08 Temmuz 2016, Cuma 14:02:45

THY Atina’ya neden başlayamadı?

Türk Hava Yolları, 1 Temmuz’dan itibaren başlayacağını duyurduğu Ankara-Atina uçuşlarına başlamadı.
  • Anadolujetin Ankara bağlantılı yurtdışı uçuşuna Başlaması şart
  • kim gider?
  • Ankara/İzmir uçağına hem iç hat hem dış hat yolcusu alın,uçak İzmir'den de Atina yolcusu alsın, devam etsin.Dönüşü de aynı yoldan yapsın.Bir süre sonra gereği yapılır, direct line'a dönülür icabında.
  • Çok yere uçuyoruz palavralarına, birde açılmayan hat bilet satışı eklenmiş çok değil bence. İsterseniz deneyin Antananarivo-Madagaskar uçuşu direk uçuş olarak satılıyor, aradaki transfer beklemeden hiç bahsedilmiyor. Oysa gerçek uçuş hattı İstanbul-Mauritius. Uçak önce mauritius'a iniyor. İki saat sonra Antananarivo'ya geçiyor. Dönüşte de Antananarivo'dan direct uçuş diye başlayıp sizi önce Mauritus'a götürüyor, yaklaşı 2 saat sonra İstanbul'a uçuyor. Yani bilet satışında göründüğü gibi DİREK UÇUŞ DEĞİL. Ama hatlara baktığınızda tek uçakla dolmuş gibi uçulan hattı iki ayrı hat olarak göreceksiniz. Bu resmen sahtecilik değil mi sizce.
  • İzmir-Atina biletleri çok pahalı ve turbo-prop uçak. İstanbul aktarmalı bilet neredeyse üçte bir fiyatına. Bilmeden konuşmayın.
  • Aegean star alliance üyesi . Ankara için en iyi secenek izmir aktarmalı atina uçuşu olur. Aegean günde 2 sefer izmire uçuyor thy de ona uygun sefer ile bağlantı sağlayabilir. İst aktarmasından 1000 kat daha iyi olur. Hem yol kısalıyor hem de saatlerce rötar yok.
  • Tutmayacağını bile bile Ankara'dan Atina'ya tarifeli sefer koyacağına Türklerin yoğun şekilde yaşadığı avrupadaki şehirlere neden direk sefer koymuyorsunuz eyy thy'nin başındaki tepeden inme torpilliler? Türkiye'nin en büyük havayolu firmasını sözüm ona yönetenler, ülkesinin başkentinden avrupadaki başkentlere direk tarifeli sefer koyamıyor bir de çıkmış şöyle ödül aldık böyle kar ettik,başarılı olduk vs palavraları atıyorlar!
  • ANKARA böyle işte, ne yazık ki hep sefer istiyorlar, istiyorlar ama sonuç? Talep yetersizliği...
  • Thynin saçma fiyat politikası da bu durumda etkili. Hem potansiyel yok hem fiyat yüksek e insanlar nasıl bilet alsın ki zaten? İzmir atina açılsın denmiş ama Aegean izmir atina arasında günde 2 sefer yapıyor fiyatlar ve bağlantılar mükemmel bu işin kaymağını da yiyor haliyle. İkram var miles smiles ile mil kazanımı var. Thy izmir atinaya başlasa rekabet edemez hiçbir şekilde. 100 liraya bilet satacaksa orası ayrı tabi.
  • Ankara'dan Atinaya cok kisinin gidecegini sanmiyorum. Bilet satisi yetersiz olabilir. Izmir-Atina veya Antalya-Atina daha mantikli olabilir.

Türk Hava Yolları, 1 Temmuz’dan itibaren başlayacağını duyurduğu Ankara-Atina uçuşlarına başlamadı.

Türk Hava Yolları geçen Mayıs ayında Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Atina seferlerine başlayacağını duyurmuştu. Haftada 2 frekans olarak planlanan seferler 1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren başlayacaktı. Biletler satışa açıldı ancak belirlenen tarihte uçuşlar başlamadı.

