13 Ekim 2017, Cuma 14:08:17

THY Ankara'yı uçuruyor

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları bu ay sonu itibariyle Ankara’dan yurt dışına başlatacağı direkt uçuşları ile Türkiye’nin başkentini Avrupa’nın 4 büyük şehri ile buluşturacak.
  • Adamların işletecek en önemli havalimanı ESB kalacak yakında. Daha çok hat açılacaktır. Önemli olan uçuş firmalarının TAV'dan ne koparacağıdır.
  • THY nihayet seferlere başlıyor; yeterli mi, kesinlikle hayır ancak yine de bir başlangıç olarak görüyor ve destekliyoruz. Sürece gelince; Ankara'yı ticari bir pazar olarak görmek istemeyen THY baskıya dayanamadı ve nihayetinde emir ile görevi üstlendi. Umarım göstermelik olmaz ve "biz denedik ama olmadı" beyanlarıyla vaz geçmezler. Bu girişimin kalıcı olması için, THY'nin; 1. süreci uzun erimli planlayıp, sabretmesi ve arz-talep dengesini kurması; 2. Anadolujet ile ortak bir program çerçevesinde irili-ufaklı şehirlerden topladığı yolcuları ESB'de aktarma yaparak düzenli bir biçimde uçurması; 3. atıl durumdaki ESB'yi bir hub olarak teçhiz etmesi ve personel istihdamı ve organizasyonuna gitmesi; 4. nihayetinde, ESB'den uluslararası uçuş ağını sistemli bir biçimde genişletmesi gerekiyor -- en azından yakın coğrafyamızdaki önemli başkentlere uçması beklenmelidir. Eğer akılcı bir planlama/işletim modeli yerleşirse, göreceksiniz 1 yıl içinde ciddi anlamda bir yolcu potansiyeli oluşacaktır.
  • Ankara base in açılması çok daha hayırlı olacaktır. Bunca uçuş ekipleri için harcanan otel, yakıt, harcırah ücretleri açısından da mantıklı olur.
  • İst hub - esb hub
  • Hatay’a uçuş istiyoruz...
  • En önemli hat olan Düsseldorf Köln -Ankara seferleri daha önemli.
  • Londra nerde?
  • bu ne fahiş fiyatlar kardeşim ya. kasım ayında berlin'e ptesi-perş için baktım. 750tl çıktı. lufthansa, münih aktarmalı haliyle bile 790'a uçuyor. mil programı miles&more da daha insani şartlara sahip. hem direkt uçuş, hem de türk firması olmasına rağmen 750tl istemesi kanıma dokunuyor. esb'de dış hat uçuşları için artık thy'ye bir pegasus tokadı şart. pegasus direkti yapıştırsın akabinde 70-80 liraya roma'ya gidip, sant eustachio'da espressomu içip gelirim. thy'ye beleşçi devlet memurları binmeye devam etsin. thy'ye koymaz :D
  • İyi hadi tgsye hayırlı olsun ozaman ikramiyeler dört olur.
  • Londra yok hic sevinemedik

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları bu ay sonu itibariyle Ankara’dan yurt dışına başlatacağı direkt uçuşları ile Türkiye’nin başkentini Avrupa’nın 4 büyük şehri ile buluşturacak.

Türk Hava Yolları, Ankara’dan 29 Ekim’de Frankfurt’a, 30 Ekim’de Viyana ve Berlin’e 31 Ekim’de ise Paris’e başlatacağı direkt seferler ile Ankara’nın sahip olduğu potansiyelin ve gösterdiği gelişimin daha da ileriye taşınmasına destek olacak.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı 28 Eylül’de katıldığı Ankara Ticaret Odası toplantısında; “Ankara'yı Anadolu'nun dünyaya açılan bir penceresi olarak görme vizyonuna biz de inanıyor ve destek veriyoruz" diyerek Ankara’yı yurt dışına taşıyacak direkt sefer planlamalarının müjdesini vermişti.

