17 Aralık 2008, Çarşamba 18:45:29

THY ACENTESİNE SALDIRI

Almanya'nın Hagen kentindeki bir THY bürosuna ve büronun bulunduğu caddede yer alan Türk-Alman Emekliler Derneğine saldırı düzenlendi.
  • Artik ben icinizde degilim fakat olaylari takip etmekteyim.Tekrar gecmis olsun.

Hagen polisinin yaptığı açıklamada saldırganların, Altenhagener Caddesi'nde 3 numarada bulunan Emekliler Derneği'ne saldırdığı belirtildi.
Yaklaşık 6 kişinin içeride olduğu molotof kokteylli saldırının yanı sıra dernek önünde çıkan yangınla halkın şoke olduğu açıklandı.

Yangının içeriye sıçramaması can kaybını önlerken, saldırganların derneğe 10 metre yakınlıkta bulunan THY acentesi Aras Reisen'a da saldırdığı belirtildi.

Camları yere inen seyahat bürosuna atılan molotof kokteylleri alev almazken, çalışamaz hale gelen iş yerinde büyük çapta hasar meydana geldiği bildirildi.

Olay yerine gelen Essen Başkonsolosu Yardımcısı Onur Süral, polis ekiplerinden olay hakkında bilgi alırken, iş yeri sahipleri ve halka da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Konsolos Onur Süral özellikle olay yerinde bulunan THY acentesi ve Aras Reisen'in sahibi Çetin Aras'la özel olarak ilgilendi.

Öte yandan, Hagen polisi olaya karışan kişilerin siyah saçlı olduğu ve olayın yabancı düşmanlığıyla ilgili olmadığını kaydetti.

THY ACENTESİNE SALDIRI

Yorumlar

Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Artik ben icinizde degilim fakat olaylari takip etmekteyim.Tekrar gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000