19 Kasım 2012, Pazartesi 17:24:23

THY BARCA'YI RUSYA'YA UÇURDU

Barcelona’yı taşıyan uçak Türkiye'ye uğramadan Moskova’ya indi...
  • Yahu elin gavur futbolcularını hem oradan oraya bedava taşıyoruz, üstüne de sponsorluk verdiler diye para alıyorlar bizden. Bizim THY dekiler de, uçaklarımızla para vererek taşıyoruz diye hava atıyorlar. Allah akıl fikir versin yahuu..
  • Katiliyorum TURKISH AIRLINES BUYUK BIR DUNYA MARKASI OLDU.....Bugune kadar TEKSTIL sirketleri FASON calisip bir THY gibi bir MaRkA yapamadilar. Bir TURK olarak gurur duyuyorum ve THY'nin arkasasindayim. ALLAH ULKEMIZE daha guzel gunler gostermeyi nasip etsin INSALLAH!!
  • YAKIŞIR DÜNYA MARKASINA.VATAN SANA CANIM FEDA.
  • HEPSİ YALAN BİR TEK BARCELONA VE EUROLEAGUE SPONSORLUĞU GERÇEK.TENİSMİŞ GOLFMUŞ YOK YUNAN BASKET TAKIMI İMİŞ HEPSİNDEN ÇEKİLİN.BİR TEK SPONSORLUKLARDA TÜRK MİLLİ TAKIMLARI , BARCELONA FC VE EUROLEAGUE SPONSORLUĞUNDA KALIN...TÜM DÜNYADA SES GETİREN GERÇEKLER BUNLAR...MİLLİ TAKIMLAR-BARCA VE EUROLEAGUE DIŞINDA THY NİN TÜM SPONSORLUKLARININ HİÇ BİR TANITICI ETKİSİ VE KATKISI OLMADI OLMAYACAK...
  • Türk Hava Yolları milli kuruluşumuzdur, alehte yazmak bana yakışmaz, saygılar .
  • işte buna çok gülünür...bizim globally fosss dünya markasıymış....zu ha ha ha...bizde yedikkkkk

Türkiye Hava Yolları (THY), sponsoru olduğu İspanyol takımı Barcelona’yı, Spartak Moskova karşılaşması için Moskova’ya getirdi. İspanya’dan THY’a ait uçakla direkt Moskova’ya gelen Barcelona’yı Vnukovo Havalimanı’nda THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş karşıladı. THY yetkilileri, kurum olarak İspanya’dan Rusya’ya ilk kez direkt uçuş gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, “Bu da bizim hem İspanya hem de Rusya sivil havayolu otoriterlerinde olan saygımızı ve prestijimizi ortaya koyuyor” değerlendirmesinde bulundu.

THY DÜNYA SPORUNUN DOSTU

Vnukovo Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninde basına konuşan Deribaş, Barcelona gibi dünyaca ünlü futbol takımını karşılamaktan büyük onur duyduklarını ifade etti. THY Rusya Genel Müdürü, “Bugün önemli bir akşam, çünkü önemli bir vesileyle buradayız. Hepiniz iyi biliyorsunuz ki THY ülkemizin ulusal bayrak taşıyıcısı. THY son 10 yılda ciddi atılımlar yaptı. Daha önce 60 uçağımız varken bugün 200 uçağımız hizmet etmekte. Daha önce yılda 10 milyon yolcu taşırken bu sene 40 milyon insan taşıyacağız. Tabii bu gelişmeleri sağlarken, bunun yanında spora da önem vermeye başladık. Bunu nasıl yaptık? Barcelona gibi ünlü takıma sponsor olduk. Sadece Barcelona değil, aynı zamanda Manchester United takımına ve basketbolda Euroleague de sponsor olduk. THY olarak büyük sportif turnuvalar organize ediyoruz. Örneğin, geçenlerde Antalya’da Golf Turnuvası’na sponsorluk yaptık. Ayrıca bireysel olarak sporculara da sponsorluk yapıyoruz. Tenis dalında dünya birincisi Caroline Wozniacki THY’nin reklam yıldızı oldu. Bunun dışında Kobe Bryant ve Barcelona takımı içinde Lionel Messi ile özel anlaşmamız var. Her iki sporcuyla reklam filmleri çekildi ve yakın zamanda onları izleyeceksiniz” bilgisini verdi.

