu bilin yeter . OYUNU KURALINA GÖRE OYNAYIN ,SİZ ORAYA GİTMEDEN SİZİN İSMİNİZİN BİRİLERİ TARAFINDAN ORAYA GİTMİŞ OLMASI GEREKİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdam ~ 8 yıl önce
az once okudum. Temel Kotil KLM i satın alacakmis!!! bizim için schiphol dan is imkanı olurmu acaba? thy Amsterdam base açmak mümkünmu? burdada Amsterdam Türk ekibi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000