THY Ankara'yı uçuruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

TAV ~ 6 yıl önce
Adamların işletecek en önemli havalimanı ESB kalacak yakında. Daha çok hat açılacaktır. Önemli olan uçuş firmalarının TAV'dan ne koparacağıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara... ~ 6 yıl önce
THY nihayet seferlere başlıyor; yeterli mi, kesinlikle hayır ancak yine de bir başlangıç olarak görüyor ve destekliyoruz. Sürece gelince; Ankara'yı ticari bir pazar olarak görmek istemeyen THY baskıya dayanamadı ve nihayetinde emir ile görevi üstlendi. Umarım göstermelik olmaz ve "biz denedik ama olmadı" beyanlarıyla vaz geçmezler. Bu girişimin kalıcı olması için, THY'nin; 1. süreci uzun erimli planlayıp, sabretmesi ve arz-talep dengesini kurması; 2. Anadolujet ile ortak bir program çerçevesinde irili-ufaklı şehirlerden topladığı yolcuları ESB'de aktarma yaparak düzenli bir biçimde uçurması; 3. atıl durumdaki ESB'yi bir hub olarak teçhiz etmesi ve personel istihdamı ve organizasyonuna gitmesi; 4. nihayetinde, ESB'den uluslararası uçuş ağını sistemli bir biçimde genişletmesi gerekiyor -- en azından yakın coğrafyamızdaki önemli başkentlere uçması beklenmelidir. Eğer akılcı bir planlama/işletim modeli yerleşirse, göreceksiniz 1 yıl içinde ciddi anlamda bir yolcu potansiyeli oluşacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Base şart ~ 6 yıl önce
Ankara base in açılması çok daha hayırlı olacaktır. Bunca uçuş ekipleri için harcanan otel, yakıt, harcırah ücretleri açısından da mantıklı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kısaca ~ 6 yıl önce
İst hub - esb hub

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HATAY *** HATAY *** HATAY *** HATAY *** HATAY *** HATAY ~ 6 yıl önce
Hatay’a uçuş istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 6 yıl önce
suriyeli mi tasiyacaklar sabah aksam anlamadım. adam zaten kacak daha rahat gidiyor. ucaga binerek riske etmez multeciligini
DUS/CGN ~ 6 yıl önce
En önemli hat olan Düsseldorf Köln -Ankara seferleri daha önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Londra nerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankara... ~ 6 yıl önce
ankara-londra-ankara uçuşları da eklenmişti; 31 ekim diye tarih de verildiğini anımsıyorum. umarım bu hatta da uçuş gerçekleşir, yeteri kadar yolcu kapasitesi olacağından eminim -- ancak, sözü edilen potansiyele erişebilmek için anadolujet ile daha iyi koordine olması gerekecek...
fahishairlines! ~ 6 yıl önce
bu ne fahiş fiyatlar kardeşim ya. kasım ayında berlin'e ptesi-perş için baktım. 750tl çıktı. lufthansa, münih aktarmalı haliyle bile 790'a uçuyor. mil programı miles&more da daha insani şartlara sahip. hem direkt uçuş, hem de türk firması olmasına rağmen 750tl istemesi kanıma dokunuyor. esb'de dış hat uçuşları için artık thy'ye bir pegasus tokadı şart. pegasus direkti yapıştırsın akabinde 70-80 liraya roma'ya gidip, sant eustachio'da espressomu içip gelirim. thy'ye beleşçi devlet memurları binmeye devam etsin. thy'ye koymaz :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HÜT ~ 6 yıl önce
Sen kimsin ya.Git lufthansa ile uc burdada yorum falan yapma.Alman aşıkları , almanya köleleri sizi
Ho ~ 6 yıl önce
750 tl Yoksa cebinde yurtdisinda ne isin var. 150 EUR bile yapmiyor.
Hadi ordan ~ 6 yıl önce
Biz, Bizim vergilerle calistirilan thy yerine lufthansa ile ucalim, thy sizin gibi cemaatci fetocu tayfasina kalsin oyle mi? Hadi oradan birader.
Zeka? ~ 6 yıl önce
Cebimde kac para oldugunu nereden biliyorsun? Alinterimle kazandigim parayi thy'ye ikram etmek zorunda miyim. Siz kolay para kazanmaya alismissiniz, ondan bu kibirli tavirlariniz.
Tgs ~ 6 yıl önce
İyi hadi tgsye hayırlı olsun ozaman ikramiyeler dört olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No-show ~ 6 yıl önce
Londra yok hic sevinemedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000