06 Haziran 2009, Cumartesi 08:53:54

THY Antalya'dan tarifeli uçuşlar başlatıyor!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği(AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır, “Bu karardan memnuniyet duyuyoruz" ded...
  • Bence tur operaorleri korkmasin, TK tarifeli ucacaksa elbet bunun bedeli fahis koltuk fiyatlari olacaktir, satamazsa da olan Turk halkinin cebinden cikan vergilere olacaktir, tur operatorune birsey olmaz, siz gonul rahatligiyla sunexle ve diger charterlarla ucmaya devam edin, TK charterlara tarifeli mantigiyla zaten rakip olamaz ki, zaten yazida da diyor, gelir seviyesi yuksek zengin yolcuya donuk birsey bu, ucan ucar, ucak o yuksek fiyatla haliyle bos ta ucsa TK bunu kaldirir o kadar vergi oduyoruz, durum degismeyecek yani. saygilar
  • Yorumcu arkadas cok biliyorsan senden turkce ve matematik dersleri alayim. konustuklarim zoruna gitti herhalde eger turkceyi ve matematigi bildigin kadar daha once yazdiklarima cevap verecek cevabin vardir.yoksa sen matametigi ve turkceni iyi olguyla ovun dur bu arada saga sola yazilar yaz kulturunde gelissin.
  • hemen baslasinlar. (tur operatoru arkadas, carter dedigin kamton tasimacisidir, herhalde charter diyecektin. turis dedigin de turist olsa gerek. neyse tasidigin yolcu sayisini iyi tut bari, 30 ile 50 bin arasinda bayagi bi fark var. Turkce 0, matematik 0...)
  • Sevinsekmi,uzulsekmi azda olsa turkiye ye otuzbin ile elibin arasinda turis gonderen bir sirket yetkilisi olarak bilgilendirmek adina bir kac kelime soylemek istiyorum. Sunexpress mantigi ile calisacak sa antalyadan yurt disina direk ucus yapmasin benim gibi turk touroperatorslerin elini zayiflatacaksa gelmesin biz carter ucuslarimizdan memnunuz en azindan yabancilara verdigi fiyatlari bizlerede verebiliyor. Eger sunexpress yetkilisi bu yaziyi okursa lutfen sapkayi onune koyup ve birazda arastirip gercekten boyle bir satis politikasi yapiliyormu turk ajantalara haksizlik yapiliyormu aciklama bekleriz.
  • BENCE HABER BASLIGI SÖYLE OLMALIYDI,,''THY ANTALYA'DAN TARİFELİ UÇUŞLAR BAŞLATIYOR''BEN İLK OKUDUĞUMDA NE YANİ ANTALYAYA THY NIN SEFERLERİ YOKMUYDU OLARAK ANLIYORUM..KOLAY GELSİN..

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği(AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır, “Bu karardan memnuniyet duyuyoruz. Türk turizmi adına, Almanya, İsveç ve Fransa’daki yüksek gelirli potansiyelin önemi tartışılmaz. Yeni tarifeli seferler, bu potansiyelin Türkiye’yi tercih etmelerinde tetikleyici rol oynayacaktır.” dedi. 

Sururi Çorabatır, THY’nin Moskova ile başlayan ve yenileriyle genişleyecek Antalya’ya yönelik tarifeli seferlerin, bu üç ülkeden hem yüksek gelir grubu turistlerin gelmesine hem de turizmin 12 aya yayılmasına fırsat sağlayacağını belirterek, “Antalya ve çevresi, golf, kongre, sağlık ve spor turizmine yönelik önemli potansiyele sahiptir. Yeni tarifeli seferler bu potansiyelin değerlendirilmesine ve Antalya ve çevresinin ticari olarak daha fazla gelir olanağı elde etmesine katkı sağlayacaktır.” dedi. Sururi Çorabatır, THY’nin diğer ülkelerle de tarifeli seferleri başlatmasının hem bölgesel hem de ulusal çıkarları artıracağını söyledi.  

THY Antalya'dan tarifeli uçuşlar başlatıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bence tur operaorleri korkmasin, TK tarifeli ucacaksa elbet bunun bedeli fahis koltuk fiyatlari olacaktir, satamazsa da olan Turk halkinin cebinden cikan vergilere olacaktir, tur operatorune birsey olmaz, siz gonul rahatligiyla sunexle ve diger charterlarla ucmaya devam edin, TK charterlara tarifeli mantigiyla zaten rakip olamaz ki, zaten yazida da diyor, gelir seviyesi yuksek zengin yolcuya donuk birsey bu, ucan ucar, ucak o yuksek fiyatla haliyle bos ta ucsa TK bunu kaldirir o kadar vergi oduyoruz, durum degismeyecek yani. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumcu arkadas cok biliyorsan senden turkce ve matematik dersleri alayim. konustuklarim zoruna gitti herhalde eger turkceyi ve matematigi bildigin kadar daha once yazdiklarima cevap verecek cevabin vardir.yoksa sen matametigi ve turkceni iyi olguyla ovun dur bu arada saga sola yazilar yaz kulturunde gelissin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hemen baslasinlar. (tur operatoru arkadas, carter dedigin kamton tasimacisidir, herhalde charter diyecektin. turis dedigin de turist olsa gerek. neyse tasidigin yolcu sayisini iyi tut bari, 30 ile 50 bin arasinda bayagi bi fark var. Turkce 0, matematik 0...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevinsekmi,uzulsekmi azda olsa turkiye ye otuzbin ile elibin arasinda turis gonderen bir sirket yetkilisi olarak bilgilendirmek adina bir kac kelime soylemek istiyorum. Sunexpress mantigi ile calisacak sa antalyadan yurt disina direk ucus yapmasin benim gibi turk touroperatorslerin elini zayiflatacaksa gelmesin biz carter ucuslarimizdan memnunuz en azindan yabancilara verdigi fiyatlari bizlerede verebiliyor. Eger sunexpress yetkilisi bu yaziyi okursa lutfen sapkayi onune koyup ve birazda arastirip gercekten boyle bir satis politikasi yapiliyormu turk ajantalara haksizlik yapiliyormu aciklama bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BENCE HABER BASLIGI SÖYLE OLMALIYDI,,''THY ANTALYA'DAN TARİFELİ UÇUŞLAR BAŞLATIYOR''BEN İLK OKUDUĞUMDA NE YANİ ANTALYAYA THY NIN SEFERLERİ YOKMUYDU OLARAK ANLIYORUM..KOLAY GELSİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000