THY’nin yaz sezonu için planladığı seferlerin başlamama sebebine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

THY tarifesi şu şekilde olacaktı:



THY Atina’ya neden başlayamadı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Ankara ~ 8 yıl önce
Anadolujetin Ankara bağlantılı yurtdışı uçuşuna Başlaması şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cono ~ 8 yıl önce
kim gider?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Remziye ~ 8 yıl önce
Ankara/İzmir uçağına hem iç hat hem dış hat yolcusu alın,uçak İzmir'den de Atina yolcusu alsın, devam etsin.Dönüşü de aynı yoldan yapsın.Bir süre sonra gereği yapılır, direct line'a dönülür icabında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çetin ~ 8 yıl önce
Çok yere uçuyoruz palavralarına, birde açılmayan hat bilet satışı eklenmiş çok değil bence. İsterseniz deneyin Antananarivo-Madagaskar uçuşu direk uçuş olarak satılıyor, aradaki transfer beklemeden hiç bahsedilmiyor. Oysa gerçek uçuş hattı İstanbul-Mauritius. Uçak önce mauritius'a iniyor. İki saat sonra Antananarivo'ya geçiyor. Dönüşte de Antananarivo'dan direct uçuş diye başlayıp sizi önce Mauritus'a götürüyor, yaklaşı 2 saat sonra İstanbul'a uçuyor. Yani bilet satışında göründüğü gibi DİREK UÇUŞ DEĞİL. Ama hatlara baktığınızda tek uçakla dolmuş gibi uçulan hattı iki ayrı hat olarak göreceksiniz. Bu resmen sahtecilik değil mi sizce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir Atina ~ 8 yıl önce
İzmir-Atina biletleri çok pahalı ve turbo-prop uçak. İstanbul aktarmalı bilet neredeyse üçte bir fiyatına. Bilmeden konuşmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara-izmir-atina ~ 8 yıl önce
Aegean star alliance üyesi . Ankara için en iyi secenek izmir aktarmalı atina uçuşu olur. Aegean günde 2 sefer izmire uçuyor thy de ona uygun sefer ile bağlantı sağlayabilir. İst aktarmasından 1000 kat daha iyi olur. Hem yol kısalıyor hem de saatlerce rötar yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 8 yıl önce
Tutmayacağını bile bile Ankara'dan Atina'ya tarifeli sefer koyacağına Türklerin yoğun şekilde yaşadığı avrupadaki şehirlere neden direk sefer koymuyorsunuz eyy thy'nin başındaki tepeden inme torpilliler? Türkiye'nin en büyük havayolu firmasını sözüm ona yönetenler, ülkesinin başkentinden avrupadaki başkentlere direk tarifeli sefer koyamıyor bir de çıkmış şöyle ödül aldık böyle kar ettik,başarılı olduk vs palavraları atıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7777777 ~ 8 yıl önce
ANKARA böyle işte, ne yazık ki hep sefer istiyorlar, istiyorlar ama sonuç? Talep yetersizliği...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşıyakalı ~ 8 yıl önce
Thynin saçma fiyat politikası da bu durumda etkili. Hem potansiyel yok hem fiyat yüksek e insanlar nasıl bilet alsın ki zaten? İzmir atina açılsın denmiş ama Aegean izmir atina arasında günde 2 sefer yapıyor fiyatlar ve bağlantılar mükemmel bu işin kaymağını da yiyor haliyle. İkram var miles smiles ile mil kazanımı var. Thy izmir atinaya başlasa rekabet edemez hiçbir şekilde. 100 liraya bilet satacaksa orası ayrı tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XQ ~ 8 yıl önce
Thy nin izmir-atina uçması 3 şirketin de yolcusunu azaltır , zaten eskiden sunexpress uçuyordu ama daha karlı avrupa ülkeleri var almanya hollanda isviçre danimarka iskandinav ülkeleri yani o ülkeleri tercih ediyor, yeni hatlar açıyor.
? ~ 8 yıl önce
Mersin - adana bölgesinde varmı turistlerin kalabileceği 4-5 yıldızlı otel?
Farkli Yer ~ 8 yıl önce
Ankara'dan Atinaya cok kisinin gidecegini sanmiyorum. Bilet satisi yetersiz olabilir. Izmir-Atina veya Antalya-Atina daha mantikli olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000