THY ARTIK DÜNYA MARKASI

2011 ve 2012 yılında Avrupa’nın en iyi havayolları kurumu seçildiklerini de belirten Deribaş, “Yolcularımıza yemek ikram ve servis konusunda dünyanın lider kurumlarından biriyiz, hatta dünya birinciyiz diyebiliriz. Spor diliyle konuşursak dünya şampiyonluğumuz var. Dünyanın en çok ülkesine uçan dev kurum durumuna geldik bugün. 89 ülkeye, bizden fazla uçan yok. Biz dünya kurumları arasında en iyi markayız! Biz THY ailesi olarak gelişmeye devam ediyoruz. THY bir başka ülkeden başka bir ülkeye uçuş yapmıyor. Ama bugün görüyorsunuz prestijimizden dolayı İspanya’dan Rusya’ya THY uçağı geldi. Hem İspanya hem de Rusya sivil havayolu otoriterine çok teşekkür ediyoruz. Onların izniyle Türkiye’ye uğramadan direkt uçuş yapıyoruz. Barcelona takımını direkt uçuşla Moskova’ya getirdik.” dedi.

THY olarak Rusya’da iyi bir gelişme kaydettiklerini ifade eden Deribaş, “2005 yılında yılda bu ülkeye 60 bin yolcu taşırken bu sene 800 bin yolcu taşıyacağız. Bunun 500 bin Moskova’ya ait. Hedefimiz 1 milyon yolcu…” değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona takımını karşılayan THY Rusya Genel Müdürü Deribaş ve THY yetkilileri, taraftarların tezahüratlarıyla ünlü takımın havalimanından çıkmasına eşlik etti. Çok sayıda Barcelona takımı taraftarlarının da bulunduğu törende Rus özel polis birliği OMON havalimanında geniş güvenlik önlemleri aldı. (Vatan)

THY BARCA'YI RUSYA'YA UÇURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

akıl ~ 11 yıl önce
Yahu elin gavur futbolcularını hem oradan oraya bedava taşıyoruz, üstüne de sponsorluk verdiler diye para alıyorlar bizden. Bizim THY dekiler de, uçaklarımızla para vererek taşıyoruz diye hava atıyorlar. Allah akıl fikir versin yahuu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY SEVGISI ~ 11 yıl önce
Katiliyorum TURKISH AIRLINES BUYUK BIR DUNYA MARKASI OLDU.....Bugune kadar TEKSTIL sirketleri FASON calisip bir THY gibi bir MaRkA yapamadilar. Bir TURK olarak gurur duyuyorum ve THY'nin arkasasindayim. ALLAH ULKEMIZE daha guzel gunler gostermeyi nasip etsin INSALLAH!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
YAKIŞIR DÜNYA MARKASINA.VATAN SANA CANIM FEDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BARCA BARCA BARCA ~ 11 yıl önce
HEPSİ YALAN BİR TEK BARCELONA VE EUROLEAGUE SPONSORLUĞU GERÇEK.TENİSMİŞ GOLFMUŞ YOK YUNAN BASKET TAKIMI İMİŞ HEPSİNDEN ÇEKİLİN.BİR TEK SPONSORLUKLARDA TÜRK MİLLİ TAKIMLARI , BARCELONA FC VE EUROLEAGUE SPONSORLUĞUNDA KALIN...TÜM DÜNYADA SES GETİREN GERÇEKLER BUNLAR...MİLLİ TAKIMLAR-BARCA VE EUROLEAGUE DIŞINDA THY NİN TÜM SPONSORLUKLARININ HİÇ BİR TANITICI ETKİSİ VE KATKISI OLMADI OLMAYACAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sponsorluk ~ 11 yıl önce
Kişilerin ilgi alanları farklı olduğu için sponsorluk etkilerini farketmeleri de daha zor oluyor. Sen Futbolla ilgilendiğin için sadece Milli Takımlar-BARCA ve EUROLEAGUE'yi öne çıkarmışsın. Ama bir golf turnuvasına sponsor olmak çok zengin kesime reklam yapmak demektir. Onun faydası kişi olarak belki diğerlerinden daha azdır ama getirisi, business olduğu için en az diğer sporlar kadar vardır. Olaya birde bu açıdan bakmak lazım...
Ömer Dinçer ~ 11 yıl önce
Türk Hava Yolları milli kuruluşumuzdur, alehte yazmak bana yakışmaz, saygılar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zlevko ~ 11 yıl önce
işte buna çok gülünür...bizim globally fosss dünya markasıymış....zu ha ha ha...bizde yedikkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000